Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Λοιπόν…..Βαλλιανᾶτος, ὁ ἀχτιβιστής, ὁ ἀντιρατσιστής…ὁ «ἄνθρωπος», τό πολιτικό τέρας…



Βαλλιανατος .. λοιπον:

Ειναι αυτος ο μεχρι προτινος κρατικοδιαιτος ευνοημενος και καλοπληρωμενος Πασοκος αλλα και ο «επιτυχημενος επιχηρηματιας της νυχτας», ο οποιος με τα διαφορα κλασσατα Clubs τα οποια ανοιγε κατα καιρους διαμορφωσε, μαζι με τον καθε Κωστοπουλο, το γνωστο λαηφ σταηλ υπερκαταναλωσης, το οποιο μας βοηθησε να ερθουμε σε αυτα τα χαλια….

Ειναι απο εκεινους οι οποιοι απο «χρονιοι» σοσιαλιστες, γινονται σε χρονο ρεκορ, ακραιοι φιλελευθεροι…

Ειναι αυτος ο οποιος απειλει εμμεσως με «κρυπτικά» και εμπρηστικά ερωτήματα» (σικ), να πεταξει στην σεντρα οποιον κρυφο-γκεη επιλεξει (τα κριτηρια επιλογης δεν μας ειπε ευθαρσως), μεσα απο το περιοδικο του OUT η το σαητ του. Κατα τα αλλα ειναι αντιρατσιστης και καθολου φασιστας.

Oυτε εκβιαζει, ουτε εκφοβιζει….

Ειναι εκεινος ο οποιος ΔΕΝ σεβαστηκε την
προσωπικη ζωη αρκετων οπως της Κανελλη, δεν σεβαστηκε ουτε την ιδιοτητα της ως μανας, και «αποκαλυψε» πραγματα, τα οποια η ενδιαφερομενη δικαιωματικα δεν ηθελε να κοινοποιησει, καταπατωντας καθε εννοια περι προστασιας ιδιωτικης ζωης, προσωπικων δεδομενων κτλ).

Κι αυτα, οντας ο πληρωμενος υπερμαχος των δικαιωματων απο το γνωστο Παρατηρητηριο. Το οτι ο γιος της, σιγουρα θα εχει ρατσιστικη αντιμετωπιση απο διαφορους συμμαθητες του, κι οχι μονον, ειναι κατι το οποιο δεν τον αφορα, αυτον τον «ανθρωπιστη και αντιρατσιστη γιγαντα της πολιτικης μας ζωης»

Ειναι απο εκεινους οι οποιοι θεωρουν τον κυνισμο «χαρισμα» και φαρμακο για το καθε τι.



Ειναι εκεινος ο oποιος δεν ειχε προβλημα να εργαστει, απο «περιεργεια, για να δει πως ειναι», και μονο για 3 χρονια (!), ως αρσενικη πουτανα (για τους αλλους ειναι κυνικος, για τον εαυτο του προτιμα το «συνοδος»). Εγω ξερω οτι εαν θες να δοκιμασεις κατι απο περιεργεια πχ, μια τουρτα δεν τρως την παραγωγη μιας εβδομαδας. Mια μπουκια, ενα κομματακι αρκει….

Ειναι εκεινος ο οποιος δεν βλεπει τιποτα υποπτο, καθε αλλο μαλιστα, πισω απο καθε χρηματοδοτηση του Σορος, και ειναι εκεινος με τις γνωστες θεσεις για το Μακεδονικο …

Και βεβαια ειναι εκεινος ο οποιος συμπρατει με αυτον που ειπε =

«Είναι ευλογία θεού οι μετανάστες, τους χρειαζόμαστε γιατί δουλεύουν με το ένα τρίτο του μεροκάματου του Έλληνα, γιατί δεν μπορούν να κάνουν απεργία, δεν μπορούν να κάνουν σωματεία, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.»Στέφανος Μάνος, πρώην υπουργός οικονομικών. Από ομιλία του στην ημερίδα που οργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας στο ξενοδοχείο Τιτάνια στις 17/4/1997 . Τα πρακτικά της ημερίδας εκδόθηκαν από το ΕΚΑ και τυπώθηκαν στην ΚΑΜΠΥΛΗ τηλ. 8215675 και 8216371.—-

Και βεβαια το ηθος του κρινεται και απο το τελευταιο σχολιο του για τον Δημ. Μητροπανο… : «Δημητρης Μητροπανος η υπεροχη λαικη φωνη ενος ομοφοβικου».

…..ρε ασταδιαλα πια…

ασταδιαλαααα….


Σχετικά δημοσιεύματα στό διαδίκτυο:


ἡ έφημερίδα-Μητροπᾶνος

ἡ ἐφημερίδα-Κανέλλη

Βαλλιανᾶτος-Κανέλλη

ἡ ἐφημερίδα-πορνεία, ἐπάγγελμα


Σε μια κοινωνία γεμάτη προβλήματα, σε ένα κράτος, που απεμπολούνται τα κυριαρχικά του δικαιώματα, σε μια χώρα που η φτώχεια έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το σύνολο των ΜΜΕ, καθηγητές, βουλευτές, ευρωβουλευτές, παπάδες, ψυχίατροι και ψυχολόγοι, κουβεντιάζουν, τάχα μου, για τη σεξουαλική συμπεριφορά κάποιων ατόμων. Και προσπαθούνε να πείσουνε και εμάς να κάνουμε το ίδιο. Ολος αυτός ο «φιλελεύθερος» κόσμος, τα κρυφά κεφάλια της ίδιας Λερναίας Υδρας, δηλαδή, προσποιούνται ότι δε γνωρίζουν πως η σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων δεν είναι άσχετη με την κοινωνία μέσα στην οποία ζούνε. Δε γνωρίζουν πως όλο αυτό το σεξουαλικό μπέρδεμα, που βιώνουν οι χώρες του καπιταλισμού, είναι αποτέλεσμα του κοινωνικού συστήματος.

Η έλλειψη σεβασμού από άνθρωπο σε άνθρωπο, η δύναμη του χρήματος και της εξουσίας, ο εύκολος τρόπος πλουτισμού ή επιβίωσης, η εκδικητικότητα κάποιων, για κάποιους άλλους, ο κορεσμός από το φυσιολογικό, η φθορά των αξιών και η γενική σήψη, είναι άσχετα πράγματα με την έκρηξη της ομοφυλοφιλίας; Ολα αυτά τα αγόρια και κορίτσια, που ρίχτηκαν με το τσουβάλι στη σεξουαλική αγορά, βρέθηκαν εκεί από δική τους, ελεύθερη επιλογή; Τα οργανωμένα ταξίδια στην Ταϊλάνδη, αλλά και στη δική μας πλατεία Κουμουνδούρου, είναι αποτέλεσμα ελεύθερης σεξουαλικής προτίμησης; Ολα ετούτα τα βιασμένα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, παιδιά, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ομοφυλόφιλων, επέλεξαν τα ίδια τους βιαστές τους;

Η τακτική του, φέρνω κάποιον σε δύσκολη θέση αφήνοντας αιχμές για τα προσωπικά του δημόσια ειδικά όταν ξέρω ότι δεν μπορεί να με διαψεύσει εύκολα, είναι τακτική εφήβου που θέλει να γίνει το δικό του τώρα.

Ενδιαφέροντα τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Βαλλιανάτου στο ΕΓΩ Weekly (μέσω cosmo.gr ἐδῶ:


Για την κόντρα του με τη Λιάνα Κανέλλη λέει πως «έχω μια συγκεκριμένη διαφωνία με τη Λιάνα Κανέλλη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και προτάσεις για όλα τα θέματα, εκτός από εκείνα του σεξουαλικού προσανατολισμού, το αν δηλαδή κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο δεν λέει τίποτα αλλά, οποτεδήποτε έρχεται μια σχετική συζήτηση στη Βουλή, ή δεν υπάρχει ή το κόμμα της λέει τα χειρότερα. Αυτή είναι η διαφωνία μου.»

Θεωρεί πως στο ΚΚΕ υπάρχει ρατσισμός έναντι των ομοφυλόφιλων και μάλιστα «κατά τον χειρότερο τρόπο. Χειρότερα σχεδόν και από το ΛΑΟΣ. Τουλάχιστον το ΛΑΟΣ έχει μια ιδεολογία ναζιστική, την οποία υπερασπίζεται. Το ΚΚΕ τι υπερασπίζεται;»

Λέει πως «υπάρχουν ομοφυλόφιλοι πολιτικοί όπως ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι του και ανήκει σε ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους.»(…)Τέλος, η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται όταν περιγράφει πως «Ναι. Έκανα πορνεία, όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών για τρία χρόνια. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό.»

»Το έκανα για να δω πως είναι. Από περιέργεια. Άλλες φορές ήταν ενδιαφέρον, άλλες όχι. Μου έφυγε η απορία και σήμερα καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Οργανώσαμε, μάλιστα, σωματείο και εκπροσωπώ τους ανθρώπους που εκδίδονται στην Ελλάδα.»

Όσον αφορά το coming out (που δεν ξέρω πώς το έχουν αποδώσει οι κυριότερα ενδιαφερόμενοι/ες στα ελληνικά), μου είχε κάνει ωστόσο κακή εντύπωση πριν από πολλάααα χρόνια που είχε πει ότι στην κηδεία του Τρίτση είχε καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του ΑΚΟΕ (αν δεν κάνω λάθος στο φορέα), με τη λογική, λέει, πως ήταν κι απ’ τα δυο. Και ταυτόχρονα είχε πει πως ο ίδιος ο Τρίτσης δεν το έλεγε. Στεφάνι, γιατί; Αν είναι έτσι, και στην Κανέλλη θα πρέπει στην κηδεία της κάποιοι με το ίδιο σκεπτικό να καταθέσουν στεφάνι. Επίσης, μου άρεσε η τοποθέτησή του για την πορνεία. Το θέμα είναι κι εκεί οι διάφορες τάξεις εντός της πορνείας, ο καταναγκασμός, η εκμετάλλευση κλπ. κλπ. Αλλά η ιδέα του σωματείου μού φαίνεται καταρχήν πολύ καλή.


το είδα http://www.filonoi.gr/m-vallianatos-aktivistis-antiratsistis-politko-teras/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »