Σελίδες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ »JOHNNY» ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

O Iσραηλινός στρατιωτικός πράκτορας »Johnny» που  τραυματίστηκε την περασμένη Τρίτη, όταν ο συριακός στρατός διεξήγαγε μια επίθεση με ελικόπτερο εναντίον των παραστρατιωτικών ομάδων που συνεργάζονται με το Ισραήλ στο νότιο τμήμα της Συρίας, υπέκυψε στα τραύματά του, διαβεβαίωσε πηγή στον τηλεοπτικό σταθμό  al-Manar .

Οι πραγματικές συνθήκες του θανάτου του είναι τελείως διαφορετικές από εκείνες που παρουσίασαν τα διάφορα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, δηλαδή ότι πυροβολήθηκε ενώ εκτελούσε περίπολο νότια του θερέτρου  Bekaatha στο κατεχόμενο Γκολάν.

Όπως αποδείχθηκε  ο Ισραηλινός αξιωματούχος, γνωστός με το όνομα »Johnny» μαζί με ολόκληρη ισραηλινή ομάδα τεχνικών, βρισκόταν σε συνάντηση με παραστρατιωτικές ομάδες για τη συγκρότηση μιας φιλοισραηλινής μονάδας της λεγόμενης »συριακής αντιπολίτευσης» με την ονομασία »Πρώτη Στρατιά»,  στην
τοποθεσία Αl-Fatiane  της Quneitra.


Οι 12 παραστρατιωτικοί ηγέτες του FSA , της  ταξιαρχίας Αλ Φουρκάν και της αλ Νόσρα, συμπεριλαμβανομένου και Σύριου τρομοκράτη Abou Hamza al-Nouaïmi σκοτώθηκαν ενώ πάνω από 80 »μαχητές» τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ισραηλινά νοσοκομεία.


Σύμφωνα με το al-Manar, και ένας Ιορδανός αξιωματούχος που ανήκει στη λεγόμενη υπηρεσία MOC ήταν επίσης παρών στη συνάντηση, αλλά η τύχη  του δεν είναι γνωστή.

Η MOC αποτελείται από εκπροσώπους των Μυστικών Υπηρεσιών Αμερικής, Σαουδικής Αραβίας, Γαλλίας και Ιορδανίας που συντονίζουν μαζί με την ισραηλινή  Μοσάντ , τις επιχειρήσεις της » Πρώτης Στρατιάς» στη νότια Συρία, και της παρέχουν όπλα και κεφάλαια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα al-Akhbar ο Ισραηλινός »Johnny» ανήκει στις στρατιωτικές μυστικές  «Amane», και ειδικότερα της τεχνικής μονάδας της ταξιαρχίας  Gefati, και  ότι βοηθούσε τους τρομοκράτες για μήνες να χρησιμοποιούν σύγχρονα τεχνικά μέσα για να συντονίζουν τις δράσεις τους.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου