Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Άρχισε η πορτοκαλί χορογραφία για τους «κακόμοιρους» συνανθρώπους της Κλίντον και του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινό σχέδιο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για την σταδιακή «ένταξη» 2.000.000 λαθρομεταναστών

Πέντε πορτοκαλί άγνωστοι, που επέβαιναν σε τέσσερις πορτοκαλί μοτοσικλέτες, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα νεαρό αλλοδαπό από το Ιράκ στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα. Λίγο πριν, οι πορτοκαλί δράστες είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν στην ίδια περιοχή, σε άλλους δύο αλλοδαπούς από τη Ρουμανία και το Μαρόκο, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.
Ο Ιρακινός έφερε πολλαπλά τραύματα από το πορτοκαλί αιχμηρό αντικείμενο και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε, στις 13:15.
 Ο Ξένιος Ζευς και υπουργός «ΠΡΟ.ΠΟ» κ. Δένδιας για να καλμάρει τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε : «Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Στο Ηράκλειο, μια πορτοκαλί παρέα νεαρών άρχισαν να
λογομαχούν με μια ομάδα Πακιστανών και σε λίγα λεπτά οι Πακιστανοί πετούσαν στους νεαρούς ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ κάποιοι είχαν στα χέρια τους λοστούς. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο. Προσήχθη ένας Έλληνας που Πακιστανό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον αλλοδαπό και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. 
Έτσι ξεχάστηκαν, ο Συριζο-Πακιστανός της Πάρου και της Υπατίας, και οι κακόμοιροί Βούλγαροι εμπρηστές στα Τρικάλα Κορινθίας, και ο Λιθουανός στο Άγιο ¨Ορος, και οι άγνωστοι που εισέβαλαν σε μονοκατοικία του Π. Φαλήρου και χτύπησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, για να άρπαξουν χρήματα χρυσαφικά και οι άγνωστοι αλλοδαποί που εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε μονοκατοικία στο Νέο Ηράκλειο και αφού χτύπησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια άρπαξαν και χρήματα και κοσμήματα.
Έτσι μέσα από το πλέγμα ενοχής για τη ρατσιστική βία που θα διαδεχθεί τον Ξένιο Δια, θα μπει μπροστά το κοινό σχέδιο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για την σταδιακή ένταξη στην ελληνική κοινωνία 2.000.000 και πλέον λαθρομετανάστων.

Ο στόχος του bel-canto, του κ. Σαμαρά, και του υπουργού «ΠΡΟ.ΠΟ» δεν υπήρξε ποτέ η απέλαση τους. Για αυτό ξεκίνησαν με 1130 κάνοντας με πολύ θόρυβο μια τρύπα στο νερό. Με απέλαση ημερησίως 500 λαθρομεταναστών, χρειάζονται 4000 ημέρες ή 11 χρόνια για να απελαθούν τα 2.000.000 με την προϋπόθεση να μην μπαίνουν άλλοι.
Τα «δώδεκα καθάρματα» του ΣΥΡΙΖΑ η (κόρη), Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Βασιλική Κατριβάνου, ο Θοδωρήs Δρίτσας, ο Κώστας Ζαχαριάς, η Μαρία Κανελοπούλου, ο Τάσος Κουράκης, η Ηρώ Διώτη, η Αφροδίτη Σταμπουλή, ο Δημήτρης Κοδέλας, ο Χρήστος Καραγιαννίδη, και οι τουρκόσποροι Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, βουλευτής Ξάνθης και Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής Ροδόπης με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν την αστυνομική επιχείρηση μαϊμού «Ξένιος Δίας» και ζητούν να σταματήσει, τονίζοντας ότι παραβιάζονται οι διεθνείς συμβάσεις. «Χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσαχθεί στο σωρό, εκατοντάδες στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες και σε ακατάλληλους χώρους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι πολλοί από τους προσαχθέντες έχουν υποστεί ξυλοδαρμό και την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τους κρατούμενους που, βάσει συμβάσεων, δικαιούνται διεθνή προστασία», λένε τα δώδεκα καθάρματα, που επικαλούνται τις ρουφιανοοργανώσεις της παγκόσμιας ιουδαϊκής χούντας, Διεθνή Αμνηστία, το Human Rights Watch, και το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. «Η ποινικοποίηση της φτώχειας, ο πόλεμος κατά των ξένων φτωχών και ο ρατσισμός δεν αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των όλο και φτωχότερων ελλήνων. Αν κάτι εγγυώνται, αντίθετα, είναι την περαιτέρω κοινωνική αποσύνθεση, την επιβράβευση της ρατσιστικής βίας, κρατικής και παρακρατικής, και βέβαια το διασυρμό της χώρας μας διεθνώς», λένε τα δώδεκα καθάρματα Ο προδοτικός συρφετός του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΚΚΕ τους Οικολόγους και τη ΔΗΜΑΡ πρωταγωνίστησαν στη δημιουργία ποικίλων οργανώσεων, (ΕΛΙΑΜΕΠ, Αντιγόνες ΣΥΡΙΖΑ, Παρατηρήρια Ελσίνκι, ΚΕΜΟ) που έβγαλαν ουκ ολίγα, χρηματοδοτούμενοι από ξένα κέντρα να καταστρέψει τον Ελληνισμό. Αφού δεν θέλουν λοιπόν να τους συλλαμβάνει η ελληνική αστυνομία, μπορούν με τις βουλευτικές τους αποζημιώσεις και τα άλλα κέρδη να τους συντηρούν! Ή έστω να τους πάρουν σπίτια τους.Διότι ο ανθρωπισμός τους, μας στοιχίζει πάρα πολύ.
7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη , βάσει στοιχείων του Λοβέρδου. 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδας ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο που ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες παράνομους και μη.

Το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 28 δις ευρώ (τουλάχιστον 13% του ΑΕΠ !!!!!). Το έμμεσο οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φύλαξης των συνόρων) δεν μπορεί να υπολογιστεί. Την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2012 υπολογίζεται στα 24,5 δις ευρώ. Πρέπει να συνυπολογιστεί ότι η συντριπτική πλειονότητα των λαθρομεταναστών είναι ανειδίκευτοι, συμπιέζουν πολύ προς τα κάτω την αμοιβή για ανειδίκευτη εργασία πλήττοντας τους ήδη νομιμοποιημένους μετανάστες . Με την παρουσία τους αποσυντίθεται η αγορά εργασίας και εν τέλει μειώνονται οι μισθοί όλων των μισθωτών σ του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται σε βιοτεχνίες, βιομηχανία, αγροτική παραγωγή, τουρισμό κτλ
.Για το λόγο αυτό και ο ανθρωπιστικός καημός για την ένταξη των ΛΑΘΡΟ στην ελληνική κοινωνία.

http://deltio11.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2587.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ