Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Φως στο τούνελ



Το βίντεο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι αυτή η κίνηση του Γερουσιαστή Χάρκιν, (που στηρίζεται από πολλούς γερουσιαστές) είναι δυνητικά η αρχή του τέλους για τους αποκτηνωμένους, αρχής γενομένης με τους τραπεζίτες.
Αν επανέλθει ο νόμος Glass-Steagall, θα'ναι το πρώτο τσιπάκι του ντόμινο που θα πέσει και θα συμπαρασύρει και τα άλλα που συντηρούν ένα απάνθρωπο και φαύλο σύστημα που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και στη
δουλεία.

Και εξηγούμαι:
για το Glass-Steagall:
glass steagall - το διάταγμα του 1933 περί τραπεζών, (που περιόριζε και έθετε υπό κρατικό έλεγχο τις δραστηριότητές τους). Το διάταγμα πήρε το όνομά του από τους Γερουσιαστές - της Βιρτζίνιας Κάρτερ Γκλας -και της Αλαμπάμας Β. Στίγκαλ, που το εισηγήθηκαν. Ο Πρόεδρος Κλίντον, λέγοντας ότι το διάταγμα Γκλας Στίγκαλ δεν είναι πλέον "αρμόζον", ουσιαστικά το κατήργησε, δίδοντας έτσι πρόσφορο έδαφος για ασυδοσίες στα κατ'επίφασιν "νόμιμα" τραπεζικά παραμάγαζα, που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν σήμερα... (τα σχετικά για το διάταγμα, περιληπτικώς εδώ 


για τον Lyndon LaRouche:

Ο Lyndon Hermyle LaRouche, Jr. (γεννημένος 8/9/ 1922) είναι ένας αμφιλεγόμενος αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος Λαρούς (LaRouche movement). Έχει γράψει για την οικονομία, την επιστήμη και την πολιτική καθώς και για την ιστορία, τη φιλοσοφία και την ψυχανάλυση. Δημοσιογράφοι στην Κίνα, την Ιταλία και τη Ρωσία τπου έχουν αποδώσει εύσημα για την πρόβλεψή του ότι η άνευ περιορισμών οικονομική σπέκουλα (κερδοσκοπία) θα προκαλέσει στα τέλη της δεκαετίας του 2000, οικονομική κρίση. (πράγμα που έγινε-λέω)

Ο Λαρούς κατέβηκε για πρόεδρος 8 φορές, από το 1976 ως το 2004. Κατέβηκε μια φορά για το δικό του Εργατικό κόμμα, και 7 φορές με το Δημοκρατικό.
Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη το 1988 για συνωμοσία διάπραξης απάτης μέσω ταχυδρομείου και για παραβιάσεις του φορολογικού κώδικα και αποφυλακίστηκε το 1994 υπό επιτήρηση. Ο Ramsey Clark, που ήταν ο κύριος συνήγορος του Λαρούς (και πρώην Γενικός Εισαγγελέας), είπε ότι η δίωξη είχε πολιτικά κίνητρα και δεν έτυχε δίκαιης δίκης. Το Εφετείο απέρριψε παμψηφί την έφεσή του.

CREDITS

το είδα






<<<     ΕΠΕΙΓΟΝ: τους παίρνουν τα παιδιά λόγω ανεργίας (η κτηνωδία των νέων αποικιοκρατών)! 



 Οι Ευρω-σοσιαλιστές θέλουν να τιμωρούνται τα κόμματα που "δεν σέβονται τις αξίες της ΕΕ"    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ