Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Την ώρα που ο Έλληνας κάνει τις βουτιές του οι τρεις δωσίλογοι φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας του !!!

Η εξαθλίωση του λαού δεν έχει τέλος. Για να εξοικονομήσουν οι κυβερνόντες τα 4 δις που απαιτεί η τρόικα δέχτηκαν να περικοπούν ο 13ος και 14ος μισθός κι ότι περίσσεψε από τα δώρα των συντάξεων. Επειδή δεν έβγαινε ο λογαριασμός το τσεκούρι των συντάξεων θα γίνει από 600 ευρώ και πάνω και όχι από 1.400 που είχε αποφασιστεί προχθές...

Οι μνημονιακοί κυβερνόντες συμφώνησαν ακόμη να μειωθούν έως 35% οι μισθοί των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ και να κόψουν τα ειδικά μισθολόγια εκτός των μάχιμων στρατιωτικών κατά 12%.
Η κυβέρνηση της Τρόικας αποφάσισε να κάνει αποδεκτές όλες τις απαιτήσεις των δανειστών προκειμένου να βρεθούν τα 4 δις που υπολείπονται και έτσι παραβίασε όλες τις κόκκινες γραμμές που η ίδια είχε θέσει.

Επανέρχεται η αποτυχημένη μέθοδος της εφεδρείας και όπως ομολόγησε ο υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρας θα βγουν στην εφεδρεία 45 χιλιάδες υπάλληλοι του δημοσίου τώρα και θα απολυθούν 25 χιλιάδες συμβασιούχοι του δημοσίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρας ομολόγησε ότι το σχέδιο της εφεδρείας όχι μόνο επανήλθε στην διαπραγμάτευση αλλά ήδη τέθηκε υπόψιν της Τρόικας πριν αναχωρήσει για να το επεξεργαστεί καθώς είναι σαφής όπως είπε η βούληση των πολιτικών αρχηγών να μην γίνουν απολύσεις στο δημόσιο.

Οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση στην χθεσινή σύσκεψη συμφώνησαν με όσα απαίτησε ο συνομιλητής της Τρόικα Γιάννης Στουρνάρας παρόλο ότι μετά την έξοδό τους από την σύσκεψη διαφοροποιήθηκαν δήθεν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης.

Για παραπλάνηση της κοινής γνώμης διέρρευσε ότι στη σύσκεψη δήθεν έγιναν μαλλιά κουβάρια Στουρνάρας, Κουβέλης και Μανιτάκης για το θέμα της εφεδρείας.

Ο οικονομολόγος κ. Γιώργος Ρωμανίας αποκάλυψε εχθές, στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA ότι τα μέτρα αυτά δεν είναι τα τελευταία και θα ακολουθήσουν και άλλα πολύ χειρότερα. Ο κ. Ρωμανιάς επικαλέστηκε πηγές από το ΔΝΤ και την Κομισιόν.


Πηγή
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_4708.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ