Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Το ΨευτοΡωμαίικο του Μπουτάρη

Με αφορμή την μετονομασία Πλατείας Καραισκάκη σε Πλατεία Δυρραχίου και τους ύμνους υπέρ των Αλβανών και της αγάπης και της αλληλεγγύης των λαών (οι οποίοι Αλβανοί ζητάνε εδάφη μέχρι την Πρέβεζα) που έκανε ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη θα δούμε και κάποια ιστορικά στοιχεία παράλληλων ροών.

Για να δούμε αυτά τα στοιχεία:

Ο Ριζοσπάστης το 1918 ζητάει "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ των Μακεδονικών και Ηπειρωτικών επαρχιών της Ελλάδος εις το προπολεμικόν καθεστώς..." δηλαδή η Ελλάδα να φύγει από Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη κτλ

(αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ)

Επίσης ο Ζαχαριάδης το 1940, όταν η Ελλάδα απέκρουσε τον Ιταλικό Φασισμό και τους Αλβανούς και αντεπιτέθηκε κατακτώντας εδάφη στην Βόρεια Ήπειρο, ζητούσε με το δεύτερο γράμμα του να σταματήσουμε τον φασιστικό αυτόν πόλεμο (;) να επιστρέψουμε τα εδάφη στον Ιταλικό Φασισμό και Αλβανούς και να φέρουμε την ΕΣΣΔ να μας κάτσει στον σβέρκο με την δικαιολογία της ειρήνης...

(αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ)




Παρατηρούμε μια συγκεκριμένη τεχνική δράσεως του εχθρού η οποία είναι ίδια και απαράλλακτη εδώ και
2.000+ χρόνια. Ο χριστιανισμός λάνσαρε για πρώτη φορά το να βάζει σε ύπνωση τον πληθυσμό με το γνωστό μοτό να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο, και ότι πάνω από όλα οι αγάπες, οι αλληλεγγύες, και οι τέτοιου είδους ανθοστολισμοί, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την τεχνική της μισής αλήθειας, δηλαδή απέκρυψε το γεγονός ότι για να υπάρξει μια κοινωνία αγάπης αλληλεγγύης θα πρέπει να το εφαρμόσει ταυτόχρονα όλος ο πλανήτης και στην ΙΔΙΑ ένταση και ποιότητα. Δεδομένου ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, όποιος χάψει τις φαμφάρες περί αγάπης και αλληλεγγύης γίνεται δούλος, αφού οι αντιστάσεις του εξαφανίζονται επιτρέποντας στον εχθρό να κατακτήσει κάνοντας περίπατο… 1+1=2


Έρχεται το αιματοκύλισμα για να επιβληθεί ο Παυλισμός (γνωστός ως Χριστιανισμός), θρησκείας της οποίας η προπαγάνδα είχε δύο σκέλη, πρώτον το να πείσει τον κόσμο να μην πολεμάει και δεύτερον το να μην δανείζει Χριστιανός με τόκο Χριστιανό πράγμα που σήμαινε ότι ο Εβραίος που δεν είναι Χριστιανός μπορούσε, οπότε οι Εβραίοι με τον τόκο τραβήξανε τον πλούτο. Ο Πλούτος όμως μπορεί να μοιάζει ως το απόλυτο εργαλείο διακυβερνήσεως, αλλά ισχυροποιείται όταν υπάρξει και ο έλεγχος της παραγωγής, έτσι κάποια στιγμή χρειάστηκε να βάλουν τον Μάρξ (γενιά και από πατέρα και από μητέρα Ραββίνων και εξάδελφο των Ρότσιλντ) να φτιάξει ένα ανάλογο μοντέλο με αυτόν του Χριστιανισμού χρησιμοποιώντας ακριβώς το ίδιο μοτίβο, μόνο που θα είχε διαφορετικό target group. Έτσι οι Εβραίοι θα έλεγχαν πια μέσω του ΣοσιαλοΚομμουνισμού ΚΑΙ την παραγωγή.


ο ΝΟΥΣ που ΟΡΑ και ο ΝΟΥΣ που ΑΚΟΥΕΙ παρατηρεί ότι και στην περίπτωση του Χριστιανισμού και την περίπτωση του Κομμουνισμού, ενώ τα μοτό τους είναι αγάπες, ειρήνες, αλληλεγγύες κτλ οι ίδιοι επιβλήθηκαν με αιματοκύλισμα. Αν το πάμε και παραπέρα παρατηρούμε ότι οι δημιουργοί του Χριστιανισμού και του Κομμουνισμού σκοτώνουν τους Παλαιστινίους με ακριβώς το ίδιο μοτίβο.






υψίστης σημασίας είναι το άρθρο Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό" Κράτος για να κατανοήσουμε τι παιχνίδια παίζουν οι ειρηνιστές.





"ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ"


Ηράκλειτος





<<<    ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΑΤ Δακρυγόνα και ξύλο στη Χαλκίδα 



 Δείτε πως φαίνονται τα chemtrails μέσα από μια κάμερα υπερύθρων.    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »