Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ξανά κενή σελ. (142) στον Προυπολογισμό ή Αλλιώς η Απάτη συνεχίζεται.




Στο βίντεο, η «ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ» κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει η σελίδα 124 του προϋπολογισμού του 2012 …. Ψάξτε την και εσείς αλλά δεν θα την βρείτε.  Από εδώ http://www.minfin.gr/content-api/f/bi… κατεβάστε όλο το κείμενο του προϋπολογισμού και δείτε τη σελίδα 124…. Δεν υπάρχει.


Μετά την κενή σελίδα 124 του Προυπολογισμού του 2012 όμως, προέκυψε και 
η κενή σελίδα 142 του Προυπολογισμού του 2013 που και αυτή την φορά ξέφυγε από την αντιμνημονιακή αντιπολίτευση και που πάλι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ σχετίζεται με ασυμπλήρωτα στοιχεία για τις
Τράπεζες. 






Το γεγονός είναι και πάλι τόσο τυχαίο όσο τυχαία είναι και η ψευδής αναφορά στοιχείων για τον ν.3845/2010, διότι πουθενά στο συγκεκριμένο νόμο δεν αναφέρονται όσα αναφέρονται στον κρατικό προυπολογισμό.




 Εννοείται βέβαια ότι στη συγκεκριμένη σελίδα θα έπρεπε να αναγράφεται η διαχείριση του δεύτερου πακέτου εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 90 ΔΙΣ Ευρώ που έλαβε η Τράπεζα της Ελλάδος για κάλυψη πιστώσεων προς τις ιδιωτικές Τράπεζες σύμφωνα με τους ν.3965/2011 και 4056/2012 και όχι σύμφωνα με τον ν.3845/2010. 


Διαχείριση για την οποία δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία στο διαδίκτυο.

Αν κάποιος αισθάνεται τυχερούλης ας το ψάξει και αν εν τέλει τα καταφέρει παρακαλώ να επικοινωνήσει στο diaforos.blog@gmail.com


Υ.Γ.

Για να μην μπερδευτείτε με τις μπούρδες που λένε στο προυπολογισμό περί εσόδου σας συμβουλεύω να διαβάσετε τα  ΣαμαριΣτουρναροΑνέκδοτα όπου θα δείτε ότι τα συγκεκριμένα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου επιβαρύνονται με 14% επιτόκιο. 

Και είναι τουλάχιστον 26 ΔΙΣ Ευρώ αυτά που έληξαν. 
Χώρια τα 18 ΔΙΣ που λήγουν το Δεκέμβριο του 2013. 

Κάντε τους υπολογισμούς των τόκων μόνοι σας. 


Γιώργος Σαρρής.


ΑΔΤ Ν-067257



<<<     Έλληνες κατά κυπριακού Δημοσίου για το «κούρεμα» 



 Απέρριψε τις χημειοθεραπείες, νίκησε τον καρκίνο ! (video)    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »