Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Χαλέπι – o στρατός απελευθέρωσε το σταθμό υδροδότησης στη συνοικία Suleiman al-Halabi και ..

 …12 συνοικίες στο Ανατολικό τμήμα. ΦΩΤΟ


O συριακός στρατός ανέκτησε από τους τρομοκράτες τον σταθμό υδροδότησης στη συνοικία Suleiman al-Halabi στην πόλη του Χαλεπίου.

“Mετριοπαθείς αντάρτες” χρησιμοποιήσαν τον έλεγχο της για να κόβουν τ΄αποθέματα νερού στον τοπικό πληθυσμό της πόλης. Τώρα οι μηχανικοί του κράτους εργάζονται πυρετωδώς για ν΄αποκαταστήσουν τη διοχέτευση νερού στην
περιοχή.

 - Εικόνα1

Tο ρωσικό Κέντρο για την Επανασυμφιλίωση αναφέρει ότι :“οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν ν΄απελευθερώνουν το βόρειο τμήμα του Ανατολικού Χαλεπίου από τους τρομοκράτες.40% του ανατολικού μέρους της πόλης απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες .” Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έθεσαν επίσης υπό τον έλεγχό τους 12 συνοικίες του Α Χαλεπίου ανέφερε το κέντρο.


Νωρίς τη Δευτέρα το Κέντρο ανακοίνωσε ότι 10 συνοικίες και πάνω από 3000 κτίρια απελευθερώθηκαν από τους τρομοκράτες της Al-Nusra .Οι τρομοκράτες επίσης απωθήθηκαν έξω από την συνοικία κλειδί al-Qadisiyah του Χαλεπίου.southfront 28.11.16

Ο στρατός εντόπισε ποσότητες εκρηκτικών και εργαστήρι παραγωγής τους στον υδροδοτικό σταθμό που ανακατέλαβε.

 - Εικόνα3

 - Εικόνα4

Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε όλο το ΒΑ Χαλέπι-

15179014_1262272063831831_5093889353932064763_n

Oι  »αντάρτες » έχασαν τον έλεγχο όλου του ΒΑ τους προπύργιου του Χαλεπίου μετέφερε τη Δευτέρα το φιλοαντιπολιτευόμενο (OSDH), καθώς οι δυνάμεις του στρατού συνέχισαν την επίθεσή τους για ν΄ανακτήσουν ολόκληρη την πόλη.
Ο στρατός ανέκτησε τη Δευτέρα τις συνοικίες Sakhour, Haydariyé και Cheikh Khodr, ενώ οι κουρδικές πολιτοφυλακές ανακατέλαβαν τη συνοικία Cheikh Fares από τους  »αντάρτες » μεταδίδει το OSDH.

« Οι αντάρτες έχασαν τον έλεγχο όλων των συνοικιών του ΒΑ Χαλεπίου και πρόκειται για την μεγαλύτερη ήττα τους έπειτα από το 2012 », αναφέρει η ΜΚΟ με έδρα το Λονδίνο OSDH.

Τα κρατικά μίντια ομοίως έκαναν ειδική μνεία στην απελευθέρωση των συνοικιών Sakhour και Haydariyé, μεταδίδοντας εικόνες με χιλιάδες πολίτες που διέφυγαν από το Α Χαλέπι αυτές τις τελευταίες ημέρες.



Η απελευθέρωση από το στρατό το Σάββατο της συνοικίας Massaken Hanano της πιο μεγάλης του Α Χαλεπίου σημάδεψε την αρχή αυτής της σημαντικής προέλασης του στρατού.
Η ανάκτηση της συνοικίας Sakhour είναι στρατηγικής σημασίας γιατί κατ΄αυτόν τον τρόπο ο στρατός έκοψε οριστικά το Ανατολικό Χαλέπι στα δύο.AFP28/11/2016

Σύμφωνα με το southfront 28.11.16 ο συριακός στρατός απελευθέρωσε τη συνοικία Sheikh Khizir και έθεσε υπό τον πλήρη έλεγχό του όλο το βόρειο τμήμα της πόλης του Χαλεπίου.

Τοπικό μέσο αναφέρει ότι ο στρατός ανακατέλαβε όλο το βόρειο τμήμα των ανατολικών συνοικιών του Χαλεπίου απελευυθερώνοντας 20 χλμ σε δύο 24ωρα.

dimpenews

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »