Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΝΑΔΑΣ: Ο Trudeau διέκοψε κοπέλα για να της πει να μην χρησιμοποιεί την λέξη “mankind” (ανθρωπότητα), αλλά “peoplekind” (δικιάς του έμπνευσης), γιατί είναι πιο «περιεκτική». Σύμβουλος του Trudeau δήλωσε ότι όσοι γέλασαν με τις γελοιότητες αυτές του πρωθυπουργού, είναι «ναζί»…



Ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau(Τζάστιν Τριντό), είναι η επιτομή του “pajamaboy” ή “soyboy” ή – για να το εξηγήσουμε ελληνικά και λαϊκά – ο πιο ‘αδελφίστικος’ πολιτικός ηγέτης στον κόσμο. Ακόμα και ο «γκέι» πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, LeoVaradkar, γιος Ινδού μετανάστη, είναι λιγότερο θηλυπρεπής από τον
Trudeau











 




Επίσης ο Τριντό, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα νεοταξίτη πολιτικού, δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον «σεβασμό» του στην πίστη των μωαμεθανών, των ιουδαίων, των Σιχ κλπ, ενώ από την άλλη χλευάζει την πίστη των χριστιανών.






Ο JustinTrudeau, δήλωσε ότι είναι φεμινιστής και επιβλέπει ένα υπουργικό συμβούλιο που το μισό είναι γυναίκες, έγινε στόχος κριτικής και ειρωνικών σχολίων, αφότου διέκοψε μια νεαρή γυναίκα για να της πει να χρησιμοποιεί τη λέξη "peoplekind" παρά την λέξη mankind(ανθρωπότητα). Σύμφωνα με την φεμινιστική νεοταξίτικη λογική του (όπως και των ομοϊδεατών του που «ψοφάνε» για ‘newspeak’), θα πρέπει να αφαιρεθεί το συνθετικό man- άνδρας και να αντικατασταθεί με το «πιο περιεκτικό» (inclusive) και γενικό people- άνθρωποι...


Ο Καναδός πρωθυπουργός παρουσίαζε μια συνεδρία Q & A στο Πανεπιστήμιο MacEwan στο Έντμοντον, όταν μια κοπέλα από την Εκκλησία του Θεού της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αποστολών, μια φεμινιστική εκκλησία που ιδρύθηκε στη Νότια Κορέα, σηκώθηκε για να θέσει μια ερώτηση σχετικά με τον εθελοντισμό.... "




Ο Trudeau βγήκε μετά και προσπάθησε να τα μαζέψει και να περιορίσει τις κοροϊδίες εναντίον του από επώνυμους και ανώνυμους (μάλιστα υπήρχε και σχετικό hashtag #peoplekindστο Twitter και ένα σωρό φωτογραφίες που σατίριζαν τις γελοιότητές του), ισχυριζόμενος ότι αυτό που έγινε ήταν απλά ένα «κακό αστείο».










 Όμως ο παλιός του συμμαθητής και σύμβουλός του (γνωστός και ως «σκιώδης πρωθυπουργός» σε κάποιους πολιτικούς κύκλους), GeraldButts (φώτο κάτω), ο οποίος περνάει πολύ ώρα στο Twitter, πειράχτηκε με όσους ειρωνεύονταν το αφεντικό του και βγήκε να πει ότι το αστείο αυτό το έκαναν σημαία το Infowarsκαι άλλοι «alt-rightναζί» φίλοι τους.




Προφανώς, στους «ναζί» περιλαμβάνονται και κάποιοι επώνυμοι όπως ο EzraLevant και ο BenShapiro, που είναι εβραϊκής καταγωγής. 


Ένας άλλος επώνυμος, ο Βρετανός PiersMorgan, ο οποίος και αυτός κορόιδεψε τον Trudeauκαι τις «παράλογες, πολιτικά ορθές ανοησίες του» σημείωσε: «α) Δεν είμαι Ναζί. β) Δεν ήταν αστείο. γ) Εάν είσαι ένας από τους επικεφαλής συμβούλους του JustinTrudeau, δεν είναι περίεργο ότι κάνει τόσες πολλές γκάφες». 


ΚΟ / από εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ