Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Η Goldman Sachs απαγορεύει στους εργαζόμενούς της να ενισχύουν οικονομικά τον Τραμπ (αλλά όχι την Κλίντον)

Η Goldman Sachs το επισημοποίησε : η Wall Street «είναι μαζί της».

«Η Goldman Sachs έχει απαγορεύσει στους υψηλά ιστάμενους εργαζομένους της να κάνουν δωρεές στην προεδρική εκστρατεία του Donald Trump», όπως πολλαπλές πηγές ανέφεραν αργά την προηγούμενη εβδομάδα.

«Η αλλαγή πολιτικής έχει επίσης ως στόχο να ελαχιστοποιήσει την ενδεχόμενη βλάβη της φήμης που προκαλείται από οποιαδήποτε ψευδή αντίληψη ότι η εταιρεία προσπαθεί να παρακάμψει τους pay-to-play κανόνες», αναφέρει η ηλεκτρονική επιστολή, ενώ στους συνεργάτες της εταιρίας απαγορεύεται η ανάμιξη σε πολιτικές δραστηριότητες και η προσφορά χορηγιών προς υποψηφίους για αξιώματα, τοπικά και ομοσπονδιακά.

Οι ποινές που προβλέπονται σε περίπτωση που κάποιος δε συμμορφωθεί με αυτούς τους κανονισμούς «μπορεί να είναι
σοβαρές και περιλαμβάνουν πρόστιμα και απαγόρευση συνεργασίας με κυβερνητικούς πελάτες σε μια συγκεκριμένη δικαιοδοσία για περίοδο τουλάχιστον δύο ετών», αναφέρει η εσωτερική επιστολή. 


Αλλά όπως αναφέρει η WashingtonExaminer, «αυτό που η Goldman Sachs δεν διευκρινίζει είναι ο λόγος που σε κορυφαίους εργαζόμενους ακόμα επιτρέπεται να στηρίξουν οικονομικά την Χίλαρι Κλίντον...». 


Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ότι η Wall Street στηρίζει Χίλαρι. Είναι πιστό μέλος του νεοφιλελεύθερου, φιλοπόλεμου, υπέρ των «ανοικτών συνόρων», globalistσυστήματος. 




Νωρίτερα, αυτό τον μήνα, η Λαίδη Lynn Forester de Rothschild, υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών και παλιά φίλη των Κλίντον, ζητώντας να «να δείξουμε την αγάπη μας στην Χίλαρυ», διοργάνωσε στο κτήμα Ναντάκετ των Ρότσιλντ «δείπνο εράνου», υπέρ της Χίλαρι. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους, αλλά ... έπρεπε ο κάθε «υποστηρικτής» να δώσει τουλάχιστον 100.000 $. Μια οικογενειακή φωτογραφία με την Κλίντον κόστιζε 10.000 $. Μια ερώτηση προς την Κλίντον κόστιζε 2.700 $. Βλ. εδώ.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »