Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Παγκόσμια κυριαρχία

Όποιος πολιτικός ηγέτης αντιστέκεται δολοφονείται, είτε με όπλα είτε με καρκίνο/καρδιά. Παράδειγμα ο πρόεδρος Κένεντυ, ο αδελφός του Ρόμπερτ Κένεντυ, ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, ο Σαλβαδόρ Αλιέντε, ο Τσε Γκεβάρα, κλπ. Ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος Ι, (Πάπας ολίγων ημερών),
ο Χριστόδουλος, ο Κάστρο, ο Ούγκο Τσάβες, ο Νέστορ Κίρτσνερ, ζωντανά παραδείγματα καρκίνου, και καρδιακού επεισοδίου.



Οι πόλεμοι
Κορέας, Βιετ-Νάμ, και ο πόλεμος του Περσικού Κόλπου, λέγεται ότι ήταν έργο δικό τους. Όλες οι οικονομικές κρίσεις στο πλανήτη ήταν και είναι έργο δικό τους. Οι μεγάλες ασθένειες και επιδημίες είναι έργο δικό τους. Όλα αυτά γίνονται για να μειώσουν το παγκόσμιο πληθυσμό.

Μερικοί ακόμη και σήμερα μιλούν για κυριαρχία κράτους π.χ. των ΗΠΑ επί της Γης, ή κυριαρχία άλλου Ευρωπαϊκού ισχυρού κράτους στην Ευρώπη, ιστορικά εθισμένοι από κυριαρχίες παλαιών χρόνων. Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία μεμονωμένων κρατών, όπως π.χ. ΗΠΑ, Γερμανίας, Αγγλίας, κ.λ.π.

Δεν υπάρχει σήμερα κυριαρχία μεμονωμένου κράτους, παρά ΜΟΝΟ η κυριαρχία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία κυριαρχεί υπό δημοκρατικό μανδύα, σε Αμερική και Ευρώπη, όπως επίσης σε τρίτο και τέταρτο κόσμο, δηλαδή Ασία, Αφρική, πλην Ρωσίας-Κίνας. Σε αυτές τις δύο υπερ- δυνάμεις δεν μπόρεσαν ακόμη να βάλλουν χέρι. Σήμερα μία είναι η δύναμη, η υπέρτατη εξουσία, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Αυτό οφείλουμε να το καταλάβουμε. Όλους τους πολιτικούς ηγέτες διεθνώς τους έχουν καταστήσει πιόνια, μαριονέτες, και αχυρανθρώπους στη δική τους δούλεψη. Το αντίπαλο δέος της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ο άξoνας Ρωσίας-Κίνας. Τα πρώην ισχυρά κράτη, ή οικονομικές και στρατιωτικές ενώσεις κρατών, π.χ. ΗΠΑ, Ε.Ε., Ιαπωνία, & ΝΑΤΟ λειτουργούν σαν πιόνια και μαριονέτες, της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει να αποκλείσει τη Ρωσία στο Βορρά, μακριά από τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου.
Στρατιωτικό όργανο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι το ΝΑΤΟ. Πολιτικά όργανα είναι ΗΠΑ & Ε.Ε.- Ιαπωνία.

Αυτές είναι οι δομές της Παγκόσμιας Δικτατορίας, συν ο χρυσός όλης της Οικουμένης, τον οποίον έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους.
Για ρωτήστε που βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδος σήμερα;;; Όπου ορυκτός πλούτος εκεί και αυτοί, λειτουργούν σαν αρπακτικά. Αντλούμε συμπεράσματα από τα σήμερον συμβαίνοντα στην Ελλάδα.

Η Γερμανία επειδή στερείται φυσικών πηγών ενεργείας, μέσα στα πλαίσια της Τρόϊκα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Μηχανισμό στήριξης), με τα δύο μνημόνια, υποθήκευσε τη περιουσία της Ελλάδος, έτσι θα κατασχέσει τον ορυκτό πλούτο της χώρας, σε περίπτωση αδυναμίας της πατρίδας να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις, πράγμα σχεδόν βέβαιο.

Οι αχυράνθρωποι βουλευτές ψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση!!

Έτσι η Γερμανία δεν θα χρειάζεται πια το Φυσικό Αέριο της Ρωσίας, αφού θα το παίρνει τζάμπα από την Ελλάδα. Αυτό εξελίσσεται μέσα στα πλαίσια του οικονομικού πολέμου που έχει ανοίξει η Παγκόσμια Δικτατορία, εναντίον της Ρωσίας. Σκοπός, ο αποκλεισμός της Ρωσίας από τη διεθνή πελατεία, ώστε να μη μπορεί να πουλήσει τον ορυκτό της πλούτο σε πετρέλαια και φυσικό αέριο, αφού αυτά τα προ’ι’όντα τα έχουν δικές τους αποικίες και προτεκτοράτα σαν την Ελλάδα, με πολιτική ηγεσία μαριονέτες και πιόνια δικά τους.

Έτσι «με ένα ζμπάρο δυό τρυγόνια», λέει ο λαός, και τα πετρέλαια της Ελλάδος αρπάζουν, και τη Ρωσία αποκλείουν από τις διεθνείς αγορές!!!

Ο οικονομικός πόλεμος σε πλήρη εξέλιξη, και όχι μόνο!!

Βεβαίως οι ΗΠΑ δειλά-δειλά ενεργώντας μεμονωμένα φοβούνται τη δημιουργία συνομοσπονδίας κρατών στην Ευρώπη, γιαυτό με τα διάφορα όργανά τους, πολεμούν το Ευρώ και την όλη Ε.Ε. Αυτό όμως εξαρτάται από τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Δικτατορίας, και ότι αυτή διατάξει. Παράδειγμα, η Ελλάδα θα φύγει από την Ευρωζώνη, ΜΟΝΟ όταν δώσει εντολή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για λόγους Γεωπολιτικούς, Γεωστρατηγικούς, Γεωοικονομικούς, και Γεωενεργειακούς. Οι εξελίξεις τρέχουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στο πλανήτη, είναι τεχνάσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για δημιουργία νέων κρατών προτεκτοράτων, και αποικιών, στα Βαλκάνια, Μεσόγειο, Αφρική, Ασία, (Βλέπε Κόσσοβο, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία), με σκοπό να βάλλουν χέρι στον ορυκτό πλούτο, και άλλα συμφέροντα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, κ.λ.π. Ζωντανό παράδειγμα για τα δικά μας δεδομένα,η «Ελληνική» Κυβέρνηση των μαριονετών, και αχυρανθρώπων, θα οριοθετήσει την Ελληνική ΑΟΖ, ΜΟΝΟ όταν διαταχθεί από τη Παγκόσμια Δικτατορία, ανάλογα με τα ενεργειακά συμφέροντα «Εκείνων». Όλα αυτά προδιαγράφουν ένα μαύρο, και αβέβαιο μέλλον για τον Ελληνικό Λαό. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στη προσπάθειά της να αρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο, (Χρυσό, Ουράνιο, Πετρέλαια, Φυσικό Αέριο, κ.λ.π.), θα μας διαλύσει σαν Κράτος, και σαν Έλληνες-άτομα. Ήδη κατέστησαν την Ελλάδα χώρα της Αφρικής. Καλά δεν το βλέπετε αυτό;;; Κοιτάξτε γύρω σας το κέντρο της ιστορικής Αθήνας. Η Χώρα του Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Λεωνίδα, Ηρακλή, Θεμιστοκλή, Αχιλλέα, Αρχιμήδη, Διογένη, Φειδία, Πραξιτέλη, κ.λ.π. δεν υπάρχει πιά, κατάντησε χώρα τεταρτοκοσμική, με τις ευλογίες «Ελλήνων» πολιτικών υπαλλήλων της ΝΤΠ. Μη παρακαλώ θεωρηθεί αυτό ρατσιστικό, αλλά πραγματικότητα!

Μέσα στη χώρα μας δρούν ένοπλοι μισθοφόροι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, ΗΠΑ, κ.λ.π. (ΛΕΓΕΏΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ), για να χρησιμοποιηθούν ενόπλως «εν ευθέτω χρόνω»… (βλέπε Συρία)… Οι σκοποί φαίνονται στον ορίζοντα, θέλουν να καταστήσουν την ιστορική Ελλάδα, Συρία;;; Λιβύη;;; Αίγυπτο;;; Ιράκ;;; Αφγανιστάν;;; ακολουθεί ΙΡΑΝ, ο Νοών Νοείτω…

Στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία, η φαντασία βοηθά πολύ. Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να ενεργοποιηθούμε για να σώσουμε την Ελλάδα μας, και όχι για ένα ρουσφετάκι των επίορκων πολιτικών να επαναπαυόμεθα στους καναπέδες μας μπροστά στη Τ.V. των αχυρανθρώπων, και να ψηφίζουμε αχυρανθρώπους Βουβουζέλους… Όταν όλα αυτά θα τα αποκαλύψουν τα Wikileaks θα είναι πολύ αργά. Πρέπει να προλάβουμε το κατακερματισμό της πατρίδας μας. Όλα όσα βλέπετε σήμερα να κάνει η Γερμανία στην Ελλάδα, είναι εντολές της παγκόσμιας Δικτατορίας.

Η Γερμανία φαινομενικά ασκεί επιτροπεία και πολιτική και οικονομική ηγεμονία επί της Ελλάδος, απλώς εκτελεί εντολές άνωθεν, για να διασφαλίσει οικονομικά συμφέροντα, π.χ. τα δάνεια επί της Ελλάδος, τα οποία είναι κεφάλαια Σιωνιστικών συμφερόντων.
Η Γερμανική πολιτική ηγεσία,(Μέρκελ, Σόϊομπλε, κλπ) λειτουργούν σαν μαριονέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας. Εκτελούν εντολές…
Δημιούργησαν την οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη, με προεξάρχουσα των γεγονότων την Ελλάδα, και δευτερευόντως τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, προκειμένου να τρομοκρατηθούν όλοι τόσο πολύ, ώστε να αποδεχτούν τις αλλαγές για Παγκόσμια Κυριαρχία, μέσω των αρχών της παγκοσμιοποίησης.

Για το σκοπό αυτό χρειάζονται πολιτικούς υπαλλήλους διεθνιστές, πιόνια & πιστούς υπηρέτες των εντολών τους. Προς το σκοπό αυτό ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος ΓΑΠ, ανερυθρίαστα εξήγγειλε την πρωτοβουλία ίδρυσης και λειτουργίας στην Ελλάδα, ΙΕΚ σχολής μετεκπαιδεύσεως πολιτικών στελεχών-ηγετών, που θα υπηρετούν τη παγκόσμια διακυβέρνηση. Η σχολή αυτή (σύμφωνα με τα ΜΜΕ), θα χρηματοδοτείται από ΜΚΟ δηλαδή πάλι από εμάς, και θα παράγει μαριονέτες, στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των αρχόντων της παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης Πραγμάτων. Βρήκανε την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι, και τη χρησιμοποιούν κατά το δοκούν…. Προ καιρού-κάπου στην Ευρώπη- σε μια συνεδρίαση τύπου Bilterberg, γεμάτη από υπουργούς Οικονομικών, και διοικητές τραπεζών, ώστε να φαίνεται ότι συμμετέχουν σε μια διάσκεψη κορυφής για τη παγκόσμια οικονομία, συζητιόταν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο η ιδέα πρόκλησης μιας σοβαρής οικονομικής κρίσης προκειμένου να προωθηθεί η θεραπεία-σόκ στους λαούς της Γης. «Η κρίση του χρέους καραδοκεί» είναι τα πρωτοσέλιδα πολλών εφημερίδων, και οι πολιτικοί μας ομιλούν για έξοδο από τη κρίση σε δύο τέρμινα…

Η παγκόσμια Δικτατορία, κάτω από τη μορφή της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αναζητώντας ένα μοντέλο για τη μέση ανατολή ισοπέδωσε το Ιράκ. Έτσι κατέστησαν το Ιράκ μοντέλο διακυβέρνησης των άλλων κρατών. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει σήμερα στα άλλα «απείθαρχα» Αραβικά κράτη, με τη μορφή της «Αραβικής Άνοιξης».

Το «Σόκ και Δέος» που προκαλείται στους λαούς της Γης, με πολιτικές, στρατιωτικές, και οικονομικές μεθόδους, αποβλέπει στο να υφαρπάξει το πλούτο όλων των κρατών και λαών, με τελικό στόχο την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας με τη δικαιολογία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης –όπως ευαγγελίζεται ο ΓΑΠ- για να έχουμε για πάντα –όπως ισχυρίζονται- παγκόσμια ειρήνη, ησυχία, και ευημερία, έτσι ώστε όλοι οι λαοί της Γης να ζούν σε απόλυτη ευτυχία, χωρίς πολέμους, όμως υπό τη δική τους εξουσία, ξεχάστε δημοκρατία και όλα αυτά τα οχλοκρατικά-όπως τα αποκαλούν-συστήματα διακυβέρνησης, φτάνει να είσθε-λέγουν- υπό τη δική μας εξουσία…

Όποιος πολιτικός ηγέτης αντιστέκεται δολοφονείται, είτε με όπλα είτε με καρκίνο/καρδιά. Παράδειγμα ο πρόεδρος Κένεντυ, ο αδελφός του Ρόμπερτ Κένεντυ, ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, ο Σαλβαδόρ Αλιέντε, ο Τσε Γκεβάρα, κλπ. Ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος Ι, (Πάπας ολίγων ημερών),
ο Χριστόδουλος, ο Κάστρο, ο Ούγκο Τσάβες, ο Νέστορ Κίρτσνερ, ζωντανά παραδείγματα καρκίνου, και καρδιακού επεισοδίου.

Το σκάνδαλο Watergate, η 11η Σεπτεμβρίου, το Ιράκ, η Αραβική Άνοιξη, κ.λ.π. όλα έγιναν για την ισχυροποίηση της παγκόσμιας εξουσίας. Όποια Κυβέρνηση αντιστέκεται ανατρέπεται. Όσον αφορά τη πατρίδα μας, αυτή ευρίσκεται στο έλεος των Κοσμοκρατόρων και Εξουσιαστών της Γης. Ότι θέλουν «Εκείνοι» θα γίνει. Έχουν βάλει στο μάτι εκτός από τον ορυκτό μας πλούτο και κομμάτια Ελληνικής Γης, δηλαδή την Εθνική μας κυριαρχία.

Ο Ο.Η.Ε. έχει γίνει δικό τους όργανο. Άλλα όργανα δικά τους είναι το ΝΑΤΟ, το Δ.Ν.Τ. (στη φωλιά του οποίου πέσαμε), η παγκόσμια τράπεζα, το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, το Διεθνές Δικαστήριο, μέσω του οποίου η ΝΤΠ επιβάλλει τους νόμους της. Σαν αιχμή του δόρατος χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ για βομβιστικές επιθέσεις εναντίον λαών και καθεστώτων «απείθαρχων», (Σερβία, Λιβύη κ.λ.π.), θα είχαν βομβαρδίσει και τη Συρία, αλλά τη προστατεύει η Ρωσία, και έτσι προσπαθούν με μισθοφόρους κομάντος που έριξαν στο εσωτερικό, να ανατρέψουν το νόμιμο καθεστώς, και να φέρουν την Αραβική Άνοιξη.

Άλλα ιδρύματα που συμμετέχουν στη παγκόσμια συνομωσία είναι, η λέσχη Bilterberg, η τριμερής επιτροπή, οι Πεφωτισμένοι, οι Μασώνοι και άλλες αντίστοιχες οργανώσεις. Οι πλείστοι των «Ελλήνων» πολιτικών είναι μέλη της λέσχης Bilterberg, της τριμερούς επιτροπής, και των Μασονικών Στοών.

H Παγκόσμια Δικτατορία εμφανίζεται στο διεθνές κοινό υπό δύο προσωπεία, σαν Νέα Τάξη Πραγμάτων, και σαν Παγκοσμιοποίηση.
Κοινή τους ιδεολογία ο διεθνής Σιωνισμός, τον έκαναν θρησκεία!!! Οι άνθρωποι της Ν.Τ.Π. λέγεται ότι έκαναν όλους τους μεγάλους πολέμους. Ο Β! Παγκόσμιος Πόλεμος είναι έργο δικό τους, αφού όπως λέγεται ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Τσώρτσιλ, ο Ρούσβελτ, ήταν δικοί τους.

Οι πόλεμοι Κορέας, Βιετ-Νάμ, και ο πόλεμος του Περσικού Κόλπου, λέγεται ότι ήταν έργο δικό τους. Όλες οι οικονομικές κρίσεις στο πλανήτη ήταν και είναι έργο δικό τους. Οι μεγάλες ασθένειες και επιδημίες είναι έργο δικό τους. Όλα αυτά γίνονται για να μειώσουν το παγκόσμιο πληθυσμό.

Για όλους αυτούς τους πολέμους βάζουν στη πρώτη γραμμή τους αφελείς Αμερικανούς, οι οποίοι γίνονται θυσία στο βωμό των συμφερόντων της παγκόσμιας Δικτατορίας και Σιωνιστικής κυριαρχίας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, να σώσει την ανθρωπότητα που είναι δικό του δημιούργημα. Επικαλούμεθα το Μεγαλοδύναμο διότι οι δυνάμεις αυτές του Σατανά, έχουν αποκτήσει τέτοια τρομακτική δύναμη, Πολιτική, Στρατιωτική, και Οικονομική, που μπορούν να καταστρέψουν το πλανήτη.


το είδα http://www.truthison.com/viewtopic.php?f=185&t=13652

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ