Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τα δίκτυα των ΗΠΑ και οι «αντισυνωμοσιολόγοι»

Όταν τολμήσεις να γράψεις στην Ελλάδα ότι οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες κάνουν πάρτι, ελέγχουν τα πάντα (κυρίως κράτος-παρακράτος-ΜΜΕ) και σκηνοθετούν ποικίλα πολιτικά παιχνίδια και τρομοκρατικές προβοκάτσιες, ξεπετάγονται τα πολύχρωμα «παπαγαλάκια» με πρωτοπόρους τις "εστίες" της αμερικάνικης πρεσβείας (ο νοών νοείτω) και κράζουν: Συνωμοσιολογίες!!!

Σε κάθε γεγονός που από μόνο του κραυγάζει, τα «παπαγαλάκια» πιπιλίζουν την ίδια αφοριστική καραμέλα εναντίον κάθε ανάλυσης του γεγονότος. Την καραμέλα της συνωμοσιολογίας: Μια καραμέλα που ξεπλένει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ασκούν το κράτος και ο μυστικές υπηρεσίες.

Το κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες του ασκούσαν πάντα πολιτική. Και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτή είναι: Οι συνωμοσίες!!!

Οι συνωμοσίες του καθεστώτος εναντίον των κοινωνιών και των λαών αποτελούν συστατικό, πολιτικό του στοιχείο. Και αυτό το «συστατικό πολιτικό στοιχείο» ασκείται μέσω του παρακράτους και των
μυστικών υπηρεσιών. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε κανένας λόγος ύπαρξής τους;

Και είναι οι ίδιοι αυτοί οι μηχανισμοί που συνωμοτούν (που ασκούν δηλαδή πολιτική) που έχουν λανσάρει το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα: Να στιγματίζεται κάθε αποκάλυψη και ανάλυση της πολιτικής τους, σαν συνωμοσιολογία…

Τα γεγονότα, βεβαίως, είναι τόσο καταλυτικά που κανένας σήμερα δεν πιστεύει ότι η χώρα μας δεν βρίσκεται στο έλεος των πλανητικών μυστικών υπηρεσιών…

ΟΙ αποκαλύψεις γύρω από τη γιγάντια επιχείρηση παρακολούθησης Γάλλων πολιτών από τις Μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α. αποτελούν ένα επιπρόσθετο αποδεικτικό στοιχείο.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:
http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-megalos-adelfos-dokimazi-tis-sxesis-ipa-galias

Ο καθένας μπορεί να αντιληφτεί το τι γίνεται στην Ελλάδα, αν συμβαίνουν τέτοιες γιγάντιες επιχειρήσεις μαζικής παρακολούθησης στη Γαλλία, μια ισχυρή ιμπεριαλιστική δύναμη και όχι ένα προτεκτοράτο σαν τη χώρα μας…

Αυτά για τους συνωμότες «αντισυνωμοσιολόγους»: Τα «βαποράκια» των δολοπλόκων δικτύων…

το είδα




<<<     Ξεχάσαμε την «κοτσάνα» του Αλαβάνου; 



 Ολόκληρη οικογένεια 150 ατόμων από το Καζακστάν πήγε στη Συρία για Τζιχάντ    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »