Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Νέα Τάξη εναντίον του έθνους

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Ένα ακόμη δείγμα για το πως αντιλαμβάνονται την Νέα Τάξη Πραγμάτων οι απανταχού εντολοδόχοι της διεθνούς τραπεζικής μαφίας είναι και το τελευταίο χτύπημα της κυβέρνησης Ολάντ στην Γαλλία.
Σε ένα κρεσέντο αντιρατσισμού ο γνωστός ανύπαρκτος σφουγγοκωλάριος της Μερκελ, Ολάντ, εκδήλωσε πρόθεση να εξαλείψει την λέξη φυλή από το Γαλλικό σύνταγμα.

Ο άχρωμος άοσμος και παντελώς ανύπαρκτος, όσον αφορά τα οικονομικά της Ευρώπης, Ολάντ, όλη του την μέριμνα και την αριστεροφροσύνη την εξαντλεί στο να πραγματοποιεί ένα προς ένα τα αιτήματα των νεοταξιτών.
Πρώτα νομοθετεί σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων και τώρα θέλει να ξεμπερδεύει με ό,τι θυμίζει ακόμα το πάλαι ποτέ κραταιό Λευκό Έθνος των Γάλλων.
Προσφάτως, στο Παρίσι και σε άλλες Γαλλικές πόλεις, έγιναν ογκωδέστατες διαδηλώσεις εναντίον του γάμου των ομοφυλόφιλων.

Όμως όλες αυτές οι συγκεντρώσεις δυσφημίστηκαν από τα ΜΜΕ και προβλήθηκαν ως συγκεντρώσεις ολίγων φασιστών και ρατσιστών. Διαδηλώσεις 500.000 ανθρώπων θάφτηκαν από τα ΜΜΕ που έχουν πάρει
εργολαβικά το καθήκον να αποδομούν κάθε Εθνική αξία προβάλλοντας μόνο τις ανωμαλίες της Νέας Τάξης.
Τώρα τα ΜΜΕ θα προβάλουν την πρόθεση της κυβέρνησης Ολάντ να αφαιρέσει την λέξη φυλή από την Γαλλική νομοθεσία σαν ένα ακόμα βήμα προς μια κοινωνία ανοχής (tollerance) και πολυμορφίας (diversity). Ανοχή και πολυμορφία είναι οι αγαπημένες λέξεις των απανταχού ”αντιρατσιστών” και επαγγελματιών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που όλως τυχαίως τις χρησιμοποιούν πάντοτε εις βάρος των Λευκών χριστιανών Ευρωπαίων.

Καμιά οργάνωση από αυτές, που προβάλλουν το ιδεολόγημα του ενός κόσμου και της μιας ανθρώπινης φυλής, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ανοχή και την πολυμορφία κοινωνιών βαθιά συντηρητικών και θρησκευτικών όπως είναι το Ισραήλ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής…
Όλως περιέργως η ανοχή και η πολυμορφία, τα αγαπημένα συνθήματα των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, εξαντλούνται πάνω στους Λευκούς χριστιανικούς λαούς της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας.

Μήπως είναι ένας έμμεσος τρόπος να εξαφανιστούν από το χάρτη οι Λευκοί Ευρωπαϊκής καταγωγής λαοί, μαζί με τον πολιτισμό και την θρησκεία τους;
Μήπως ο αντιρατσισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά συνθηματική λέξη για να κρύψει τα αντι-λευκό και αντι-ευρωπαικό μένος των ταγών της παγκοσμιοποίησης;
Την πρόταση για κατάργηση της λέξης φυλή από την Γαλλική νομοθεσία φέρνει στην εθνοσυνέλευση το Αριστερό Μέτωπο του Ζαν Λυκ Μελανσόν. Το Αριστερό Μέτωπο είναι ένας συνασπισμός Αριστερών και «προοδευτικών» κομμάτων, κάτι σαν τον δικό μας Σύριζα δηλαδή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστός και ως Mr Alexis, είχε εκδηλώσει την υποστήριξη του προς το αδελφό Αριστερό Μέτωπο στις τελευταίες Γαλλικές εκλογές. Με την πρόταση του Αριστερού Μετώπου έσπευσε να συμφωνήσει το κόμμα του Ολάντ, οι Σοσιαλιστές, κατα τον ίδιο τρόπο που οι δικοί μας Σοσιαλιστές σπεύδουν να συμφωνήσουν με τον «αντιρατσιστικό» νόμο Ρουπακιώτη…

Αναμένεται να δούμε ποιά στάση θα τηρήσει η Γαλλική Δεξιά. Ήδη η Γαλλική Δεξιά νιώθει καυτή την ανάσα της Μαρίν Λεπέν πίσω της και κάθε υποχώρηση στις «προοδευτικές» απαιτήσεις της Παγκοσμιοποίησης θα έχει συνέπειες οδυνηρές για τα ποσοστά της.


Το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα και σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα. Νέα Εθνικιστικά κινήματα θα αναπτύσσονται σε πείσμα της Ιεράς εξέτασης της πολιτικής ορθότητας. Όσο προσπαθεί το κυρίαρχο καθεστώς της Νέας Τάξης να επιβάλει παγκοσμίως τα αντιφυσικά ιδεολογήματα του, τόσο οι Λαοί θα αντιδρούν, καθώς έχει και με έρευνες αποδειχτεί πως η επιβαλλόμενη πολιτική ορθότητα και τα μαθήματα «ανοχής» και «πολυμορφίας» στα σχολεία αντί να βοηθήσουν στην κατανόηση μεταξύ των φυλών κάνουν ακριβώς τ αντίθετο. Επιτείνουν την καχυποψία και την μισαλλοδοξία.

Ο καλύτερος τρόπος για να είναι κανείς συμφιλιωμένος με όλους τους ανθρώπους όλων των φυλών και των θρησκειών είναι να τους συναντάει στο φυσικό τους περιβάλλον.

Αυτή είναι η φύση των πραγμάτων… ο κάθε λαός στην χώρα του…


το είδα





<<<     Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ 



 Γυναίκα δημοσιογράφος από την Συρία, δολοφονήθηκε πριν από λίγο από ισλαμοφασίστες. Που είναι οι “ανθρωπιστικοί οργανισμοί” να διαμαρτυρηθούν;    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ