Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η Ζοφερή Πραγματικότητα




Ο πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα και ναύαρχος


Jesse Ventura ζητάει  ποινική δίωξη του Τσένι, του


Ράμσφελντ και των υπάλληλων της κυβέρνησης


για συνενοχή στο σχεδιασμό, την εκτέλεση και την


επακόλουθη συγκάλυψη των επιθέσεων στις 9/11 



Κανένας φυλακή...Ζούγκλα.... 



Β.  Μετά τη συμφορά η δικαιοσύνη της λειτούργησε, επίσης, υπο-τρικοσμικά.
Δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε κανέναν για την απίστευτη ολιγωρία των κρατικών υπηρεσιών της. Απεναντίας πολλοί προωθήθηκαν.


Για τη διερεύνηση του ζητήματος με το λεκέ του παλιού
προέδρου δόθηκε περισσότερο χρήμα και προσκομίθηκαν περισσότερα πειστήρια.
.
Γ. Ούτε καν τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων, ούτε καμία κασέτα από τις πάμπολλες κάμερες ασφαλείας δεν διατάχθηκε να προσκομιθούν στην επιτροπή διερεύνησης για να εξεταστούν. 

Ούτε η έκθεσή της επιτροπής βασίστηκε σε εξέταση των συντριμμιών των αεροπλάνων



και των πύργων που κατέρρευσαν,


όπως γίνεται σε κάθε αεροπορική τραγωδία και κάθε κατάρρευση κτιρίων.
.
Δ. Εκ των υστέρων, 
η επιτροπή διερεύνησης ομολόγησε ότι παρακωλύθηκε στο έργο της, ότι είχε εντολή να μην προχωρήσει σε βάθος και πρακτικά ανακάλεσε 


 την ετυμηγορία της που πιστοποιούσε την επίσημη εκδοχή των γεγονότων.
Και η δικαιοσύνη δεν επιλήφθηκε. 


Ούτε επιλήφθηκε του γεγονότος ότι την προηγούμενη του χτυπήματος στο Πεντάγωνο είχε συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τρισεκατομμύρια δολάρια που έλειπαν από το Πεντάγωνο τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει που πήγαν ο ελεγκτής του Πενταγώνου, ραβίνος Dov Zakheim, συγγραφέας του εγγράφου της PNAC για την αναδημιουργία της άμυνας της Αμερικής υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα ενός περιστατικού τύπου Pearl Harbor για την κινητοποίηση της.


Ούτε την απασχόλησε το γεγονός ότι το Πεντάγωνο χτυπήθηκε ακριβώς στο σημείο που ήταν τα αρχεία για τα διαφυγόντα τρισεκατομμύρια.

Υπάρχει όμως μια όψη στην υπόθεση που ο κρατικός μηχανισμός της λειτούργησε υπερ-πρωτοκοσμικά:



Η FEMA, η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών, ήταν στον τόπο της τραγωδίας από το προηγούμενο βράδυ.
Και επιλήφθηκε άμεσα και δραστικά.:



-   Με ταχύτητα αστραπής απομακρύνθηκαν από το Πεντάγωνο καλυμμένα τα απομεινάρια του αεροπλάνου που το χτύπησε.


.
-   Με πρωτοφανή ταχύτητα απομακρύνθηκαν από τον τόπο της συμφοράς τα μπάζα των πύργων και πουλήθηκαν παλιοσίδερα στο εξωτερικό. (Κανείς εμπειρογνώμονας δεν επετράπη να τα εξετάσει πριν).

-   Με ταχύτητα αστραπής και ενώ ακόμη η συμφορά δεν είχε τελειώσει βγήκε η ετυμηγορία ποιοί ήταν πίσω από το χτύπημα και την μετέδιδαν τα κανάλια ως έτοιμα από καιρό.

-  Με ταχύτητα αστραπής βγήκε η απόφαση τιμωρίας των κακών, αποδεδειγμένα έτοιμη από καιρό.


Καιρό πριν είχε αποφασιστεί ο πόλεμος στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, με βάση επίσημα έγγραφα.

  ΠΗΓΗ
το είδα




<<<     ΝΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ 



 Τρομοκρατικο χτυπημα 9/11 αυτά που δεν εγιναν γνωστα** Η Αμερική είναι σήμερα μια χώρα.......Η αναγκαιότητα ενός περιστατικού τύπου Περλ Χάρμπορ    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »