Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ 140 ΚΡΑΤΗ

Απευθυνόμενα προφανώς σε ηλίθιους, τα παπαγαλάκια του συστήματος, προβάλουν συνεχώς ως δικαιολογία της επικείμενης ιστορικής μειοδοσίας, τα 140 κράτη που αναγνώρισαν τα Σκόπια. Και λοιπόν;

Ερώτημα:

Αν αύριο Ελλάδα και Σκόπια συμφωνήσουν σε άλλη ονομασία, τότε πως θα ονομάζουν αυτά τα 140 κράτη τα Σκόπια;

Προφανώς με τη νέα συμφωνημένη ονομασία.

Ας μην είμαστε λοιπόν ηλίθιοι και ας μην μασάμε την προπαγάνδα της διεφθαρμένης άρχουσας τάξης, που τώρα παίζει το ρόλο του φοροεισπράκτορα των δανειστών.Το όνομα των Σκοπίων στην διεθνή ιστορία, θα είναι αυτό που θα συμφωνήσει η άμεσα ενδιαφερόμενη Ελλάδα.

Το Σκοπιανό τελικά προσπαθεί να αποδείξει ότι η προπαγάνδα μπορεί να νικήσει ιστορία χιλιετιών. Θα τα καταφέρει άραγε;

Πέτρος Χασάπης
το είδα

Βλέπε και:
Η προπαγάνδα περί των 140 κρατών που έχουν υποτίθεται αναγνωρίσει την Μακεδονία και η ασφυκτική πίεση και χειραγώγηση που δέχεται ο λαός για να μην διαμαρτυρηθεί συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου 2018.

Ποιές χώρες τελικά έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »