Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κατάργηση συμβιβασμού με τη Siemens: 2 δις ισοδύναμο στον προϋπολογισμό

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ η προεκλογική δέσμευση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Πάνου Καμμένου.
Η Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατέθεσε την 25/07/2012 πρόταση νόμου για την κατάργηση του άρθρου 324, Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), δηλαδή για την κατάργηση του Σχεδίου Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens, στην οποία η Κυβέρνηση Παπαδήμου ΧΑΡΙΣΕ 1.800.000 ευρώ.
Η κατάργηση του συμβιβασμού με τη SIEMENS δημιουργεί αυτόματα 2 ΔΙΣ ισοδύναμο στον Προϋπολογισμό του 2012, αφού το συνολικό ποσό της απαίτησης του Ελληνικού Δημοσίου (2 ΔΙΣ), μετά την κατάργηση του επέσχυντου άρθρου 324, Ν. 4072/2012, μπορεί να εγγραφεί στα έσοδα του 2012.
Και με την απειλή του αποκλεισμού της SIEMENS από όλους τους διαγωνισμούς στην ΕΕ, μπορούμε να επιτύχουμε την ταχύτατη είσπραξη του ποσού.
Η ώρα της αλήθειας για τη Βουλή πλησιάζει.
Είμαι περίεργος να δω τι θα πράξουν αυτή τη φορά, όσοι από τους 164 υπαλλήλους, μεσίτες και μιζολήπτες της SIEMENS που ψήφισαν το άρθρο 324, κατόρθωσαν να επαναεκλεγούν βουλευτές.
Τι θα επιλέξουν ;
2 ΔΙΣ ισοδύναμα από νέα οριζόντια μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων ;
Ή 2 ΔΙΣ ισοδύναμα καταργώντας τις χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ της SIEMENS ;
Καλώ επίσης τον Εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.ο Χρήστο Ζώη, να δώσει στη δημοσιότητα, από τα πρακτικά της Βουλής, τα ονόματα των 164 που υπερψήφισαν επί Κυβέρνησης Παπαδήμου το αρθ. 324.
Όπως επίσης και τα ονόματα όλων αυτών που θα καταψηφίσουν την πρόταση νόμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουμε ποιοί είναι οι αυτουργοί, οι συναυτουργοί και οι κάθε λογής παραστάτες του εγκλήματος της SIEMENS.
Γιατί το επέσχυντο κείμενο του αρθ. 324 και του σχεδίου της σύμβασης συμβιβασμού, η οποία για καλή μας τύχη δεν έχει υπογραφεί, είναι υποτιμητικό ακόμη και για τη νοημοσύνη του ηλιθιότερου των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Διαβάστε τα και θα καταλάβετε…………….

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ SIEMENS - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Η πρόταση νόμου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ακύρωση της
συμφωνίας με τη Siemens ΕΔΩ
http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2012/07/siemens-2.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ