Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ασπαρτάμη ... Πρέπει να μάθεις για αυτό.



ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ - ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. 


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1965 AΠO THN ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΖΕΪΜΣ ΣΛΑΤΕΡ, ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ SARLE. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.


ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΚΟΚΑ -ΚΟΛΑ, ΠΕΠΣΙ- ΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΙΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΟΙ ΤΣΙΧΛΕΣ, ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΣΑΪ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ, Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΠΑΓΩΤΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.
ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΑΝ Ε951, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΦΕΝΥΛΑΛΑΝΙΝΗΣ ( 50 % ), ΤΟΥ ΑΣΠΑΡΤΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ (40%) ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΘΥΛΙΚΗΣ ΑΛΚΟΟΛΗΣ ( 10 % ).
Η ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 7,8 ml.
ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ Η ΜΕΘΑΝΟΛΗ ΟΞΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ, ( ΦΟΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ).
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ml ΗΜΗΡΕΣΙΩΣ! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΜΕΣΑ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ 56 ml ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

http://vouzer.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »