Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

H Αφρίν δεν έπεσε... παραμένει κατεχόμενη!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας



Η Αφρίν παραμένει πόλη που γράφεται με τέσσερα γράμματα και δεν έχει καμία σημασία αν τον Κούρδο κατακτητή αντικατέστησε ο Τούρκος.
Σημειώναμε πριν λίγες ημέρες (12 Μάρτη 2018) όταν η ευρωπαϊκή κι εγχώρια κοσμοπολίτικη "αριστερά" των "Radical chic" (12 Μάρτη 2018) Αφρίν... οι Κούρδοι αρνήθηκαν τη βοήθεια Άσαντ!, αφού είχε κάνει σημαία για επτά ολόκληρα χρόνια την "αραβική άνοιξη made in USA" και τον "ελεύθερο συριακό στρατό made in USA"-FSA, ξεκίνησε την "επαναστατική" της γυμναστική εξυμνώντας τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών και το αμερικανοσιωνιστικό κατασκεύασμα του YPG, με συνέπεια στις πολιτικές Σόρος, υπερεθνικό κεφάλαιο.
Σήμερα οι Κούρδοι "επαναστάτες", μαζί με τα κατοχικά αμερικάνικα στρατεύματα στην περιοχή παρέδωσαν αμαχητί στους χθεσινούς συμμάχους τους (FSA, "ισλαμικό κράτος") και στο τουρκικό φασιστικό καθεστώς την Αφρίν. Όπως αυτοί που σήμερα παρέλαβαν την Αφρίν, έτσι ακριβώς, αμαχητί είχαν παραδώσει τη... Ράκα στο YPG και τις ΗΠΑ.

Η Αφρίν δεν έπεσε, παραμένει κατεχόμενη!

Η Αφρίν παραμένει ακόμη εκτός ελέγχου από τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας των
Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Συρία σημαίνει Αφρίν! Χωρίς την Αφρίν δεν υπάρχει Συρία!


Στην Αφρίν βρίσκεται ο ιστορικός ναός των Χετταίων, ένα μνημείο μοναδικής παγκόσμιας κληρονομιάς και των αιώνων της Συριακής πατρίδας, άντεξε περισσότερα από 3.000 χρόνια -κατασκευάστηκε το 1.300 π.Χ. και καταστράφηκε από τις επιθέσεις της Τουρκίας στους Κούρδους (περισσότερα σε Βραχυκυκλωμένη "αριστερά” ή ο “ιός” της παγκοσμιοποίησης;).


Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah αποδείχθηκε "μάντης", είχε προβλέψει επακριβώς ότι συνέβη με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών.

«Χεζμπολάχ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις Κουρδικές Δυνάμεις στη Συρία ως "Εργαλεία"» (Hezbollah: US Uses Kurdish Forces in Syria as ‘Tools’)

«Στη μάχη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, το μοναδικό χαρτί των Λιβανέζων είναι η αντίσταση... οι συριακές κουρδικές δυνάμεις χρησιμοποιούνται ως "εργαλεία" από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απονομιμοποίηση της συριακής κυβέρνησης... η Ουάσινγκτον θα τους εγκαταλείψει...»

Το τουρκικό φασιστικό καθεστώς, ο πιο στενός σύμμαχος των ΗΠΑ και της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" εισβάλει στη Συρία και μια νέα Γενοκτονία εναντίον του λαού της Συρίας. Όμως η "διεθνής κοινότητα" σιωπά ένοχα αλλά ταυτοχρόνως ζητεί εκεχειρία για τη Γκούτα που αναμένεται η απελευθέρωσή της από τους Νατοϊκούς φονιάδες μισθοφόρους (περισσότερα σεΟ μικρός Αϋλάν... ο μικρός Ομράν... τώρα και η βαλίτσα!).


Σήμερα στην Αφρίν... 

Σήμερα οι "μετριοπαθείς" εξεγερμένοι για την "πολιτισμένη" δύση, οι φονιάδες μισθοφόροι υπό την καθοδήγηση Τούρκων αξιωματικών σφάζουν, κλέβουν, βιάζουν, καταστρέφουν στην Αφρίν της Συρίας, αφού οι "ηγέτες" Κούρδοι του YPG εφού παρέδωσαν την Αφρίν μεταφέρθηκαν σώοι και αβλαβείς σε ασφαλείς περιοχές από τους Αμερικανούς πεζοναύτες.


Πλησιάζει η ώρα του άξονα της Αντίστασης...
Συρία σημαίνει Αφρίν! Χωρίς την Αφρίν δεν υπάρχει Συρία!

Σίβυλλα

πηγή: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2018/03/blog-post_52.html

πηγή: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2018/03/bernard-henri-levy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »