Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Λαθρομεταναστευτικό παραλήρημα του Πάπα για τα Χριστούγεννα: Συνέκρινε τους «πρόσφυγες» με την Παναγία!

«Έπιασαν τόπο», όπως φαίνεται, τα κονδύλια που διέθεσε ο Τζορτζ Σόρος σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, προκειμένου να αλώσουν το Βατικανό. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα Σόρος, οι οργανώσεις PICO and Faith in Public Life (FPL) πήραν 650.000€ πριν την επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα ο σκοπός ήταν η ενημέρωση του Πάπα περί οικονομικών θεμάτων και θεμάτων «φυλετικής δικαιοσύνης».

Στα έγγραφα που περιγράφουν την έκβαση της επισκέψεως αναφέρεται ότι οι δύο αποδέκτες των χρηματοδοτήσεων του Πάπα είχαν την ευκαιρία «να εστιάσουν στους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους».

Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, λοιπόν, ο Πάπας Φραγκίσκος παρομοίασε το ταξίδι του Ιωσήφ και της Παναγίας προς την Βηθλεέμ με το ταξίδι των «προσφύγων», καλώντας τους πιστούς να δεχτούν τους λαθρομετανάστες στην κοινωνία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά, βεβαίως, μετά τα
κονδύλια, που ο Πάπας επιμένει σε αυτές τις διεθνιστικές διαστρεβλώσεις της χριστιανικής πίστεως. Ξεχνάει, βεβαίως, ότι οι χριστιανοί παραμένουν στις εστίες τους στην Συρία, όπως επίσης ξεχνάει ότι πλέον ο πόλεμος στην Συρία έχει τελειώσει. Ξεχνά, τέλος, πως ακόμα και αν όλα τα παραπάνω δεν ίσχυαν ότι η πρώτη ασφαλής χώρα είναι η τουρκία.

Ακόμα χειρότερα, είναι τουλάχιστον αισχρό να μπερδεύεται η χριστιανική πίστη με τα πολιτικά πράγματα και τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Εμείς απλώς να θυμίσουμε δύο σημεία των Γραφών. Το πρώτο είναι ότι ο ίδιος ο Ιησούς έδιωξε με το μαστίγιο τους εμπόρους από τον Οίκο του Θεού και δεύτερον ότι αυτοί που τον οδήγησαν στην Σταύρωση ήταν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »