Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Σκόπια: Έγγραφο που διέρρευσε δείχνει ότι οι ΜΚΟ του Σόρος πλήρωσαν 1.500 $ σε φοιτητές για εξέγερση

Οι ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος ανέθεσαν στη σερβική ειδική ομάδα αλλαγής καθεστώτων, Canvas, να προσλάβει Σκοπιανούς φοιτητές (τρεις εβδομάδες πριν από τις διαμαρτυρίες) για να προωθήσουν ιδέες εξέγερσης. Οι καλύτερες δύο ιδέες κέρδισαν 1.500 δολάρια.

Ενώ είναι σοκαριστικό να βγαίνουν αυτά τα είδη των σημειώσεων φανερά έξω, θα πρέπει επίσης να μην αποτελεί καμία έκπληξη σε κανέναν να βλέπει τις ΜΚΟ του Σόρος να μην κάνουν καλό, και να κάνουν την δουλειά των υποστηρικτών τους, της CIA.

Τα Σκόπια είναι ένας κρίσιμος κρίκος για να βγεί το φυσικό αέριο της Gaxprom με τον τουρκικό αγωγό στην αγορά της Ευρώπης, κάτι στο οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι 100% αντίθετη.

Το γεγονός ότι ο Σόρος συνεργάζεται και πάλι με τη σερβική ομάδα Canvas είναι δείχνει ένα μεγαλύτερο σχέδιο για να υποκινήσει μια ανατροπή στυλ Ουκρανικής Μαϊντάν, και ενδεχόμενη εξάπλωση της σύγκρουσης στην καρδιά της Ευρώπης.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν κατατάξει την Canvas στην ίδια λίστα με την Αλ Κάιντα, και το πρακτικό έργο τους στην οργάνωση και εφαρμογή έγχρωμων επαναστάσεων περιλαμβάνει την πτώση του Μιλόσεβιτς, την
Ουκρανική euromaidan, την πτώση του Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, και ορισμένοι ειδικοί μάλιστα πιστεύουν ότι η Canvas μπορεί να έπαιξε ρόλο στη δολοφονία του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Nemtsov.

Από το ‘Macedonia Online News’:

”Η συμμορία που προσποιείται ότι είναι ΜΚΟ και εκπαιδεύεται για να ανατρέψει τις κυβερνήσεις και να στήσει εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο πληρώνει 1.500 δολάρια για ιδέες για το πώς να οργανωθούν καλύτερα οι διαδηλώσεις, αναφέρει το Vecer.

Αυτή η συμμορία είναι το Ινστιτούτο του Σόρος USAID (Μέτωπο για την CIA) και ο Όμιλος Φόρουμ (άλλη “ΜΚΟ” του Σόρος). Αυτή η ομάδα έχει ήδη υποστηρίξει και χρηματοδοτήσει όχι μόνο το SDSM, την αντιπολίτευση στα Σκόπια, αλλά ακτιβιστές και τις διαμαρτυρίες τους, που χρονολογούνται από το 2011.

Η Canvas που έχει βάση στη Σερβία με επικεφαλής τον Srgja Popovic ο οποίος ειδικεύεται σε διαδηλώσεις, έχει προσληφθεί τόσο από τον Σόρος όσο και από τη CIA για «βοήθεια» στα Σκόπια. Η Canvas έχει κερδίσει αρκετή φήμη. Δηλαδή, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την απαρίθμησαν στην ίδια λίστα με την Αλ Κάιντα, είναι η μόνη μη-μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση!

Η Canvas και ο Srgja Popovic έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χάος στην Ουκρανία (ρίξτε μια ματιά στην Ουκρανία σήμερα) και στην αφαίρεση του Αιγύπτιου Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία (δείτε την Αίγυπτο τώρα).

Τα μέλη της Canvas έχουν καταφέρει να πάρουν δια παντός απαγόρευση εισόδου στη Ρωσία, αλλά είναι ευπρόσδεκτοι στην πρωτεύουσα της FYROM. Το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος και η CIA μέσω των μετώπων τους (PNAC, NED, USAID) έχουν προσλάβει την Canvas για να κάνουν τη δουλειά στα Σκόπια. Η Canvas εξέδωσε σημείωμα σε Σκοπιανούς φοιτητές (τρεις εβδομάδες πριν από τις διαμαρτυρίες) ότι θα βράβευε τις δύο καλύτερες ιδέες διαμαρτυρίας με 1.500 δολάρια.

Οι ιδέες εστάλησαν στην Sonja Ismail, κόρη του Guner Ismail, ένα δημοφιλές μέλος του SDSM και στέλεχος. Αρκετά χρόνια πριν, η Σόνια Ισμαήλ ήταν το επίκεντρο της έρευνας για παράνομη κατοχή τριών κρατικών διαμερισμάτων μέσω του πατέρα της (στέλεχος του SDSM) τα οποία εκμίσθωνε για χρόνια, κερδίζοντας πάνω από 300.000 ευρώ.

Η Canvas κέρδισε αρχικά την φήμη της για την πτώση του Μιλόσεβιτς. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Η Canvas επανειλημμένα προσλήφθηκε από τη CIA να οργανώσει διαδηλώσεις στην Gruzia, Μολδαβία, τις Μαλδίβες, το Λίβανο, την Αίγυπτο, την Ουκρανία …. εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη FYROM το 2009, όταν έγινε προφανές ότι το SDSM θα είναι στην αντιπολίτευση και πάλι. Ο υπεύθυνος για τη μίσθωση ο ίδιος ο Srgja Popovic ήταν παρών στην Οχρίδα για να βαφτίσει το άνοιγμα μια ”Ακαδημίας Canvas” όπου μελλοντικοί διαδηλωτές και ακτιβιστές θα εκπαιδεύονται και θα καλούνται όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Ποιος ήταν ο χρηματοδότης αυτής της ακαδημίας; Η USAID και ο Σόρος. Οι εργαζόμενοι του Σόρος, Gjuner Ismail και Sasho Ordanovski ήταν οι υποκινητές.

“Οι μαθητές είχαν πληρωθεί και εκπαιδευθεί επιθετικά στο πώς να διαμαρτυρηθούν για το Δεκέμβριο του 2014 και τον Ιανουάριο του 2015. Ο ίδιος ο Srgja Popovic συναντήθηκε με τον Ζάεφ τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και αρχές Μαΐου του 2015. Στις 6 Μαΐου ακτιβιστές της Canvas (SDSM) επιτέθηκαν βίαια στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας 38”, ανέφερε το Vecer.

Η Canvas συμμετείχε ενεργά στο θάνατο του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Nemtsov, μόλις λίγες ημέρες πριν από τη διαδήλωση της αντιπολίτευσης. Ο στόχος ήταν να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση, να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση. Αλλά οι περισσότεροι Ρώσοι είδαν την ενορχηστρωμένη δολοφονία για αυτό που ήταν, ένα διατεταγμένο χτύπημα. Όταν κάποιος λαμβάνει υπόψη ότι η σύζυγος του ηγέτη της Canvas εργάστηκε στο Stratfor (ένα άλλο μέτωπο της CIA), τότε τα πράγματα γίνονται σαφή, λέει το Vecer.

Πριν από την Canvas, η Σερβία είχε μια άλλη ομάδα που δημιούργησαν μυστικές ΜΚΟ. Ονομάστηκε “η Αντίσταση” (Otpor), που χρηματοδοτήθηκε από το Freedom House, ένα άλλο μέτωπο για τη CIA. Ακόμη και ο ΟΗΕ διερεύνησε την Freedom House για τους δεσμούς της με τη CIA. Μέλη της Otpor έχουν ενταχθεί σήμερα στις τάξεις της Canvas.”

Πηγές:

http://macedoniaonline.eu/content/view/27443/1/

http://redpilltimes.com/leaked-memo-shows-soros-ngos-payed-macedonian-students-1500-to-come-up-with-regime-change-ideas/


Off the Record

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »