Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες ΜΙ5 ενορχήστρωσαν την δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκρίπαλ


Η δηλητηρίαση του πρώην ρωσικού διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ στη Βρετανία είναι μια επιχείρηση false flag (διασπορά ψευδών ειδήσεων) που ενορχηστρώθηκε από τον MI5 (μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας) με τη συνενοχή του βρετανικού τύπου για να δαιμονοποιήσει τη Ρωσία, σύμφωνα με τον Αμερικανό πολιτικό αναλυτή Ε. Μιχαήλ Τζόουνς στην Ιντιάνα.
Ο Τζόουνς, συγγραφέας, πρώην καθηγητής, σχολιαστής των μέσων ενημέρωσης και ο σημερινός συντάκτης του περιοδικού Culture Wars, έκανε τις παρατηρήσεις σε
τηλεφωνική συνέντευξη με την Press TV τη Δευτέρα, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ απέλυσε δεκάδες ρώσους διπλωμάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Τράμπ τη Δευτέρα διέταξε 60 Ρώσους διπλωμάτες που η Ουάσιγκτον θεωρεί κατασκόπους να εγκαταλείψουν τη χώρα σε αλληλεγγύη με τη Βρετανία σχετικά με την υποτιθέμενη δηλητηρίαση του νευρικού παράγοντα του Skripal και έκλεισαν το προξενείο της Ρωσίας στο Σιάτλ.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι και οι 60 Ρώσοι ήταν κατάσκοποι που εργάζονταν υπό διπλωματική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης μιας δωδεκάδας στη αποστολή της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη.

Είπαν ότι οι απελάσεις σήμαιναν να στείλουν ένα μήνυμα στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τον «απαράδεκτα υψηλό» αριθμό ρωσικών λειτουργικών πληροφοριών στην Αμερική.

«Το σημερινό κύμα εκδιώξεων ρωσικών διπλωματών από τις χώρες της Δύσης πηγαίνει πίσω στην άμεση αιτία της, η οποία είναι η υπόθεση δηλητηρίασης Skripal στη Βρετανία. Αν υπήρχε ποτέ μια προφανής επιχείρηση λανθασμένης σημαίας, είναι η περίπτωση δηλητηρίασης του Skripal «, δήλωσε ο Jones στην Press TV.

«Οι Ρώσοι συνέλαβαν τoν Skripal ως βρετανικό πράκτορα. Εργάστηκε για MI5. Έζησε 13 χρόνια στη φυλακή. Αν ήθελαν να τον σκοτώσουν, θα μπορούσαν να τον σκότωναν σε ρωσική φυλακή και κανείς δεν θα ήξερε τίποτα διαφορετικό «, πρόσθεσε.

«Τον άφησαν να πάει ως μέρος μιας ανταλλαγής κατασκόπου κατασκοπείας. Ζούσε στην Αγγλία και τώρα ξαφνικά η Ρωσία αισθάνεται την ανάγκη να τον δολοφονήσει. Δεν υπάρχει κανένας πιθανός λόγος ή αιτιολόγηση για τους Ρώσους να το κάνουν αυτό σε αυτό την στιγμή.

«Ήρθε σε ένα υψηλό σημείο μιας ήδη φανατικής αντι-ρωσικής εκστρατείας. Είναι η εκστρατεία για τη δαιμονοποίηση της Ρωσίας που ξεκίνησε με αυτή την πλοκή στην Ουάσινγκτον ότι με κάποιο τρόπο η Ρωσία μπήκε στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών », ανέφερε ο αναλυτής.

«Η Βρετανία παρακολουθεί μόνο την ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών σε αυτό το θέμα και δαιμονοποιεί τη Ρωσία και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακολουθούν μόνο το προβάδισμα της Βρετανίας σε αυτό το θέμα. Είναι μια υστερία, ένας ηθικός πανικός και έχει ενορχηστρωθεί από τον MI5 με τη συνενοχή όλων του βρετανικού Τύπου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή «, κατέληξε.

Οι τάσεις κλιμακώνονται μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας για τη δηλητηρίαση του Skripal, 66 ετών, και της 33χρονης κόρης του, Γιούλια, σε μια βρετανική πόλη.

Τα Skripals βρέθηκαν ασυναίσθητα στις 4 Μαρτίου σε πάγκο στη βρετανική πόλη Salisbury. Παραμένουν νοσηλευμένοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σαρά Σάντερς δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της ενεργούσαν «ως απάντηση στη χρήση από τη Ρωσία χημικού όπλου στρατιωτικής ποιότητας στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου».

Το Λονδίνο ισχυρίζεται ότι ο σχεδιασμένος από τη Σοβιετική Ένωση νευρολογικός παράγοντας Novichok έχει χρησιμοποιηθεί για να δηλητηριάσει το ζευγάρι και να δείξει το δάκτυλο στη Ρωσία.

Η Μόσχα απέρριψε τους ισχυρισμούς ως «παράλογο», λέγοντας ότι η ουσία που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση θα μπορούσε να προέρχεται από τις χώρες που τη μελέτη, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Βρετανίας. Έχει προσφέρει συνεργασία με το Λονδίνο για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.


ΠΗΓΗ PRESSTV
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »