Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Δικαστήρια Λαμίας: Κατέρρευσε ένα ακόμη στημένο κατηγορητήριο του Μπόμπολα για τον αγώνα του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στα διόδια

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Την Πέμπτη, 25-01-18, μετά από μια πολύωρη διαδικασία, το δικαστήριο της Λαμίας αποφάσισε την αθώωση του Λεωνίδα Παπαδόπουλου και άλλων συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Οι ψευδομάρτυρες των μεγαλοεργολάβων της Αιγαίου ΑΕ δεν κατάφεραν να πείσουν τους δικαστές για την ενοχή των συναγωνιστών καθώς υπέπεσαν σε πλήθος αντιφάσεων και ψευδών δηλώσεων ενώ εκ μέρους των δικηγόρων των μεγαλοεργολάβων κατετέθησαν έγγραφα αμφισβητήσιμης εγκυρότητας.

Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο, που περιελάμβανε φθορές σε 10 κάμερες των διοδίων Πελασγίας, κατέπεσε χάρη στην ευθυκρισία και
στην αντικειμενικότητα της έδρας, στις διαφωτιστικές καταθέσεις των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και στις πολύ πειστικές αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Η έκβαση της δίκης και η αθώωση των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε τον μαραθώνιο αγώνα μας ενάντια στο καρτέλ των μεγαλοεργολάβων, που από το 2007 νέμονται τους εθνικούς μας δρόμους και αποθυσαυρίζουν δισεκατομμύρια ευρώ στις πλάτες του ελληνικού λαού. Επίσης, αποτελεί μεγάλη ήττα για τον Μπόμπολα και τους παρατρεχάμενους κυβερνητικούς υποτακτικούς του, καθώς μέσα από τη βιομηχανία διώξεων επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς η αγωνιστική και ποινική καταστολή του Κινήματος Δεν Πληρώνω και των πρωτοπόρων αγωνιστών του.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται!

Οι δρόμοι ανήκουν στον λαό και όχι στο κεφάλαιο το ιδιωτικό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »