Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τώρα που ήπιαμε τις… ναπαλμ-coca-cola ενδιαφέρθηκαν.

Με το ενδιαφέρον πόστ Μας πέρασαν για… βιετναμέζους οι της Coca – Cola είχαμε αναφερθεί στα δηλητήρια 2,4 διχλωροφαινόλη και 2,6 διχλωροφαινόλη που έχουν οι κόκα κόλα και σπράιτ και ζητούσε ο ΕΦΕΤ την ΑΠΟΣΥΡΣΗ τους, γράφοντας πως ….στον πόλεμο του Βιετνάμ οι αμερικανικές δυνάμεις ψέκαζαν τα δάση της περιοχής με ζιζανιοκτόνα έχοντας ως στόχο την αποφύλλωση των δέντρων και την καταστροφή της βλάστησης η οποία παρείχε καταφύγιο στους αντιπάλους. Τα ζιζανιοκτόνα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν η 2,4 ΔΙΧΛΩΡΟΦΑΙΝΟΛΗ (2,4 D) και η 2,4,5 τριχλωροφαινόλη (2,4,5 Τ) πιο γνωστά με το όνομα "πορτοκαλί παράγοντας (agent orange)" τα οποία περιείχαν ως πρόσμιξη μικρές ποσότητες διοξίνης.
Στις 24 Φεβρουαρίου είχαμε επανέλθει με το πόστ Προσοχή κίνδυνος από κόκα-κόλα και σπράϊτ για το καυτό θέμα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.
Έπρεπε να ασχοληθεί το πρώτο θέμα για να γίνει ντόρος, μετά από δύο μήνες, και όταν ο κοσμάκης είχε πιεί τις μπόμπες γράφοντας πως Η κοινή γνώμη έχει μείνει άναυδη αλλά και – ταυτόχρονα – στο σκοτάδι σχετικά με το διατροφικό σκάνδαλο που έχει ως επίκεντρο τη διακίνηση ζιζανιοκτόνου μέσα από περίπου 100.000 φιάλες Coca Cola και Sprite, Η επίμαχη χημική ουσία διχλωροφαινόλη, η οποία, σύμφωνα με ειδικούς, εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρώπινου σώματος καθώς είναι τοξική -και μάλιστα χρησιμοποιείται στα ζιζανιοκτόνα-, είναι άγνωστο πώς αναμίχθηκε με το παραγόμενο προϊόν της εταιρείας στο εργοστάσιο του Ηρακλείου Κρήτης.
ixnos

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει τώρα....μια χημική ουσία είναι...
    Είναι πολλά τα κέρδη για να ακούσουν τον ΕΦΕΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »