Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πούτιν λέει ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες θέλουν να αναμιχθούν στη Ρωσία, τρείς μέρες μετά την ‘βοήθεια’ της CIA

Τρείς ημέρες μετά την είδηση ότι η CIA βοήθησε να αποτραπεί τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία, κάτι που ξάφνιασε πολλούς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να ανακατευθούν στα εσωτερικά θέματα της χώρας πριν από τις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους.

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν ανέφερε συγκεκριμένα το περιστατικό με την CIA η οποία τρείς ημέρες πριν φέρεται να έδωσε πληροφορίες στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ώστε να αποτρέψουν τρομοκρατική επίθεση στο έδαφός τους, αλλά πιστεύουμε ότι η δήλωσή του στο χρόνο που έγινε έχει άμεση σχέση με αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε τα εξής σήμερα κατά τη διάρκεια ομιλίας προς το προσωπικό ασφάλειας και πληροφοριών:

“Υπάρχει μεγάλη ευθύνη στις υπηρεσίες πληροφοριών να σηκώσουν ένα ασφαλές φράγμα έναντι της εξωτερικής ανάμειξης στην κοινωνική και πολιτική ζωή μας και να αντισταθμίσουν το έργο των ξένων υπηρεσιών ασφαλείας που κάνουν ό, τι μπορούν για να αυξήσουν το επίπεδο δραστηριότητάς τους στη Ρωσία”.

Πώς όμως συνδέονται αυτά τα δύο γεγονότα;

Σύμφωνα με την ανάλυση του Off the Record, είναι ένα
αποτέλεσμα του ευρύτερου πλάνου στρατολόγησης ισλαμιστών από τη μια πλευρά, και αντικατασκοπείας από την άλλη.


Η FSB, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτοί οι ισλαμιστές εκπαιδεύονται σε χώρες της Κεντρικής Ασίας που είναι το θέατρο ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ, της CIA και του ΝΑΤΟ.


Σε περιοχές όπως ο Καύκασος, το Τατζικιστάν, το Αζερμπαϊτζάν αλλά και η Τουρκία, εκπαιδεύθηκαν ”τρομοκράτες” που κατόπιν στάλθηκαν στον πόλεμο της Συρίας κατά του Μπασάρ Άσαντ και πιο πριν και σε επιχειρήσεις στα Βαλκάνια.  Σύμφωνα με το RT, νωρίτερα φέτος ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι είχαν φύγει έως και 7.000 πολίτες από μουσουλμανικές περιοχές της Κεντρικής Ασίας. Προσθέστε ως πολύ σημαντική τοποθεσία και την Ξιν Ξιανγκ (ή Σιντζιάνγκ), απ’ όπου στρατολογήθηκαν αρκετοί Ουιγούροι οι οποίοι χρησιμοποιούνται και εκεί σε επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης δίπλα στην Κίνα, ενώ υπενθυμίζουμε και την αποκάλυψη για τις μυστικές διπλωματικές πτήσεις όπλων από το Αζερμπαϊτζάν στη Συρία τα οποία έστελνε η CIA στην ISIS.


Αλλά η χρήση αυτών των ”τρομοκρατών” από τη δύση δεν θα σταματήσει με την ”ήττα της ISIS”, όπως δεν σταμάτησε με την Αλ Κάιντα. Στην πραγματικότητα, είναι το ίδιο προϊόν με διαφορετική επωνυμία μάρκετινγκ.


Και τα άτομα που συνελλήφθησαν στην τρομοκρατική επίθεση που απετράπη πριν λίγες μέρες στη Ρωσία είχαν καταγωγή, μαντέψτε, από χώρες της Κεντρικής Ασίας. Αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά.


Κατά την άποψη μας, ο μόνος λόγος λοιπόν που η CIA θα μπορούσε να βοηθήσει να αποτραπεί μια τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία είναι εάν το τμήμα αντικατασκοπείας της FSB είχε ενδείξεις ή στοιχεία για δεσμούς της CIA με τους συγκεκριμένους τρομοκράτες, και με τη σειρά του, αυτό ήταν επίσης εις γνώσιν της CIA.


Τουτέστιν, η CIA προσπάθησε να προλάβει την επίθεση για να μην εκτεθούν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.


Σε μια πτυχή του, αυτό θυμίζει λίγο και τις επιχειρήσεις του FBI ονομαζόμενες ως ”sting operations”, κατά τις οποίες το FBI εξοπλίζει εξτρεμιστές και τους ωθεί σε επιθέσεις, και μετά επεμβαίνει και τους συλλαμβάνει λίγο πριν τις πραγματοποιήσουν. Στην περίπτωση που εξετάζουμε βέβαια, η επέμβαση γίνεται για διαφορετικό λόγο.


Για όσους λοιπόν απόρησαν για την ”βοήθεια” της αμερικανικής CIA στην ρωσική FSB, αυτή θα μπορούσε να είναι η απάντηση, σύμφωνα με την δική μας ανάλυση.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες, και ιδίως η CIA, θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να παρεμποδίσουν την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας που έρχονται σύντομα. Η σημερινή του δήλωση, τρείς μέρες μετά την αμερικανική ”βοήθεια”, δεν είναι καθόλου τυχαία. Το κρυφό της μήνυμα ξεπερνά την φανερή υπόθεση ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται απλά επειδή οι μαχητές ”επιστρέφουν πίσω” μετά την ”ήττα της ISIS”.


Απ’ αυτή την οπτική, το ”ευχαριστήριο” τηλεφώνημα του στον Τραμπ, που επίσης ξάφνιασε πολλούς, ήταν μάλλον περισσότερο κάτι σαν ”Το ξέρετε ότι ξέρουμε οπότε… ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!”.

Off the Record

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »