Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

«Μαύρη» μέρα για τους Έλληνες : Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Από σήμερα οι πλειστηριασμοί θα γίνονται αποκλειστικά με ένα κλικ. Κάποιος υπάλληλος δηλαδή θα κάνει ένα κλικ με το ποντίκι του υπολογιστή του και κάποιοι άνθρωποι έτσι απλά θα χάνουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Η πρώτη φορά αριστερά δείχνει και πάλι το σκληρό της πρόσωπο.
Η κοινωνία είναι σίγουρο ότι δεν αντέχει άλλο και αναμένονται αντιδράσεις.

Δυστυχώς η σημερινή ημέρα θα μείνει στην ιστορία ως η μαύρη μέρα της σύγχρονης Ελλάδας. Κάποιοι κύριοι ίσως νιώθουν καλά με
αυτή την άσχημη εξέλιξη αλλά είναι βέβαιο ότι οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την διγλωσσία της συγκυβέρνησης, η οποία από το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» πέρασε στο σύνθημα δώστε όλα τα σπίτια στους τραπεζίτες.




Δεν έχει τέλος η κατρακύλα στην Ελλάδα και οι πολίτες πλέον βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται. Μόνο για τον Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί 639 ηλεκτρονικές εκποιήσεις και σύντομα ο αριθμός θα φτάσει τις 1000 ανά μήνα. Τι να πρωτοπεί κανείς με αυτά που γίνονται.

Η παρούσα κυβέρνηση είναι μακράν η πιο «σκληρή» και δείχνει τα «δόντια» της στους απλούς πολίτες, οι οποίοι έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να αντιδράσουν γιατί έχουν κουραστεί.

Οι Έλληνες σβήνουν και κανένας πολιτικός δεν φαίνεται ικανός να κάνει κάτι για αυτό!

el.gr
το είδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ