Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Το Ισραήλ συνεχίζει να παρέχει στήριξη στο FSA

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος


O διοικητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού(του γνωστού FSA) Ισαάμ Ζεϊτούν βρέθηκε στην Σιωνιστική "Συνδιάσκεψη της Χερζλίγια". 

Μία διάσκεψη που γίνεται στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης και έχει σαν σκοπό την στρατηγική πολιτική που θα ακολουθήσει το Ισραήλ στην περιοχή και πως αυτό θα συνεχίσει να επεκτείνεται και λαμβάνουν μέρος διάφοροι προσκεκλημένοι σε διαφορετικά και... σημαντικά πόστα.

http://www.herzliyaconference.org/eng/
Μία γεύση από το πρόγραμμα και καταλαβαίνεις αμέσως
περί τίνος πρόκειται 




Σε συνέντευξη που του πήρε το κανάλι 24 News Live,έδωσε το μήνυμα πως  


"Συμμετέχουμε στην συνδιάσκεψη για να δείξουμε σε όλον τον κόσμο πως υπάρχουμε" 


Αδιαμφισβήτητα είναι μία πολύ σημαντική συμβολική κίνηση και δήλωση από τον αξιωματικό του FSA που με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει πως το FSA,συνεχίζοντας να έχει την έμπρακτη στήριξη του Ισραήλ,μπορεί να κρατάει την ελπίδα ζωντανή πως μπορεί να καταφέρει την πολυπόθητη πτώση του Άσαντ και να περάσει έτσι η Συρία στα χέρια της Αμερικής. 


Βέβαια το Ισραήλ συνεχίζει να είναι μία σημαντική χώρα υποστήριξης των λεγόμενων αντικαθεστωτικών(όλων ανεξαιρέτως) και τους παρέχει κάθε είδους υποστήριξη όπως ιατρική περίθαλψη,στρατιωτικό εξοπλισμό ή ακόμα και άμεση στρατιωτική βοήθεια με βομβαρδισμούς θέσεων του Συριακού Στρατού ή της Χεζμπολάχ. 


Βίντεο από τις δηλώσεις του αξιωματικού υπάρχει εδώ αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής μόνο στα Αραβικά. https://www.facebook.com/chahednews3/videos/1054124014676139/?hc_location=ufi




το είδα

Τώρα κατάλαβες γιατί ο Μπεργκόλιο κι οι παρέα του, μαζί με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, στηρίζουν τους "εξεγερμένους" δολοφόνους του Συριακού λαού;






O Ισσάμ Ζειτούν, επικεφαλής του FSA έδωσε συνέντευξη στο κανάλι 24 News live από συνέδριο στο Ισραήλ και δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση πως "Συμμετέχουμε στην διάσκεψη για να αποδείξουμε σε όλον τον κόσμο πως υπάρχουμε".


Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Ισραηλινής Διεύθυνσης Στρατιωτικών πληροφοριών (MID) ο οποίος δήλωσε πως το Ισραήλ δεν θέλει η ΙΣΙΣ να ηττηθεί από τον Άσαντ.


Το Ισραήλ παρέχει κάθε είδους υποστήριξη στους "αντάρτες" που αγωνίζονται κατά του Άσαντ και... ιδιαίτερα με ιατρική βοήθεια μέσα από τα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »