Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτη αλητεία του Avaaz υπέρ της Hillary!

Απίστευτη αλητεία του Avaaz υπέρ της Hillary!
Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το παγκόσμιο καθεστώς να υποχρεώνεται να αποκαλύψει το ένα γρανάζι του μετά το άλλο για να στηρίξει τους ανθρώπους του και στην περίπτωση αυτή την Hillary Clinton. Με τόσα σιχαμένα που έχει κάνει η ίδια ως Υπουργός Εξωτερικών και ο άνδρας της όταν ήταν Πρόεδρος, έχει τεράστια δυσκολία να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ γι’ αυτό και όλος ο μηχανισμός ΜΜΕ & ΣΙΑ έχει εξαπολυθεί να την ενισχύσει.

Η αρρώστια της όμως έδωσε το τελικό χτύπημα και πώς την στήριξε το καθεστώς για να μειώσει την απώλεια; Μεταξύ άλλων και μέσω του δικτύου ηλεκτρονικού ακτιβισμού, γνωστό ως Avaaz. Το Avaaz έστειλε το κείμενο που διαβάζετε παρακάτω με ακραία επίθεση κατά του Trump αλλά χωρίς κουβέντα για τα εγκλήματα της Hillary. Και το έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ όταν η Hillary Clinton είχε απώλειες λόγω της αρρώστιας της.

Δηλαδή το Avaaz στρατολογήθηκε να φέρει απώλειες στον Trump ώστε η Hillary Clinton να μειώσει τις απώλειές της με απώλειες και του αντιπάλου της. Βάζουν τους Αμερικανούς του εξωτερικού ουσιαστικά και πρακτικά να ενισχύσουν την Hillary Clinton.

Διαβάστε το κείμενο που έστειλαν στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες:

Θέλεις να χάσει ο Τραμπ; Βρήκαμε έναν φοβερό τρόπο που επιτρέπει σε όλους μας, απ’ όπου κι αν βρισκόμαστε, να ρίξουμε τον Τραμπ!
Αυτός είναι ο νέος, καταπληκτικός τρόπος που επιτρέπει σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ μας να σταματήσουμε τον Τραμπ και τον φασισμό του:
Πάνω από 8 εκατ. Αμερικανοί υπήκοοι ζουν εκτός ΗΠΑ — αρκετοί για να καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι τόσο τρομοκρατημένοι με την άνοδο του Τραμπ όσο κι εμείς, αλλά μόνο το 12% ψηφίζουν!
Γι’ αυτό, το Avaaz δημιούργησε ένα απλό διαδικτυακό εργαλείο που επιτρέπει σε Αμερικανούς υπηκόους να ψηφίσουν από το εξωτερικό! Οι εγγραφές κλείνουν σε λίγες ημέρες και πρέπει να στείλουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αυτό το εργαλείο σε κάθε Αμερικανό υπήκοο που γνωρίζουμε εμείς ή οι φίλοι μας. Διάδωσέ το ΠΑΝΤΟΥ.

Η ιδέα του Τραμπ ως πλανητάρχη μάς τρομάζει όλους: Θέλει να ρημάξει τη Συρία στις βόμβες και να σκίσει διεθνείς συμφωνίες για την κλιματική αλλαγή, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ευρώπης!
Πολλοί από εμάς που δεν μπορούμε να ψηφίσουμε στις ΗΠΑ νιώθουμε ανήμποροι μπροστά στην άνοδο του πρωτοφασισμού. Τώρα, όμως, έχουμε μια ευκαιρία να βοηθήσουμε, κινητοποιώντας τους Αμερικανούς υπηκόους του εξωτερικού για να ψηφίσουν. Το παράδοξο είναι ότι κανείς άλλος δεν το έχει σκεφτεί. Ούτε καν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον!
Στόχος του Τραμπ είναι να σπείρει τον διχασμό, βάζοντας τους Αμερικάνους να φαγωθούν μεταξύ τους και με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο καλύτερος τρόπος για να τον κατατροπώσουμε είναι να συσπειρωθούμε και να δημιουργήσουμε μια πρωτοφανή παγκόσμια κινητοποίηση που θα φέρει την πιο ανοιχτόμυαλη ομάδα Αμερικανών ψηφοφόρων στην πρώτη γραμμή αυτής της εκλογικής μάχης.
Αν έχουμε γνώμονα την αγάπη και την ενότητα, όχι μόνο μπορούμε να νικήσουμε το μίσος και τον διχασμό του Τραμπ, αλλά και να σημειώσουμε μια καταιγιστική ήττα. Μια ΗΤΤΑ που θα δώσει ένα μάθημα σε όλους τους Ντόναλντ Τραμπ του κόσμου και θα γίνει ιστορικό παράδειγμα για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Με ελπίδα,
Allison, Rewan, Emma, Oli, Ben, Nick και όλη η ομάδα του Avaaz


ΠΗΓΗ
το είδα





Για Avaaz δες και εδώ:



AVAAZ: ΟΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΤΕΣ



Avaaz: Ήρωες «κλικτιβιστές» ή λύκοι του Σόρος με προβιά;

Ὁ Soros καί ἡ CIA πίσω (καί) ἀπό τήν avaaz;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »