Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου αγωνιζόταν για τα "δικαιώματα" του Πακιστανού εγκληματία τής Πάρου Αχμέτ Βακάς εναντίον της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη.

το είδα
 Η Μυρτώ θύμα επίθεσης του περιβόητου «δράκου της Πάρου»
«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία
μεγάλη πέτρα -βάρους πέντε κιλών- πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα... Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου, στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό. Την ακινητοποίησα και της το πήρα. Ομως εκείνη κουνιότανε και άρχισα στην αρχή να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα. Της έβγαλα το παντελόνι και το μαγιώ και την κακοποίησα. Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα με τα ρούχα της! Της είχα βγάλει το παντελόνι και το μαγιώ και τα πέταξα μακριά για να μην τρέξει γρήγορα και ζητήσει βοήθεια. Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την κτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου...»

Απόσπασμα από την απολογία που έδωσε, στις 5 Αυγούστου 2012, σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και σε δικαστικούς ο 19χρονος «δράκος της Πάρου» ο οποίος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς αλλά και ό,τι προηγήθηκε και ακολούθησε της εγκληματικής επίθεσης.

το είδα


Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν:

Όταν γίνεται μια χειροδικία, βιαιοπραγία κλπ. από Έλληνα εναντίον αλλοδαπού ή ακόμα και όταν απλώς υπάρχει υποψία ενός τέτοιου επεισοδίου, τότε σχεδόν όλος ο τύπος και επίσης οι στρατευμένες ξενοκίνητες οργανώσεις τύπου Indymedia, Αντίφα, παρόμοιες ΜΚΟ κλπ. κραυγάζουν για ρατσιστικά εγκλήματα.
Αντιθέτως, στα εγκλήματα των αλλοδαπών εναντίον τών Ελλήνων που πάρα πολλές φορές είναι στυγνά και αιματοβαμμένα, κάνουνε γαργάρα το “αντιρατσιστικό” τους μένος; 
Όταν αυτά δεν μπορούν να τα αποσιωπήσουν, τα χαρακτηρίζουν ως απλή εγκληματικότητα που μάλιστα την αποδίδουν με κυνισμό και χωρίς καμία ενόχληση ή αγανάκτηση, στις "δύσκολες κοινωνικές συνθήκες" των φτωχών μεταναστών.
Γιατί λοιπόν έχουν αυτή την στάση;
Η απάντηση είναι απλή: διότι ο τύπος σχεδόν στό σύνολό του όπως και αυτές οι οργανώσεις, υπηρετούν την παγκόσμια εξουσία.

Αυτή η εξουσία σπέρνει τον εθνομηδενισμό και το διαστρεβλωτικό ιδεολόγημα του “ρατσισμού”, γιά να ισοπεδώσει τα εθνικά κράτη που στέκονται εμπόδιο στην επέλασή της, χρησιμοποιώντας την τακτική του διαίρει και βασίλευε και μετατρέποντάς τα σε διαιρεμένο πολυεθνικό χυλό, με σκοπό να υπάρχουν εσωτερικές αντιπαλότητες και διαμάχες και έτσι ανύπαρκτη συνοχή.

υ.γ.
Όσον αφορά την αφίσα αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ, προς τον εγκληματία Πακιστανό, τα λόγια περιττεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ