Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η πορτοκαλί επιχείρηση Ξένιος Δίας στη Δεύτερη Φάση

Τωρα μιλούν για έξαρση ρατσιστικής βίας 

 Οι ρουφιάνοι της παραπληροφόρησης πέρασαν τώρα στη δεύτερη φάση της τηλεοπτικής επιχείρησης Ξένιος Δίας των Σαμαρά-Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ για τη σταδιακή ενσωμάτωση 2000000 αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία. Η πατσαβούρα του ιουδαίου από τις Κυκλάδες μιλάει για «Προβληματισμό στην κυβέρνηση τα κόμματα , τις αρχές, και ευρύτερα την κοινωνία.για τα απανωτά κρούσματα βίας κατά μεταναστών, με αποκορύφωμα τη δολοφονία 27χρονου Ιρακινού».
Τα ανύπαρκτα «απανωτά κρούσματα βίας» κατα των λαθρομεταναστών τα βρήκε τώρα η πορτοκαλί ενημέρωση που αποσιωπά και αποκρύβει τα απανωτά κρούσματα βίας κατα των λαθρομεταναστών από τη ΜΑΦΙΑ που θέλει να εισπράξει τον ναύλο της. Η πορτοκαλί πατσαβούρα ανακάλυψε ότι από την «Ενωση Μεταναστών Εργατών» υπολογίζονται, σε 500, οι επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου. «Οι «κακόμοιροι» αλλοδαποί φοβούνται να κυκλοφορήσουν και ζουν με τον τρόμο του ξυλοδαρμού, της βίαιης εισβολής στα σπίτια τους, του εμπρησμού των λατρευτικών τους χώρων, ενώ για επικείμενη έκρηξη ενός «κοινωνικού εμφυλίου» . Ετσι τώρα δεν μιλάμε για τις υπαρκτες 32 δολοφονίες συμπατριωτών μας από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εγκληματίες , από τις αρχές του χρόνου και τον υπαρκτο τρόμο των ελλήνων από τις εισβολές στα σπίτια τους των λαθροσημορητών αλλά για τον ανύπαρκτο τρόμο του κάθε ΠΑΣΟΚΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ βιαστή της ΠΑΡΟΥ. 
Υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων (όπως συνήθως) το ΚΚΕ , που έχει το ιστορικό βάρος της προδοσίας της Μικράς Ασίας και της σφαγής του εκεί ελληνισμού καθώς και των σφαγών σε βάρος χιλιάδων ελλήνων που διέπραξε κατα την ΚΑΤΟΧΗ και μετα από αυτή. 
Το κόμμα ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , επιτέθηκε στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος ζήτησε με επιστολή του στους αρμόδιους, ΕΛΑΣ και εισαγγελία, την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την πόλη. Και αυτό μετά από παράπονα κατοίκων, ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε συγκεκριμένες συνοικίες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας (φωτογραφία). Το ΚΚΕ λέει οτι έχει εξαπολυθεί ένα άγριο κυνηγητό σε βάρος των « μεταναστών» με το επιχείρημα της «ανακατάληψης της πόλης» και της «εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας». Το ΚΚΕ της προδοσίας και της αρνησιπατρίας ζητά μεταξύ άλλων για τους λαθρομετανάστες να «να νομιμοποιηθούν όσοι παραμένουν στην Ελλάδα», να δημιουργηθούν «χώροι προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες» (με λεφτά των κοροΐδων προφανώς).

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
http://deltio11.blogspot.gr/2012/08/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »