Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ... (video)

Από "oimos"

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΤΙΓΡΕΙΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ISIS ΣΤΗΝ Α. ΓΚΟΥΤΑ!

Εδώ και πέντε μέρες έχουν ανοίξει οι πύλες της Κολάσεως στην Α. Γκούτα όπου έχουν βρει καταφύγιο οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ και της Σαουδικής Αραβίας, οι πιο παρανοϊκοί τρομοκράτες του κόσμου.

Παράλληλα η δυτική προπαγάνδα έχει τεθεί σε εφαρμογή, ακόμη και στα...
δικά μας κανάλια έχουν βάλει παιδιά να μιλάνε αγγλικά και να μας λένε ότι η Γκούτα καίγεται και ότι οι βομβαρδισμοί του συριακού στρατού δεν χτυπούν παρά γυναικόπαιδα.

Η αλήθεια είναι ότι στην Ανατολική Γκούτα, εφιαλτικές ώρες ζουν μονάχα οι ισλαμιστές αντάρτες που ανήκουν στα διάφορα παρακλάδια του ISIS, καθώς οι «Τίγρεις» το ειδικό σώμα του συριακού Στρατού μαζί με την ρωσική Αεροπορία έχουν εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην περιοχή-θύλακα των ισλαμικών οργανώσεων και κυρίως της Jaysh al-Islam η οποία χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία.

Οι μάχες στο έδαφος είναι πραγματικά αδυσώπητες, αλλά
είναι μάχες του συριακού στρατού με πάνοπλους μισθοφόρους τρομοκράτες, που μέχρι πρότινος αποκεφάλιζαν αμάχους.

Η συριακή κυβέρνηση θέλει να τελειώνει μια και καλή με τον συγκεκριμένο θύλακα των τρομοκρατών, γι αυτό τους σφυροκοπά ανελέητα, πριν στρέψει την προσοχή της και πάλι στην Ιντλίμπ, ίσως το τελευταίο κομμάτι της Συρίας που ελέγχεται από τους τρομοκράτες.



 Αυτοί είναι οι «άμαχοι» που πλήττονται στην Α. Γκούτα...

Μέχρι ότι ο Άσαντ έριξε χημικά είπαν οι γκεμπελίσκοι...
Θα χύσουν πολλά ψεύτικα δάκρυα οι νατοϊκοί, αλλά η Ghouta σε λίγο θα είναι και πάλι ελεύθερη.
Η λεγόμενη μετριοπαθής αντιπολίτευση στη Συρία, είναι στην πραγματικότητα το αποκρουστικό πρόσωπο της σιωνιστικής πραγματικότητας που κάλυπταν με ωραίες μάσκες μέχρι το 2015. Τότε η Ρωσία ανέτρεψε αυτήν την πραγματικότητα. Διέλυσε τους σιωνιστικούς σχεδιασμούς και έβαλε την ιστορία σε άλλες ράγες.

Αν δεν είχε επέμβει η Ρωσία το 2015 όλη η Συρία θα ήταν στα χέρια των τεράτων του ISIS και θα απειλούσε να κατακρεουργήσει όλον τον κόσμο... Φυσικά πίσω από αυτόν τον δαίμονα, βρίσκονται οι δυνάμεις κρούσης του σιωνισμού.
Το βαθύ σιωνιστικό καθεστώς της Αμερικής (που χτυπάει και τον Τράμπ), το καθεστώς της Τουρκίας, το καθεστώς του Κατάρ και το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας. Δεν τους βγήκε.

Έχουν λυσσάξει τώρα, διότι διαπιστώνουν ότι έχουν χάσει τον έλεγχο. To σιωνιστικό θηρίο όμως, πριν ψοφήσει θα σπείρει θάνατο και καταστροφή. Άλλα θα ψοφήσει και θα το δούμε. Οι δυνάμεις του σεβασμού της κυριαρχίας των κρατών και της συνεργασίας τους σε ισόνομη βάση κατά τα φαινόμενα έχουν το πάνω χέρι.

Η Ρωσία, η Κίνα η Ινδία η Βραζιλία, η Νότια Αφρική (BRICS) και πολλές άλλες χώρες, αλλάζουν τον κόσμο. Αυτό το μισάνθρωπο μίασμα που λέγεται σιωνισμός ψοφάει. Η ανθρωπότητα οδεύει με οδύνες προς την ελευθερία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α. ΓΚΟΥΤΑ





το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ