Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Πολυγαμικός «άρχοντας εκ Συρίας»!


Ο Ahmad Α. πρόσφυγας από τη Συρία έφτασε στη Γερμανία με τη γυναίκα του και τα 4 παιδιά του το 2015 - μέσω Ελλάδας, Γαλλίας και Δανίας. Στο μεταξύ, αφού κατάφερε να φέρει στη «Γη της επαγγελίας» και τη δεύτερη γυναίκα του, σύμφωνα πάντα με τον γερμανικό νόμο, η κοινότητα Pinneberg στη Βόρεια Γερμανία του παρεχώρησε δωρεάν ένα διαμέρισμα 5 δωματίων, με μία κουζίνα και 2 μπάνια! Ο καθένας από τους τρεις συζύγους έχει το δικό του δωμάτιο για να μπορεί ο βέρος σουνίτης, πιστός στη σαρία, Ahmad να «επισκέπτεται εναλλάξ» τις δύο συζύγους του.

Εξυπακούεται ότι ο άνεργος και αναλφάβητος «άρχοντας εκ Συρίας», εισπράττει μερικές χιλιάδες ευρώ (4.000, όπως υπολογίζεται, ενώ ο ίδιος δεν γνωρίζει πόσα ακριβώς) από την κοινωνική πρόνοια, λόγω παιδιών, που στο μεταξύ έγιναν έξι, ενώ το έβδομο αναμένεται. Επιθυμεί μάλιστα να αποκτήσει κι άλλα παιδιά και τρίτη και τέταρτη γυναίκα, όπως ορίζει η σαρία, ακόμη και αν είναι γερμανίδα, αρκεί να είναι μουσουλμάνα. Εξυπακούεται ότι
ο Ahmad υποστηρίζεται από ένα λειτουργικό και άριστα οργανωμένο σύστημα δικηγόρων, ΜΚΟ, του κόμματος των Πράσινων και βεβαίως των «καλών ανθρώπων». 

Το γερμανικό ρεκόρ μηνιαίων εισπράξεων από την κοινωνική πρόνοια το κατέχει όμως ένας άλλος «άρχοντας εκ Συρίας» με … 23 παιδιά και 4 γυναίκες : 7.700 ευρώ ! «Άρχοντες» που πίνουν νερό πάντα στην υγεία της «μαμάς Μέρκελ».

Για ορισμένους κακεντρεχείς, "ισλαμοφοβικούς" και «ρατσιστές» πάντως ο απώτερος στόχος του μερκελικού «αλτρουισμού» είναι η αποδοχή και της πολυγαμίας από τις δυτικές κοινωνίες και κυρίως η ειρηνική μετάλλαξη του πληθυσμού με νόμιμους εποικισμούς. Και μετά είναι να απορεί κανείς που η ακροδεξιά, σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις, είναι πλέον δεύτερο κόμμα και στη Γερμανία, προσπερνώντας το καταρρέων SPD.

Περισσότερα στο βίντεο του Σπίγκελ (στα γερμανικά) :http://www.spiegel.tv/videos/1279861-ein-mann-zwei-ehefrauen-sechs-kinder

(Πραγματικές, ευρωπαϊκές ιστορίες 1)

ΠΗΓΗ: Βασίλης Στοϊλόπουλος

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ