Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΚΚΕ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ;

ΚΚΕ…. Ένα κόμμα που πραγματικά πρέπει να αναλυθεί για την πορεία του και τον λόγο της ύπαρξης του από εδώ και στο εξής.
Μέχρι το 2009 πριν ακριβώς ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα το ΚΚΕ ήταν το κόμμα του λάου όπως έλεγε.
Ήταν το κόμμα των απογοητευμένων ψηφοφόρων του δικομματισμού.
Ήταν το κόμμα που υποστήριζε τις θέσεις των εργαζομένων απέναντι στην πλουτοκρατία αλλά ποτέ δεν άσκησε σοβαρές πιέσεις προς αυτή. Πέρα από κάτι 24ωρες η 48ωρες απεργίες που είτε γινόταν είτε όχι δεν ίδρωνε το αφτί των αφεντικών.
Ήταν και συνεχίζει να είναι ένα αντιδημοκρατικό κόμμα που για πάρα πολλά χρόνια στην προεδρία του βρίσκεται η Αλέκα Παπαρήγα και το σινάφι της χωρίς να δημιουργεί εσωκομματικές εκλογές για την αλλαγή πρόεδρου.
Ήταν το κόμμα που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία. (δείτε στο τέλος του άρθρου σχετικές πληροφορίες)
Ήταν το κόμμα που
στάθηκε στο πλευρό των 300 λαθρομεταναστών όταν έκαναν κατάληψη το μέγαρο Υπαιτία και απειλούσαν έναν ολόκληρο λαό με απεργία πείνας. (δείτε στο τέλος του άρθρου σχετικές πληροφορίες)
Τώρα που οι εργασιακές σχέσεις έχουν κατατροπωθεί, τώρα που ο βασικός μισθός αγγίζει τριτοκοσμικές χώρες, τώρα που τα εθνικά θέματα έχουν ανάγκη τους πατριώτες υπάρχει λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στη βουλή ;

Πραγματικά ποιοι είναι η στόχοι του ΚΚΕ ;
Να κυβερνήσει ;
Να είναι μια μάχιμη δημοκρατική αντιπολίτευση στο πλευρό της Ελλάδας ;
Η μια αντιπολίτευση για να αποσπά μόνο τα κρατικά κονδύλια ;


Επιχορηγήσεις Κομμάτων την εποχή του ΔΝΤ.


Τα παρακάτω ποσά δόθηκαν για το β΄ τρίμηνο του 2011. Καθε τρίμηνο τα ίδια
ΠΑΣΟΚ: 5.436.332,
Ν.Δ.:4.249.890,
ΚΚΕ:1.306.270
ΛΑΟΣ: 1.089.378
ΣΥΡΙΖΑ: 972.624
ΟΙΚΟΛ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 450.155
54 εκ. ευρώ το χρόνο για 6 κόμματα στην Ελλάδα!

Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο από το πρώτο θέμα με τίτλο:
Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!
protothema.gr

Το ΚΚΕ υπερασπίζεται την εθνική μακεδονική μειονότητα
Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε σε δύο συνέχειες, στην εφημερίδα Ριζοσπάστης (όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ), στις 24 και 25 Νοεμβρίου του 1932.





Από την επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΕ (www2.rizospastis.gr)
Για όσους δεν το βλέπουν και πολύ καλά γράφει:
Κουμμουνιστικό κόμμα Μακεδονίας (ΠΓΔΜ)





πηγή
το είδα https://1greek.wordpress.com/2012/03/29/κκε-ενα-κομμα-που-θελει-να-κυβερνησει-η/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »