Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ένας είναι ο εχθρός: Ο Ευρωναζισμός

Άξονας Γαλλίας-Γερμανίας με συντονισμένη επίθεση εναντίον της Ελλάδας

Ξενοφώντας Ερμείδης

Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα για να κρύψουν τον άκρατο ανθελληνισμό τους. Οι υπουργοί Οικονομικών των δύο μεγάλων δυνάμεων Γερμανίας και Γαλλίας έχουν βγάλει τα μυδράλια των απειλών και της αλαζονείας με στόχο όχι την ελληνική κυβέρνηση, αλλά την Ελλάδα.

Ξύπνησε το χιτλερικό κύτταρο

Ο Γερμανός υπουργός, Σόιμπλε το τελευταίο 10ημερο έχει πάρει πάνω του όλο το επικοινωνιακό παιχνίδι των Θεσμών εκτοξεύοντας απειλές εναντίον της Ελλάδας με πρόσχημα την συνειδητά αφελέστατη στάση του υπουργό Βαρουφάκη. Προμηνύει ότι δεν πρόκειται να βρεθεί λύση στο επικείμενο Γιουρογκρούπ που θα γίνει στην Ρίγα δίνοντας τελεσίγραφο στον ελληνικό λαό ότι για να επιβιώσει τότε θα πρέπει η Ελλάδα να υπογράψει μέτρα που να συμφέρουν τους δανειστές αν θέλει να έχει συνεχή οικονομική στήριξη για να μην καταρρεύσει.

Το τραγικό είναι ότι ο Σόιμπλε βρίσκει ως αφορμή για να κάνει επίθεση κατά μέτωπο εναντίον της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας την στάση που κρατά η ελληνική κυβέρνηση με το να θέλει από την μία πλευρά να είναι μέλος-αποικίας της Ε.Ε ζητώντας δανεικά, τα οποία τα θεωρεί ως δικαίωμά της, και από την άλλη να κρατά την στάση του «αντιστασιακού» προσπαθώντας να πείσει τον ελληνικό λαό ότι ζει σε ανεξάρτητη χώρα.

Ευρωπαϊκός Σκοταδισμός

Από την πλευρά της «δημοκρατικής» Γαλλίας οι δηλώσεις του υπουργού Σαπέν αποδεικνύουν ότι η Ε.Ε δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία Ένωση τραπεζικών συμφερόντων και
για να σώσουν την μεγάλη αυτή τράπεζα δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να ολοκληρώσουν την καταστροφή μιας χώρας. «Μάθαμε να οικοδομούμε τείχη για να προστατευόμαστε, για να προστατεύουμε το τραπεζικό σύστημα, για να προστατεύουμε άλλες χώρες οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν ευάλωτες, εάν κάτι συμβεί στην Ελλάδα. Επομένως η Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρή. Η Ευρώπη έχει προφυλαχθεί από τις ενδεχόμενες αναταράξεις. Ο κίνδυνος αφορά την Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και ακόμη η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Γαλλία είναι η γενέτειρα των ιδανικών του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού.

Έχει περάσει υποσυνείδητα στον ελληνικό λαό ότι επειδή τις διαπραγματεύσεις χρέους και δανεικών της κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση τότε οι απειλές που εκτοξεύονται από τους «συμμάχους» δεν αφορούν τον ίδιο τον λαό, αλλά τους πολιτικούς της χώρας. Όταν ο Σόιμπλε συστρατεύεται με το μαφιόζικο τοκογλυφικό ταμείο που λέγεται ΔΝΤ λέγοντας ότι «δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει λύση στη Ρίγα. Είναι σαφές βέβαια ότι τα πράγματα έχουν χειροτερέψει και είναι δύσκολα για την Ελλάδα. Η χρονοκαθυστέρηση σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα εκκρεμή κεφάλαια», σημαίνει ότι η Ε.Ε δεν έχει κανένα σκοπό για ανάπτυξη και εθνική κυριαρχία της Ελλάδας αλλά για συνεχή δανειοδότησή της που θα ξεχρεώνει ο ελληνικός λαός χωρίς το δικαίωμα επιλογής.

Επίσης το ψέμα της ελληνικής κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό ότι πλέον δεν υπάρχει Μνημόνιο που να κρατά την χώρα σε υποδούλωση έρχεται και καταρρέει όταν ο «δημοκράτης» σοσιαλιστής Γάλλος υπουργός, Σαπέν δηλώνει: «Η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει μόνο ένα μνημόνιο, έχει υπογράψει συνθήκες, έχει υπογράψει δεσμεύσεις. Αυτές οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρηθούν». Αντί λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση από τις 26 Ιανουαρίου να προβεί σε μονομερή ακύρωση όλων των Μνημονιακών νόμων που θα έσβηναν το Μνημόνιο βάζοντας το παιχνίδι να παιχτεί αποκλειστικά σε πολιτικό επίπεδο επέλεξε να συνδιαλαγεί ως δανειζόμενη με το ζόρι. Όταν ο Σαπέν αναφέρει ΣΥΝΘΗΚΕΣ εννοεί τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες που έχουν υπογράψει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις τουλάχιστον από το 1992 και μετά.


Κυβέρνηση «δοσάς»

Δεν γίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός να είναι φανατικός οπαδός των Ευρωπαϊκών Συνθηκών και των κανόνων της Ε.Ε από την δημιουργία της και την άλλη στιγμή να θέλει να κάνει Επανάσταση εναντίον όλων των υποστηρικτών της που δεν είναι άλλοι από τους Δανειστές-Εταίρους. Οι «σύμμαχοι» της Ελλάδας σπρώχνουν την κατάσταση για τον Ιούνιο που θα τελειώσει η Συμφωνία Βαρουφάκη παράτασης της δεύτερης δανειακής σύμβασης, δηλαδή του δεύτερου Μνημονίου. Το θέμα είναι αν η ελληνική κυβέρνηση είναι μέρος όλο αυτού του ευρωπαϊκού παιχνιδιού εφόσον δεν έχει κάνει καμία απολύτως ανατροπή για την επιβίωση των Ελλήνων παρά μόνο έχει μετατραπεί σε έναν φοροεισπρακτικό μηχανισμό, έναν «δοσά» της Ε.Ε που σπρώχνει τον ελληνικό λαό στις ουρές των 100 δόσεων όταν η ίδια δεν έχει δώσει, ως ήταν υποχρεωμένη, μισή δόση αξιοπρέπειας λέγοντας σε Γερμανία και Γαλλία ότι οι Συνθήκεις υπογράφονται για τους λαούς και όχι για τα ταμεία των τραπεζών και των Ευρωπαίων πολιτικών υπαλλήλων τους.

Στον Τοίχο

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ