Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ελληνικά μαθήματα , στη Σερβία

Η «παγκόσμια διακυβέρνηση» των τοκογλύφων δίνει ελληνικά μαθήματα χρεοκοπίας στον νέο μετριοπαθή εθνικιστή πρόεδρο της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, που διαδέχθηκε τον παγκοσμιοποιημένο φίλο του Αβάπτιστου, Τάντιτς, και που νομίζει ότι μπορεί να σώσει κάτι από το Κοσσυφοπέδιο για τη Σερβία. Για το λόγο αυτό η σερβική κυβέρνηση, «δυσκολεύεται να βρει δανειστές». Ο Προβόπουλος του Βελιγραδίου, ο διοικητής της Σερβικής Κεντρικής Τράπεζας. Ντέγιαν Σόσκιτς, παραιτήθηκε χθες , διαμαρτυρόμενος για το νέο νόμο που ψήφισε η νεα κυβέρνηση, που περιορίζει την «ανεξαρτησία της τράπεζας». Ο τοπικός Στουρνάρας ,το αμερικανάκι Μλάντγιαν Ντίκιτς, ο υπουργός Οικονομίας από το ρουφιανοΓ17, άρχισε τα γνωστά μας «MEGAπαραμύθια». 
Τα χρηματικά αποθέματα επαρκούν μέχρι το Σεπτέμβριο. Για να μπορέσει η Σερβία να πληρώσει μισθούς και συντάξεις θα πρέπει η κυβέρνηση να βρει νέους πόρους». Από κοντά και οι MEGA- papgaloi. «Εάν η νέα κυβέρνηση θέλει να φανεί συνετή θα πρέπει να παραδεχτεί ότι η Σερβία βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, ότι ξοδέψαμε περισσότερα από όσα είχαμε και ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα εάν συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο».

(Καλά ε! Ούτε λέξη δεν αλλάζουν από το σενάριο).

Σπύρος Χατζάρας 

YΓ.Το φετινό δημοσιονομικό έλλειμμα, που άφησε πίσω της η κυβέρνηση του σερβικού Πασοκ, φθάνει τα 2,2 δισ. ευρώ. Ο Μλάντγιαν Ντίκιτς, θέλει να χρησιμοποιηθεί νέο δάνειο από το ΔΝΤ, που σε αντάλλαγμα θα απαιτούσε νεα σκληρά μέτρα, που θα δέσμευαν τον Νίκολιτς Ο μέσος όρος των μισθών στη Σερβία κυμαίνεται στα 400 ευρώ το μήνα περίπου, ενώ η ανεργία πλήττει περισσότερους από έναν στους τέσσερις Σέρβους.
πηγή http://deltio11.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7332.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ