Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καταγγελία κόλαφος για τον Φ. Κουβέλη !

Η κυρία ΆνναΦιλίνη, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, παραιτήθηκε με επιστολή-κόλαφο από τη ΔΗΜΑΡ ( Κουβέλης ). Αποκαλύπτει μεσαιωνικές ραδιουργίες και απολυταρχικές διαδικασίες του μειλίχιου κ. Φ. Κουβέλη σε πλήρη ταύτιση με τον δήμαρχο Αθήνας Καμίνη και σε συμπόρευση και πολιτικές δεσμεύσεις με τον Ε. Βενιζέλο.

Δημοσιεύουμε ενδιαφέρον απόσπασμα της επιστολής της κ. Α. Φιλίνη ( http://www.filini.gr/ ) :

Το κυριότερο ζήτημα είναι ότι καταπολέμησα με όλες μου τις δυνάμεις στην πράξη τις γραμμές του μνημονίου από τη θέση που κατείχα της Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού, από την οποία καταργήθηκα ακριβώς γιατί όπως μου ειπώθηκε ήμουν πολύ «φιλεργατική».

Η όλη μου εμπειρία μέσα στον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου μου έδειχνε με ξεκάθαρο τρόπο ότι μεθοδεύονται απολύσεις εργαζομένων και δραστικές περικοπές σε βάρος στοιχειωδών υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι πολίτες από τον Δήμο και το κράτος. Στον χώρο όπου ήμουνα πρόεδρος πάλεψα για να μην φύγει ούτε ένας εργαζόμενος, κράτησα με άμεσες παρεμβάσεις μου στα δικαστήρια τους συμβασιούχους και αγωνίστηκα για να διατηρήσουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες εκπαίδευσης και πολιτισμού απέναντι στους πολίτες. Αντιστάθηκα στην συγχώνευση του Πολιτισμού με τον Αθλητισμό, τόσο γιατί αυτό θα έφερνε την κατάφωρη συρρίκνωση του πολιτισμού στο Δήμο (αποδείχθηκε ότι τώρα έχει πλήρως εξαφανιστεί ο πολιτισμός από τον νέο συγχωνευμένο ΟΠΑΝΔΑ), όσο και γιατί είχα πεποίθηση ότι η συγχώνευση θα έφερνε ριζική μείωση των εργαζομένων. Καταψήφισα την συγχώνευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο την ώρα που σύσσωμη η ΔΗΜΑΡ μέσα και έξω από τον Δήμο την επικροτούσε. Μου ανατέθηκε από τον Δήμαρχο η πειθαρχική δίωξη- με ερώτημα μέχρι και για την οριστική τους παύση – των μουσικών της Φιλαρμονικής επειδή κρέμασαν μαύρες κορδέλες στα όργανά τους στη διάρκεια της παρέλασης της 28 Οκτωβρίου, τους απήλλαξα. Αντιστάθηκα σε όλα αυτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Με κατήργησαν επειδή έβλεπαν ότι δεν θα είχαν την δική μου συναίνεση.

5) Η όλη ουσία της μετεξέλιξης της ΔΗΜΑΡ αποδεικνύεται μέσα από τις διευρύνσεις που μεθοδεύτηκαν ως ένα παζλ που την μεταμόρφωσε «ανεπαισθήτως» σε νέο μόρφωμα, παλιάς όμως κοπής. Ποτέ δεν ήμουν, από θέση αρχής, υπέρ του αποκλεισμού ανθρώπων ούτε από ψηφοδέλτια, ούτε από συνεργασίες. Οι συνεργασίες όμως με πρώην υπουργούς παρουσιάστηκαν ως συνεργασίες με ένα περιοδικό και ύστερα ως συνεργασίες με οικολόγους. Εξ άλλου τα ζητήματα των διευρύνσεων αυτών απλώς ανακοινώνονταν, δεν έμπαιναν υπό συζήτηση και ψήφιση. Όταν έγινε πια η τελική διεύρυνση με την ομάδα των λεγόμενων λοχαγών του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ, ήταν πλέον σαφές ότι είχαν έρθει ομάδες και όχι άτομα, ότι αυτό συνεπάγονταν πολιτικές δεσμεύσεις, ότι η ποσότητα είχε πλέον μετατραπεί σε νέα ποιότητα και ότι οι επί μέρους ψηφίδες είχαν φτιάξει μια νέα πολιτική και ιδεολογική κατάσταση.

Αθήνα 24/4/2012

το είδα http://vimasaronikou.wordpress.com/2012/04/26/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »