Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Παρακρατικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν γεννιέσαι, καταντάς.

Σε αντισυγκέντρωση στο «συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου καλούν ομάδες αντιεξουσιαστών. Συγκεκριμένα, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, από κοινού με την ομάδα «Μαύρο και Κόκκινο» και τη «Libertatia» καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα.

Αυτή την φορά όμως οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν απέναντι τους και τους:


Σε πανστρατιά καλούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την Μακεδονία: «Ολοι στο συλλαλητήριο»
Οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου» απευθύνουν κάλεσμα για το συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 14:00 στον Λευκό Πύργο

Τη δική του θέση αναφορικά με το Σκοπιανό και
το ζήτημα της ονομασίας για τη γειτονική χώρα πήραν οι

«Μακεδόνες», απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα για το συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 14:00 στον Λευκό Πύργο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Ως CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον ίδιο μας τον εαυτό να μην πάρει θέση, για το εθνικό ζήτημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Είμαστε υπερασπιστές της ιδέας του σοφιστή Γοργία περί της ένωσης όλων των Ελλήνων, μια ιδέα που εκπλήρωσε πρώτος ο Φίλιππος Β. Εμείς δεν αρκούμαστε μόνο σ’αυτό, παρά μόνο στο έργο του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη Αλέξανδρου που εναντιώθηκε σε όσους ήθελαν να κατακτήσουν την χώρα μας.

Ο ΠΑΟΚ εκφράζει το 100% του πληθυσμού της Μακεδονίας. Μοναδική μας υποχρέωση η υπεράσπιση αυτής της βαριάς ευθύνης. Δεν πρέπει να αφήσουμε στο ψευτοκρατίδιο των ξένων δυνάμεων να καπηλεύεται την πολιτισμική κληρονομιά αιώνων. Ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα αντισυστημικός, εναντιωνόταν σε κάθε ενέργεια εναντίων των αρχών και των ιδεών του. Γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων να παραστεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

21 Ιανουαρίου ώρα: 14.00 ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Συν,



Οπότε,
αυτά από τους ένστολους του ΣΥΡΙΖΑ,

αλλά και αυτά από τους παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ,

κομματάκι δύσκολο αυτή τη φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »