Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ανοιχτή επιστολή/Μήνυση: Πολάκης, Ασπρογέρακας, Παυλόπουλος και το πανίσχυρο Παραδικαστικό Κύκλωμα


Πολάκης, Ασπρογέρακας, Παυλόπουλος και το πανίσχυρο Παραδικαστικό Κύκλωμα


Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους αρμοδίους 


Κοιν. Αρμόδιο Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την υπόθεση Πολάκη

Ένας εκ των σκοπών (και μάλιστα ο κυριότερος) της προκείμενης παρεμβάσεως μας είναι να στηρίξουμε τους έντιμους Δημοσίους Υπαλλήλους – Δικαστικούς Λειτουργούς, οι οποίοι καθημερινά, με βάση την Συνείδηση και την Αξιοπρέπειά τους, παρά  τις αφόρητες πιέσεις και τους εκβιασμούς  της διαπλοκής και του πανίσχυρου Παραδικαστικού  Κυκλώματος,  που υπάρχει μέσα στον χώρο της Δικαιοσύνης, δίνουν άνισες μάχες  για να κρατήσουν αυτόν τον καθοριστικό χώρο στο ύψος του.

Με αφορμή την κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, που 
διέταξε ο Άρειος Πάγος για τις δηλώσεις Πολάκη ότι ,

«το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων»

Καταθέτω τα κατωθι επειδή  γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα,  τα οποία επώνυμα έχουμε καταγγείλει στο Ανώτατο Δικαστήριο     

Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ.  Παρασκευόπουλο,

Τον οποίο, αν και είχαμε ενημερώσει για τις ελάχιστες απλές αλλά αναγκαίες νομοθετικές παρεμβάσεις, τις οποίες θα έπρεπε να πραγματοποιήσει, αν πράγματι ήθελε να χτυπηθεί η  διαφθορά στην χώρα μας, αυτός,  παρότι   μας ενημέρωσε ότι θα ενεργήσει  ανάλογα, προφανώς με δεμένα χέρια από την διαπλοκή,   δεν τόλμησε να προχωρήσει.

Προς την αξιότιμη Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Από την οποία , (σεβόμενοι τον ιδρώτα  του  Ελληνικού Λαού), ζητάμε για μια ακόμα φορά,  να συμμετέχουμε και να καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη, (με στοιχεία  βασισμένα  σε πλέον των 700  παρεμβάσεις μας) στην ανακοινωθείσα προκαταρκτική έρευνα.

Αυτή η παρέμβασή  μας είναι απαραίτητη, καθώς πιστεύουμε ότι η διαπλοκή (η οποία, παρανομώντας,  λεηλατεί  την χώρα  και δημιούργημά της είναι το Παραδικαστικό  Κύκλωμα)  θα παρέμβει δυναμικά,  και σε αυτή την   προκαταρκτική  εξέταση με αποτέλεσμα, για να καλύψει για μια ακόμα φορά πρόσωπα και πράγματα και αυτή να πάει γρήγορα στο…. αρχείο, όπως  άλλωστε  συνέβη  και με άλλες παρόμοιες καταγγελίες, τις οποίες και εμείς επιβεβαιώσαμε με τις παρεμβάσεις μας.

Όπως συνέβη π.χ. με την αναφορά του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ότι «Το Παραδικαστικό Κύκλωμα  απαλλάσσει τους ¨επώνυμους¨ απατεώνες» (επώνυμους ιδιώτες, παράγοντες  και διεφθαρμένους   Δημοσίους Υπαλλήλους), οι οποίοι συμμετέχουν ή υπηρετούν την διαφθορά,  ό,τι και να κάνουν,

Και όπως συνέβη  και με την παρέμβαση  του τότε  προϊσταμένου  της Εισαγγελίας   κ. Παπαγγελόπουλου,  και νυν αρμοδίου Υπουργού , ο οποίος  ζήτησε να εξεταστεί «αν υπάρχουν περιπτώσεις  να έχουν  τακτοποιηθεί  παράνομα ως Δημόσιοι  Υπάλληλοι,  χωρίς  πανελλήνιους  διαγωνισμούς  και ισότιμες  αξιοκρατικές διαδικασίες μέσω  ΑΣΕΠ»

Και, παρότι  σχεδόν 1.000.000 ρουσφέτια είχαν πλημμυρίσει το Δημόσιο, παραβιάζοντας το άρθρο  103  του  Συντάγματος, το Παραδικαστικό Κύκλωμα …. δεν  είδε καμιά περίπτωση  και  έκλεισε την υπόθεση!!!!

Το ίδιο συνέβη, όπως προαναφέραμε, με εκατοντάδες  μηνύσεις, προσφυγές, καταγγελίες  κ.λπ.  κατά της διαπλοκής (σε μερικές  από αυτές   εμπλέκονται και Δικαστικοί  Λειτουργοί και ορισμένες  εκκρεμούν) οι οποίες,  ενώ , η παρανομίες είχαν αντισυνταγματικά καλυφτεί , τα κακουργήματα ήταν ξεκάθαρα και το δημόσιο χρήμα είχε λεηλατηθεί, «έκλεισαν » με κάποιο πρόσχημα ή με τον γνωστό τρόπο,  δηλαδή … για τυπικούς λόγους   ή πήγαν  «αδιάβαστες» στο αρχείο ( άρθρο 43 & 47 του Π.Κ. )

Άλλωστε, το Παραδικαστικό κύκλωμα, ( Δημόσιοι Υπάλληλοι «Δικαστικοί Λειτουργοί»), για να αθωώσουν τους   εμπλεκομένους ενόχους επώνυμους και διεφθαρμένους Δημοσίους Υπαλλήλους σε απάτες   είχαν βρει τον τρόπο .

Στρέβλωναν ακόμα και την έννοια  «έννομο  συμφέρον του μηνυτή», η οποία ψηφίστηκε σχεδόν αποκλειστικά για ιδιωτικές διαφορές, και  παρανομώντας, για να ολοκληρώσουν την «αποστολή τους»,  με την  προκλητική δικαιολογία  ότι δήθεν

« Ο Έλληνας Πολίτης  δεν …έχει έννομο  συμφέρον να παρεμβαίνει στην προστασία του  δημοσίου  χρήματος και της δημόσιας  περιουσίας, δηλαδή της ιδικής του περιουσίας », 

όχι μόνο  απέβαλαν την πολιτική αγωγή ή, προκλητικά, δεν εξέταζαν τα στοιχεία της  δικογραφίας και  κάλυπταν την παρανομία,

αλλά, ακόμα χειρότερα, όταν έντιμοι Εισαγγελείς δεν υπέκυψαν στις πιέσεις του Παραδικαστικού Κυκλώματος, και έστελναν τους παράγοντες στο Ακροατήριο έφτασαν στο  σημείο να  αθωώσουν  ή ακόμα και να  δικαιώσουν εγκληματικές πράξεις.

Η «τεχνική» επίκλησης της έλλειψης …..έννομου συμφέροντος  για να εξυπηρετήσουν   επώνυμους ή διεφθαρμένους Δημοσίους Υπαλλήλους  για  εγκληματικές  πράξεις, τις οποίες διέπραξαν   εις βάρος   του δημοσίου συμφέροντος,   είναι μια καθαρή ένδειξη ότι ο συγκεκριμένος Δικαστικός Λειτουργός   ( αν δεν  είναι  φοβισμένος, αδύναμος να τα βάλει με την διαφθορά  ή ακατάλληλος για τον ρόλου του ) συμμετέχει   ενεργά  στο Παραδικαστικό κύκλωμα ,  – δηλαδή ανάξιος της θέσεώς του – ή λόγω  κάθε είδους  πιέσεων και  προσωπικών επιδιώξεων, όπως βεβαιώνει και το  Συμβούλιο της Ευρώπης.

Έτσι, φτάσαμε σήμερα

Από την μια, ο Υπουργός Πολάκης, αντιλαμβανόμενος ότι η Κυβέρνηση, της οποίας είναι μέλος, είναι


  • ή ανίκανη  να αντιμετωπίσει την υπάρχουσα διαφθορά

  • ή ελεγχόμενη,

αντί να καταγγείλει τον Πρωθυπουργό  και τον εαυτό του για την ύπαρξη  και, πρακτικά, κάλυψη της διαφθοράς στην Δικαιοσύνη, νομίζοντας ότι έτσι «νίπτει τας χείρας του»  και  προσπαθώντας να μεταφέρει και αυτός σε άλλους τις ευθύνες, (όπως και αρκετοί άλλοι προηγούμενοι), πέταξε θρασύδειλα στην Δημοσιότητα μια γνωστή  σε όλους  αλήθεια.

Από την άλλη, ο Πρόεδρος των Εισαγγελέων  κ. Ασπρογέρακας, στην  παρέμβασή του, προσπαθησε για να υπερασπίσει τους Δικαστικούς Λειτουργούς , βάζοντας  εσκεμμένα «στο ίδιο τσουβάλι» τους έντιμους με διεφθαρμένους Δικαστές – μέλη του Παραδικαστικού  Κυκλώματος , προσπαθώντας ( χωρίς φυσικά αποτέλεσμα ) να πείσει την κοινή γνώμη , ότι όλοι οι Δικαστικοί Λειτουργοί είναι έντιμοι και ότι δεν υπάρχει διαφθορά και μέσα στους κόλπους της Δικαιοσύνης

Και αυτήν την διαφοροποίηση  και την ύπαρξη του  πανίσχυρου Παραδικαστικού Κυκλώματος την γνωρίζουν όλοι,  πόσο μάλλον   ένας έμπειρος  Εισαγγελέας, όπως κ.  Ασπρογέρακας, ο οποίος έχει ασχοληθεί  με σειρά σπουδαίων υποθέσεων, και αν μέχρι σήμερα  δεν το έχει αντιληφθεί,  τότε  εργάζεται …. σε άλλη χώρα.

Γιατί, όταν μια χώρα ,όπως η Ελλάδα, έρχεται πρώτη σε διαφθορά στην Ευρώπη , την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι  Δικαστικοί Λειτουργοί, οι οποίοι, αντί να αποδίδουν δικαιοσύνη , κρίνοντας παράλληλα αντισυνταγματικό κάθε νόμο, ο οποίος μπαίνει εμπόδιο στην απόδοση της Δικαιοσύνης, αυτοί κλείνουν υποθέσεις για …. τυπικούς λόγους,  με στόχο να απαλλάσσουν με διάφορα προσχήματα επώνυμους απατεώνες, οι οποίοι διακινούν και τρέφονται  από την παρανομία.  

Άλλωστε, αν υπάρχει ή όχι Παραδικαστικό Κύκλωμα και «σκοτεινές στοές» που  αθωώνουν ενόχους  και καταδικάζουν  αθώους, κριτήριο  είναι και η γνώμη του απλού πολίτη, στον οποίο όλοι δίνουμε και πρέπει να δίνουμε καθημερινά εξετάσεις.

Φυσικά, μεγάλο  ατόπημα στο συγκεκριμένο θέμα  ήταν και η επίκληση της  Ένωσης   Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για θεσμική εκτροπή και ζητά ….την παρέμβαση του «Προέδρου της Δημοκρατίας» δηλαδή του .. Παυλόπουλου.

Ενός προσώπου, το οποίο από την  πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκε το 2004  ως  Υπερυπουργός  (προφανώς  μετά  από απαίτηση των «νταβατζήδων», για την ύπαρξη των οποίων και τον ρόλο τους είχε ενημερώσει τον Ελληνικό Λαό ο ανήμπορος   να αντιδράσει – όπως και ο Πολάκης τώρα – Καραμανλής)  έδειξε  πώς θα λειτουργήσει στο σύνολο, και φυσικά σε σχέση με την Δικαιοσύνη, την οποία ήθελε ελεγχόμενη

 Έτσι, ο Παυλόπουλος όχι μόνο  έκανε ότι είναι  δυνατόν υπέρ  της Διαπλοκής και εις βάρος του δημοσίου  χρήματος και της δημοσίας περιουσίας, πιέζοντας, ακόμα και με  εκβιαστικές παρεμβάσεις Δικαστές, για   να καλυφθούν  αντισυνταγματικές νομοθετικές ρυθμίσεις και παράνομες ενέργειες και πράξεις της Διοίκησης,


Άλλα ως «επιλεγμένος» Υπερυπουργός για τον συγκεκριμένο ρόλο πολιτειακός παράγοντας ,

–       Όχι μόνο, μετά από  σειρά μηνύσεων εις βάρος του για αντισυνταγματικές ενέργειες , και για πράξεις με στόχο την  εξυπηρέτηση  παράνομων ιδιωτικών εργολαβικών συμφερόντων  εις  βάρος του  δημοσίου χρήματος κ.ά., αντί ο ίδιος να ζητήσει, αποδεχόμενος  τα αιτήματα  του  Αρείου  Πάγου, να συζητηθούν οι υποθέσεις στο ακροατήριο, ώστε να αποδείξει την αθωότητά του, αυτός …. επικαλείται  την βουλευτική ασυλία για να μην λογοδοτήσει!!!!

–      Όχι μόνο προώθησε πράξεις   για  να δυσκολέψει  την κατοχυρωμένη ( ακόμα και οικονομικά ) και την κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα Δικαστική Προστασία των πολιτών

–       Όχι μόνο με νομοθετικές ρυθμίσεις μετάφερε τεράστιες δημόσιες περιουσίες σε εξευτελιστικές τιμές σε ιδιώτες, όπως άλλωστε τον κατήγγειλαν για να απαλλαγούν  των ευθυνών τους  άλλοι δημόσιοι λειτουργοί, κατηγορούμενοι  για κακουργηματικές πράξεις

Αλλά έφτασε  στο σημείο να ζητήσει με την αναθεώρηση του  Συντάγματος  ακόμα και την διάλυση του ενοχλητικού μέχρι τότε Συμβουλίου της Επικρατείας, όταν έντιμοι Δικαστές μας  στήριξαν στο κατάπτυστο  αντισυνταγματικό  Π.Δ.  164 /2004, το οποίο επανέφερε την κύρια αιτία διαφθοράς στην χώρα μας, η οποία είναι οι παράνομοι πελατειακοί διορισμοί , δηλαδή  το εγκληματικό ρουσφέτι.

Και αυτό το έπραξε

–      Όχι μόνο για  να ελέγχεται παράνομα το Εκλογικό Σώμα κατά παράβαση του άρθρου 52 του Συντάγματος

–      Όχι μόνο για να προωθηθούν  σειρά αντισυνταγματικών νόμων  για την δημιουργία μιας διεφθαρμένης , ημιμαθής , ελεγχόμενης από την διαπλοκή Δημόσιας Διοίκησης

Αλλά, ακολουθώντας,  κατά την θητεία του ως Υπερυπουργός, πιστά  την προγραμματισμένη από  συγκεκριμένα οικονομικά  συμφέροντα (ντόπια και, κυρίως, ξένα) καλά προσχεδιασμένη χρεοκοπία του Κράτους, εδανείζετο παράνομα, χρεώνοντας τον Ελληνικό Λαό και παράλληλα δαπανούσε πάλι παράνομα εκατοντάδες δισεκατομμύρια  ευρώ για να πληρώνονται οι πελατεία διορισμένοι (ακόμα και μέσα στο γραφείο του), κατά παράβαση   της θεμελιώδους Αρχής της Αξιοκρατίας ( άρθρο 103 του  Συντάγματος), εκατοντάδες χιλιάδες συμβασιούχοι,  ώστε σήμερα κάτω από προκατασκευασμένες εκβιαστικές συνθήκες να αρπάξουν οι «συνεργάτες» του ιδιώτες, σε εξευτελιστικές μάλιστα τιμές,  την δημόσια περιουσία.

Καθώς το χρέος και η διάβρωση της δημοκρατίας επετεύχθη δια μέσου αντισυνταγματικών μαζικών πελατειακών, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ διορισμών στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα .


Τα ανωτέρω δεν προκύπτουν μόνο από απλούς υπολογισμούς αλλά είναι επιβεβαιωμένα το 2010 και από τις επίσημες δηλώσεις όλων των αρμόδιων και του ιδίου του Υπουργείου Εσωτερικών.


——————————-

Συγκεκριμένα, ο π. Υπουργός Εσωτερικών το 2010 δήλωσε:

«Να τελειώσουμε μια για πάντα με το πελατειακό κράτος» διακήρυξε στο Digital Economy Forum, ο τότε Υπουργός Εσωτερικών

<<ο ελληνικός λαός δεν αντέχει την ατιμωρησία των υπευθύνων>>

Και δημόσια το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω των επισήμων δηλώσεων του ιδίου του π. Υπουργού ενώπιον του Εμπορικού Επιμελητήριου, Περιγράφοντας τα «δεινά» που επέφερε η πελατειακή λειτουργία του κράτους ,επιβεβαίωσε το 2010 ότι

Την επιβράβευση των παρασιτικών συμφερόντων και των επίορκων κρατικών λειτουργών,

– Τη γιγάντωση της παραοικονομίας και της παραδιοίκησης, και τέλος

– την κατάργηση της αξιοκρατίας «που βόλεψε πολλούς», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. «Δείχνοντας» τους υπεύθυνους της σημερινής οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα,

Ο τότε Υπουργός αναλύοντας με επίσημα στοιχεία το πώς φτάσαμε στην χρεοκοπία ανέφερε :

«Αυτή η επιδρομή του πελατειακού κράτους ήταν που τα 180 δισ. χρέους το 2004 τα έκανε σε έξι χρόνια ( από το 2004 έως το 2009) 300 δισεκατομμύριααπίστευτο, αλλά αυτό έγινε και σήμερα μετράμε τις πληγές αυτής της λαίλαπας».

Ενώ την 23.06.2010 σε άλλη ομιλία του σε συνέδριο επαγγελματικού Επιμελητηρίου με βάση τα επίσημα στοιχεία του κράτους παραδέχτηκε

«Η χώρα έφτασε σε αυτό το σημείο επειδή είχε επικρατήσει η αντίληψη και η πρακτική του πελατειακού κράτους

Δηλαδή

«ενός κράτους προώθησης και κυρίως κάλυψης της παρανομίας εκ μέρους της Διοίκησης, ενός μοντέλου διακυβέρνησης που βούλιαξε τη χώρα στην ύφεση και στα χρέη».

Και πρόσθεσε ότι «αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης είναι αυτό

– που έπνιξε την υγιή επιχειρηματικότητα

– επιβράβευσε παρασιτικά συμφέροντα και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες οι οποίοι πρακτικά ελέγχουν ή επηρεάζουν τα πολιτικά πρόσωπα που τους εξυπηρετούν

– που εκμεταλλεύονταν την αδιαφάνεια και την ανομία.

– Που απαξίωσε έντιμους και ικανούς κρατικούς λειτουργούς, επιβραβεύοντας τους επίορκους και τους ανίκανους.

– Που αύξησε το μισθολογικό κόστος κατά 40% μέσα σε μόλις 5 χρόνια» και συμπλήρωσε ότι τελικώς αυτός είναι ο λόγος φτάσαμε στο χείλος της καταστροφής».

Μια υπόθεση που και εκεί μετά από μήνυση μας , ο κύριος υπεύθυνος Προκόπης Παυλόπουλος ( μαζί με άλλους ) αρνήθηκε όχι μόνο να λογοδοτήσει αλλά τελικά δεν δόθηκε ούτε το δικαίωμα στους αρμοδίους φορείς και στην Δικαιοσύνη να ελέγξουν « αν δημιουργήθηκε νόμιμα από τους τότε παράγοντες αυτό το φερόμενο χρέος »


Αν, πράγματι, οι απόντες   εκπρόσωποι και μαζικοί φορείς της Δικαιοσύνης  , όταν οι εκπρόσωποι  όλων των κομμάτων του σωλήνα  ύβριζαν και επετίθεντο, (ακόμα και μέσα στα Δικαστήρια, – συνεπικουρούμενοι από τα ελεγχόμενα  ΜΜΕ-) , κατά του Εισαγγελέα  του Άρειου  Πάγου κ. Σανιδά, ο οποίος ζητούσε να δοθεί τέλος στο πελατειακό σύστημα  …τυχαίνει  να μην γνωρίζουν τα ανωτέρω,  δεν έχουν παρά να τα εξετάσουν  

Επίσης ας επανελέγξουν τις υποθέσεις

–      πώς και γιατί έκλεισαν υποθέσεις και καλύφθηκαν  παράγοντες και Δικαστικοί Λειτουργοί μετά από καταγγελίες μας για κακοδικία ,τις οποίες  μπορούν  να ζητήσουν από τον αρμόδιο Επιθεωρητή του Άρειου  Πάγου 

–       και γιατί πάνω από  700 περιπτώσεις για εξυπηρέτηση παράνομων ιδιωτικών συμφερόντων,, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά παραγόντων και δημοσίων υπάλληλων έκλεισαν για «τυπικούς λόγους», στις οποίες φυσικά κανείς δεν διεκδίκησε τα παράνομα διατεθέντα δημοσιά χρήματα,

Η τουλάχιστον, σε όσες υποθέσεις δικαιωθήκαμε από έντιμους Δικαστές, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την εφαρμογή των αποφάσεων των Δικαστηρίων.

Γιατί απλά δεν καλούν ως μαρτύρα για το παραδικαστικο κύκλωμα , τον αξιότιμο Ανώτατο Δικαστή , πρόεδρο του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Γ. Σταυρόπουλο , ( τον οποίο προτείνουμε και εμείς ως μαρτυρά στην μηνυτήρια αναφορά μας αυτή) , ο οποίος ενημέρωσε τον Ελληνικό Λαό και φυσικά γνωρίζει πολλά περισσότερα από τον όποιον Πολακη, ότι

«υπάρχει κύκλωμα που δίνει άσυλο στους – υπάρχοντες – επιόρκους Υπουργούς ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ και Συνδαυλιστές »

Ή, τουλάχιστον, ας ρωτήσουν τον αξιότιμο π. αντιπρόεδρο του  Αρείου Πάγου, κ.  Χρυσικό,

Γιατί (και με ποιου, ίσως, παρέμβαση -βιάζοντας το Δημοκρατικό Πολίτευμα- ) Δικαστές απέκλεισαν παράνομα την συμμετοχή   ενός καθόλα νόμιμου Ανεξάρτητου Συνδυασμού με το σήμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ( βαριά λέξη για ορισμένους ) από τις Βουλευτικές Εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 , Συνδυασμός ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά και νόμιμα στις Βουλευτικές εκλογές ( μονό σε μια Περιφέρεια) τον Μάιο του 2012 ;

Κατόπιν των ανωτέρω στην προκαταρτική εξέταση , στην ανάκριση που διατάχτηκε μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα 

Ζητούμε να καταθέσουμε στην ακροαματική  διαδικασία, η οποία θα ακολουθήσει   για τις δηλώσεις Πολάκη,  και είναι αναγκαίο να μας δοθεί η δυνατότητα να διευκρινίσουμε και να αναλύσουμε  τα όσα προαναφέρουμε, απαντώντας σε όποιες ερωτήσεις μας τεθούν.

Ώστε να μην κλείσει   (όπως θα προσπαθήσει να επιτύχει το υπάρχον πανίσχυρο παραδικαστικό κύκλωμα) και αυτή η  αληθινή καταγγελία, ως άλλη μια  παρένθεση, άδοξα,. 



Μαρουσι 27.6.2016

Κλαπάκης Δορύλαος,

Εκπρόσωπος της

Πανελλήνια Πολιτική κίνηση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



Η ως άνω παρέμβαση μας ( εφόσον δεν συμπεριλήφθη στην υπόθεση Πολακη ) κατατίθεται και στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου ως παράλληλη ανεξάρτητη καταγγελία – μηνυτήρια Αναφορά κατά του πανίσχυρου Παραδικαστικού κυκλώματος, που είναι και η αίτια που η Χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση στην διαφθορά στην Ευρώπη



ΣΧΕΤΙΚΑ



και

Μηνύσεις και δημόσιες καταγγελίες κατά του Παύλου Πολάκη

[Ο Παύλος Πολάκης είναι βουλευτής Χανίων και από τις 23 Σεπτεμβρίου 2015, και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα. Στο παρελθόν διετέλεσε α) Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Ελλάδας στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα από τις 17 Ιουλίου 2015 μέχρι τις 28 Αυγούστου 2015 και β) δήμαρχος Σφακίων από το 2011 μέχρι το 2015, οπότε μπήκε στη Βουλή των Ελλήνων.]


ΔΗΛΩΣΕΙΣ Πολάκη

ως δήμαρχος Σφακίων :

Εγώ εδώ και έναν χρόνο διατηρώ διπλό ταμείο. Ένα μαύρο και ένα άσπρο.”

ως υφυπουργός υγείας:

«Στο χώρο αυτό ερχόμουν ως συνδικαλιστής σε καθεστώς κινητοποιήσεων. Θυμάμαι ότι έχω παίξει αρκετό ξύλο στην πόρτα του υπουργείου»

Αργότερα, αφού ανακάλυψε τον ιό «χιβ», αναφερόμενος σε δημοσιογράφο με τον οποίο είχε εμπλακεί για το θέμα, δήλωσε ότι «Έπρεπε να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη»!Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα! 14/04/2016

«Μαϊμουδιές» των εργαζομένων οι κινητοποιήσεις στο ΕΣΥ 14/05/2016 



ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. (Σύνταγμα άρθρο 4)

Οι βουλευτές δεν έχουν καμία ασυλία αλλά μόνο μια ενισχυμένη ελευθερία έκφρασης κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ήτοι κατά την διεξαγωγή του νομοθετικού έργου [ΕΔΑΔ Agostino Cordova κατά Ιταλίας, Συγγελίδης κατά Ελλάδας]

Tα κακουργήματα και τα πολιτικά εγκλήματα δικάζονται από μικτά ορκωτά δικαστήρια που συγκροτούνται από τακτικούς δικαστές και ενόρκους, όπως νόμος ορίζει. Oι αποφάσεις των δικαστηρίων αυτών υπόκεινται στα ένδικα μέσα που ορίζει ο νόμος. (Σύνταγμα άρθρο 97)

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ