Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οι “διακριτικές” βλέψεις των Σκοπιανών και οι επερχόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο στο 18ο δευτερόλεπτο όπου η δημοσιογράφος αναφέρει:
“...Σήμερα θα ρωτήσουμε τι σημαίνει πράγματι η λέξη Μακεδονία, θα σας εξηγήσω την σημασία:
Η λέξη “Μακεδονία” προέρχεται από δύο ελληνικές, αρχαίες ελληνικές λέξεις:
“Mάκος” και “δνος” που σημαίνει ευρεία, μεγάλη, ψηλή γη...
Από αυτήν την ψηλή και ευρεία γη παρέμειναν μόνο 25.713 τετραγωνικά χιλιόμετρα... ”


Τι εννοεί η ποιήτρια;
Ποιά περιοχή έχει αυτήν την έκταση;
Κατά σύμπτωση, αυτήν την έκταση έχουν τα Σκόπια-FYROM (βλέπε Βικιπαίδεια ), η χώρα –προτεκτοράτο, που διεκδικεί με “άκακο” τρόπο το όνομα Μακεδονία, σε αγαστή σύμπλευση με το ελληνικό κυβερνητικό προσωπικό που διαχρονικά όποτε βρεί ευκαιρία προλειαίνει το έδαφος και παριστάνει ότι “αμύνεται” παραχωρώντας ή δείχνοντας παράλογη συγκαταβατικότητα, και σε σύμπλευση με τον κοινό εργοδότη των δύο χωρών και σχεδιαστή των βαλκανικών ανακατατάξεων, την Ευρωατλαντική πανούκλα (ΕΕ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ).  
Κατά συνέπεια, από αυτήν την “ψηλή και ευρεία γη”, το υπόλοιπο - το πέραν των 25.713 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που “δεν παρέμεινε”, θεωρείται προφανώς κατεχόμενο...

Ο ευρωατλαντικός σχεδιασμός περιλαμβάνει σε βάθος χρόνου τον διαμελισμό της Ελλάδας ή στην καλύτερη περίπτωση τον πλήρη αφελληνισμό της. Λέγοντας βάθος χρόνου εννοούμε λίγες δεκαετίες, δεδομένου ότι
οι γεωπολιτικοί σχεδιασμοί είναι μακροχρόνιοι και ως εκ τούτου ύπουλοι. Μην ξεχνάτε ότι η τελευταία δεκαετία της κρίσης (που σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τις ανακατατάξεις), πέρασε πριν καν το καταλάβουμε.
Οι Σκοπιανοί ακολουθούν εδώ και δεκαετίες μία γεωπολιτική και μία εκπαιδευτική πολιτική σχεδιασμένη πριν από αυτούς για αυτούς, ενω σε αυτήν την ιστορική φάση ο υποκινητής είναι ο Ευρωατλαντικός παράγων. Οι ίδιοι είναι παντελώς άβουλοι για να οργανώσουν το παραμικρό, όπως και οι περισσότεροι λαοί. Θαυμάστε την χώρα μας ως παράδειγμα, που άβουλοι αγόμαστε και φερόμαστε, από μία φυτεμένη άρχουσα πολιτική και οικονομική τάξη που μας οδηγεί στην καταστροφή μας, στην οποία καταστροφή μας το ζήτημα των Σκοπίων είναι μία επί πλέον παράμετρος.
Αυτό γίνεται κάτω από ένα σύστημα που μας κρατάει δεμένο ως λαό, πολιτικά και κυρίως νοητικά, σε ένα χαμηλό επίπεδο.
Οι Σκοπιανοί δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.
Ο διαμελισμός, αν τελικά γίνει, θα οδηγήσει στην δημιουργία ενός κράτους μαριονέτας που θα περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, τα Σκόπια και πιθανώς το Κόσοβο ή την Αλβανία, ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα θα κατοικείται κατά πλειοψηφία από πολύχρωμους αλλογενείς τηλεκατευθυνόμενους και αδιάφορους, και το μέλλον της θα είναι να διαμελιστεί εντελώς, συνεχίζοντας με την Θράκη.
Τότε οι εναπομείναντες αφελληνισμένοι Έλληνες θα είναι ένα φολκλορικό θέαμα. Και όσοι θα έχουν να πουν κάτι, θα παίζουν τον ρόλο του κλαμμένου θύματος, με μανιοκαταθλιπτικές εξάρσεις (υποκινούμενες και αυτές) ενός αθάνατου εθνικού μεγαλείου, που ...το τρέμουν όλοι!
Η κοινωνική μηχανική είναι πολύ αποτελεσματική επιστήμη στα θέματα της διαχείρισης της ανθρώπινης αγέλης.
Το άλλο Ελληνικό κράτος, η Κύπρος, θα υποστεί τον δεύτερο αφελληνισμό και διάλυση στα οποία και εκείνο κατευθύνεται με την βοήθεια του εκεί όμοιου πολιτικού προσωπικού.

Έτσι θα έχει εξασφαλιστεί από την Δύση η κάθοδος στην ανατολική Μεσόγειο, και ως εκ τούτου ο επιδιωκόμενος αποκλεισμός της Ρωσίας, η οποία ιστορικά επίσης επιδιώκει να αποκτήσει πρόσβαση στον ίδιο γεωγραφικό χώρο.
Και όσον αφορά τον ανεκτίμητο ορυκτό μας πλούτο, είχαμε και θα εξακολουθήσουμε να έχουμε την ίδια μοίρα με την πάμφτωχη Αφρική, που ξένες δυνάμεις απομυζούν το δικό της πολύ πλούσιο υπέδαφος με φυτευτές κυβερνήσεις και επιδοτούμενους εμφύλιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »