Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτο Έγκλημα! Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ζευγάρι κατάκοιτων υπερηλίκων στη Νίκαια. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ήταν εκεί! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΕΗ !

Έκοψαν το ρεύμα σε ζευγάρι κατάκοιτων υπερηλίκων στη Νίκαια.

Μετά από την αγωνιώδη έκκληση γειτόνων συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, έσπευσαν στο σπίτι των 2 ηλικιωμένων (97 και 95 ετών) κατάκοιτων συμπολιτών μας στη Νίκαια.

Το σπίτι ισόγειο, οι γέροντες σε άθλια κατάσταση, βαριά άρρωστοι και ανήμποροι, εδώ και 10 μέρες χωρίς ρεύμα βοηθούνται μόνο από τους γείτονες.

Η ΔΕΗ αποφάσισε να
τους καταδικάσει σε θάνατο κόβωντάς τους το ρεύμα, δεδομένου ότι το χρέος των κατάκοιτων ηλικιωμένων έχει φτάσει τις 5000 ευρώ και οι πενιχρές τους συντάξεις οριακά επαρκούν για να επιβιώνουν.

Οι συναγωνιστές του Κινήματος που πήγαν στο σπίτι, αντίκρισαν την πρωτοφανή αυτή κατάσταση εξαθλίωσης, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί παρά τις χιλιάδες επανασυνδέσεις που έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια.

Ένα ακόμα ακραίο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ (είτε πρόκειται για εργολαβικά συνεργεία είτε όχι) εισήλθαν εντός της οικίας των γερόντων (το ρολόι βρισκεται μέσα στο σπίτι) είδαν την άθλια κατάσταση τους και παρόλα αυτά έπραξαν το κατάπτυστο και εγκληματικό έργο για το οποίο είχαν διαταχθεί από τη ΔΕΗ.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συνεχίσει τον πολύχρονο τιτάνιο αγώνα του, πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!
Κανένας μόνος του στην κρίση!

Δείτε το βίντεο από τη δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω



Κινήμα Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ