Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός και…

Λόγω των εξελίξεων που καλπάζουν παραθέτω ένα απόσπασμα από άρθρο μου που θα βγει σε λίγο καιρό. Διαβάζω στο defencenet : (Ανήκουστο: «Επενδυτική» πρόταση στην Τουρκία για την αγορά του 30% της Ελλάδας! Υπό πώληση τίθεται επίσημα το 30% της ελληνικής επικράτειας! Αυτό ήταν ουσιαστικά το μήνυμα που έδωσε στην Τουρκία και δη στους Τούρκους «επενδυτές» ο εκπρόσωπος του Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Πάνος Πρωτοψάλτης σε επιχειρηματικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Κωνσταντινούπολη. Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet ο Π. Πρωτοψάλτης και κρατώντας ουσιαστικά την ταμπέλα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ανά χείρας δήλωσε πως τώρα είναι η ευκαιρία για όσους θέλουν να πάρουν –μισοτιμής;- όσα εκτάρια ελληνικής γης θέλουν καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ένα τρίτο της ελληνικής γης είναι προς πώληση»!)

Eίναι αυτό που γράφω ότι οι Νεοέλληνες πολεμάνε πλέον με τα καλαμάκια του φραπέ. Καραϊσκάκηδες δεν υπάρχουν την εποχή των chat-phones, γιατί από το 1928 τρώμε σιτάρι αντί Ζειά και ο μπάφος βασιλεύει. Τι περιμένεις; Δεν θα καούν οι συνάψεις; Ξέρεις τι είναι οι συνάψεις να υποθέσω; Έτσι πάμε στην γενιά των 200 ευρώ, γιατί κανείς δεν διάβασε την συνθήκη της Ρώμης πριν μπούμε στην ΕΟΚ (Ελλάδος Ολική Καταστροφή). Απλώς χαιρόντουσαν για τα εύκολα ταξιδάκια και για τις Prada.



Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το άρθρο μου ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ και Χαλιφάτο.

(((Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα
οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ στο Ερζερούμ στις 7 Ιαν. 2011, που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια, μάθετε τα εξής :

1. Το χρώμα των κασκόλ ΔΕΝ είναι γαλάζιο αλλά Τυρκουάζ.

2. Η λέξη Τυρκουάζ είναι Γαλλική και σημαίνει Τουρκικό.

3 . Το χρώμα αυτό συμβολίζει την έννοια του ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ, για αυτό και αν θυμάστε η σημαία των Ουιγούρων στην Κίνα που είχαν επαναστατήσει πρόπερσι ήταν η Ημισέληνος σε Τυρκουάζ φόντο
.

Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή του χρώματος δεν ήταν καθόλου φιλική ή ειρηνική, αλλά καθαρά σωβινιστική και εχθρική. Δεδομένου και του γεγονότος πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ντυθεί ολόιδια με τον τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, να υποθέσουμε πως ασπάζεται πλήρως την “ενδυμασία” που του “έδωσε” ο ισλαμιστής Νέο – Οθωμανιστής τούρκος πρωθυπουργός; Μήπως καταλαβαίνετε την ύστατη έστω ώρα ή δεν το επιτρέπουν οι καμένες σας συνάψεις;


Παντουρκισμός και Ναζισμός: Ένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ τεράστιο θέμα που φυσικά δεν θίγουν ποτέ τα ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως), αν είναι δυνατόν! Μπορεί και να τους επιβάλετε μυστική ποινή, λέω εγώ τώρα! Τέλος πάντων, ας αρχίσουμε:

Λόγω των επιρροών των μασονικών γκρουπ του Sebottendorff στην Ευρώπη, ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ και άλλοι ορκίστηκαν μυστικά στην δεκαετία του 1920 για κάτι. Όλα δείχνουν ότι κομμάτια της Μικράς Ασίας και της Μέσης Ανατολής υπήρξαν το πρωτότυπο Άρειο αρχηγείο του «Αντί Σημιτισμού» πριν εμφανιστεί δημόσια ο Χίτλερ στην Γερμανία. Η γνωστή πολιτική της Ανατολίας της περιφρονήσεως των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η αμήχανη υποστήριξη της από τους Οθωμανούς Ελευθεροτέκτονες συνεισέφερε στο σχέδιο γενοκτονίας και την αντίθεση στον Ιουδαιοχριστιανισμό του Γ΄ Ράιχ. Πριν ακόμη αναγνωριστεί σαν πολιτικό κίνημα ο Ναζισμός υπήρχε σε διάφορες Μασονικές φιλοσοφίες στην Ευρώπη. Όπως στις εσωτερικές φιλοσοφίες της αστρολογίας, της Θεοσοφίας και των Ιλλουμινάτων που ήταν δημοφιλή στην Γερμανία της δεκαετίας του 1920.)))

Αυτά προς το παρόν, σε λίγες εβδομάδες η συνέχεια, ελπίζω να υπάρχει μέχρι τότε η Ελλαδίτσα μας!!!


το είδα http://miastala.com/s/archives/24710

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ