Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Τράπεζα Πειραιώς: Διαγράφει το 100% των οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ για κάρτες και καταναλωτικά δάνεια


ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Καλό ως μέτρο, αλλά ας μην μας το παίζουν και ανθρωπιστές...
Έχουν πάρει τα λεφτά τους και με το παραπάνω... μέσα από τις ανακεφαλαιοποιήσεις, που στην ουσία τις πλήρωσε ο ελληνικός λαός.

Απλά, χάνουν τη μια δίκη μετά την αλλη, μετά τις προσφυγές που έχει κάνει το Κίνημα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, που διεκδικεί την πλήρη διαγραφή χρεών (και όχι αυτό που κάνει το κίνημα
Υπέρβαση, που εξαπατά τους δανειολήπτες και προχωρά σε κούρεμα δανείων) και ξέρουν πια στις Τράπεζες, πως κανένα δικαστήριο, δεν θα τολμήσει να εκδικάσει υπερ των Τραπεζών.

Γι αυτό ο αχυράνθρωπος Μιχάλης Σάλλας της Πειραιως, μην μας το παίζει και... "ασνθρωπιστής"...
Θα έρθει κι αυτού η ώρα, μόλις ελευθερωθεί η Πατρίδα...

Κι αν σας παίρνουν από τις διάφορες δικηγορικές εταιρείες και σας ζητούν να πληρώσετε τις δόσεις του δανείου σας, να τους στέλνετε στον αγύριστο, όσο πιο δυναμικά μπορείτε...

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

Πόπη Σουφλή


Πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της ανακοινώνει η Τράπεζα Πειραιώς, εγκαινιάζοντας τις
διαγραφές δανείων σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ρυθμίσεων οφειλών που υλοποιούν οι τράπεζες.

Η διοίκηση της τράπεζας σύμφωνα με ανακοίνωσή της αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Συγκεκριμένα:

1. Διαγράφει το
100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες.

2. Παγώνει τα στεγαστικά δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.

Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους θα δίδονται και από τα 803 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.piraeusbank.gr.

Η παρέμβαση αυτή της Τράπεζας Πειραιώς για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αντανακλά τη γενικότερη κινητοποίηση της Τράπεζας για την κάλυψη των αναγκών της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, μέσα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της κρίσης, σηματοδοτώντας την προσπάθεια όλων μας για μια νέα αρχή.

Ανάλογες πρωτοβουλίες αναμένεται να αναλάβουν και οι υπόλοιπες τράπεζες, καθώς δεν υφίστανται ήδη ειλημμένων αποφάσεών τους, αφενός να μην προβούν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αφετέρου να διαγράψουν οφειλές σε μικρά ποσά δανείων καταναλωτικής φύσης, τα οποία θεωρούν ότι δεν πρόκειται να εισπράξουν ποτέ.

Πηγή
το είδα


ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. Η Τράπεζα Πειραιώς ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΕΗ !

Τρ. Πειραιώς: Διαγραφή οφειλών έως 20.000 ευρώ, «πάγωμα» στεγαστικών

Βγήκε η είδηση σε όλο το διαδίκτυο (στο οποίο έχει φροντίσει η Πειραιώς να δώσει διαφημίσεις) ο τίτλος “Τρ. Πειραιώς: Διαγραφή οφειλών έως 20.000 ευρώ, «πάγωμα» στεγαστικών”


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ 

 Επειδή με τη πρώτη ματιά και χωρίς να διαβάσεις τα…..ψιλά γράμματα συνήθως βγάζεις λάθος συμπεράσματα,

 να επισημάνω οτι το συγκεκριμένο ”ευεργέτημα” απευθύνεται σε πολίτες που ζούν οχι μόνο στο υποτιθέμενο ”όριο της φτώχιας”, αλλά σε ”παγκάκια, πλατείες και χαρτόκουτες και τρώνε σε συσσίτια.

 Συγκεκριμένα αφορά μόνον οσους υπαχθούν στο νόμο 4320/2015 για την ανθρωπιστική κρίση και ενδεικτικά παραθέτω τις προυποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να ενταχθει κάποιος που είναι για.


  • Μεμονωμένο άτομο: 2400 ευρώ

  • Οικογένεια χωρίς εξαρτώμενο μέλος ή άτομο με ένα εξαρτώμενο μέλος: 3600 ευρώ

  • Οικογένεια με 1 εξαρτώμενο μέλος ή άτομο με 2 εξαρτώμενα μέλη: 4200 ευρώ

  • Οικογένεια με 2 εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 3 εξαρτώμενα μέλη: 4800 ευρώ

  • Οικογένεια με 3 εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 4 εξαρτώμενα μέλη: 5400 ευρώ

  • Οικογένεια με 4 και άνω εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 5 και άνω εξαρτώμενα μέλη: 6000 ευρώ

 Τα περιουσιακά κριτήρια είναι τα εξής:


  • Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας (στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό) να μην υπερβαίνει τις 90.000 ευρώ κατʼ άτομο,

  • προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικα και

  • κατά 10.000 για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια το ποσό των 200.000 ευρώ.

  • Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του ατόμου ή του συνόλου των μελών της οικογένειας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού ή/ και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κ.λπ., να μην υπερβαίνει για το οικονομικό έτος 2014 (χρήση 2013) το διπλάσιο του ορίου εισοδήματος για τη λήψη των παροχών της παρούσας απόφασης.

Αλ.ανυ.α Μαχητες των Δρομων.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Η πανεξυπνη παγιδα της Πειραιως
    Δεν περιμενα τετοια πραξη αυτοθυσιας απο την φιλανθρωπη και φιλευσπλαχνη Τραπεζα Πειραιως!
    Χαρηκατε;;;;

    Μην φατε... θα σφαξουμε τρακτερ!
    Την εχετε για τοσο χαζη την Πειραιως; Ειναι δυνατον αυτη που κατασχει και πλειστηριαζει ακινητα πολιτων, ξαφνικα να ενδιαφερθηκε για το καλο τους;;
    Κοροϊδια ανωτατου βαθμου ειναι αυτη της η κινηση, και συγχρονως ακρως διπλωματικη παγιδα, στην οποια...κοβω το κεφαλι μου... κατα χιλιαδες θα την πατησουν!
    Η πραξη αυτη ισχυει ΜΟΝΟ για οσους επιδοτηθουν απο τον νομο για την ανθρωπιστικη κριση. Δηλαδη, μονο για οικογενειες που διαθετουν οικογενειακο εισοδημα 200 ευρω το μηνα, συν 50 ευρω για καθε παιδι. ΔΗΛΑΔΗ, εκτος απο τους Ρομα, ποσες οικογενειες πιστευετε οτι θα επιδοτηθουν;; Και επισης, ποσες απο αυτες τις οικογενειες παιζει να εχουν, στεγαστικα δανεια και καρτες 20000 €;;;
    Και τωρα το αποκορυφωμα της βραδιας:
    Κοιταξτε τι γραφει η Τραπεζουλα στην Ιστοσελιδα της:
    «Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι εάν δεν εμπίπτετε στις παραπάνω προϋποθέσεις δανειοδότησης, η Τράπεζα θα σας προτείνει μια ευνοϊκή λύση ρύθμισης των οφειλών σας.»..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το πιασατε καλα μου παιδια;; Εκει παιζεται ολη η φαση! Σας βαζουν ενα κομματι τυρι, για να σας τραβηξουν στην φακα! Οι υπερχρεωμενοι συνανθρωποι μας θα τρεξουν κατα συρροην στα υποκαταστηματα... και εκει αφου διαπιστωθει οτι ΔΕΝ υπαγονται στην επιδοτηση, θα τους προσφερθει μια ΡΥΘΜΙΣΗ, για να υπογραψουν για τα εως τωρα χρεη τους!
    Μην υπογραψετε τιποτα! Ειναι παγιδα!
    Ελεγξτε τα συμβολαια των δανειων και των καρτων σας για καταχρηστικες χρεωσεις, ζητειστε να αφαιρεθουν απο το χρεος σας, και πατηστε τους και μια Αγωγη για Εξαπατηση και Ψυχικη Οδυνη. Εχετε το δικαιωμα. Μην φοβαστε την Δικαιοσυνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »