Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Καζάκης : Ταχυδακτυλουργίες και τελετουργικά σώου

Ο συνδυασμός της απελπισίας με την κατακλυσμιαία άγνοια και ανοησία αποτελεί το μίγμα εκείνο από το οποίο γεννιούνται και τρέφονται τα τέρατα του σκότους.
Αν δεν ζούσαμε αυτό το «μίγμα» της παράνοιας δεν θα υπήρχε το έδαφος ύπαρξης και τροφής για το πλήθος των πολιτικών εκτρωμάτων που ξεφυτρώνουν, σαν τα μανιτάρια. Δεν θα υπήρχε αυτή η ειδωλολατρική ποικιλία των αυτό-αναγορευμένων Μεσσιών και των προσώπων-ειδώλων.
Δεν θα μπορούσαν πολιτικοί τσαρλατάνοι και ταχυδακτυλουργοί σαν τον Καζάκη να εμφανιστούν δημόσια δίχως να γίνουν καταγέλαστοι και να τους πάρουν με κλούβια αυγά…

Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να εμφανιστούν ξανά τα φασιστικά τελετουργικά των λαμπαδηδρομιών…

Επειδή, λοιπόν,
το κακό με τον Καζάκη παράγινε και οι καθεστωτικές «συνταγές» της προβολής του ξεδιπλώνονται σταθερά και μεθοδευμένα και επειδή η «κοπριά» του «μίγματος» απελπισία- άγνοια-ανοησία έχει διογκωθεί, θα εκθέσουμε κάποια αλφαβητικά ζητήματα, πολύ συνοπτικά και όσο γίνεται πιο απλά και κατανοητά.

Ζήτημα 1ον: Τα τρικ της αχαλίνωτης μπούρδας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Καζάκης, πέταξε τον κάτωθι ογκόλιθο της εντυπωσιακής εξαπάτησης:

«Η Αστυνομία να συλλάβει τον δοτό πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»!!!

Στην ίδια συνέντευξη,
σαν καρδινάλιος χιλιάδων καρατίων, σαν να αποτελεί κεντρικό παράγοντα της πολιτικής ζωής και ηγετική φυσιογνωμία της Αριστεράς, μας λέει ότι θα δρομολογήσει επαφές με την Παπαρήγα, τον Τσίπρα και άλλες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις, τις οποίες θα καλέσει να υπογράψουν «ΚΟΙΝΗ δήλωση» η οποία «θα απευθύνεται στις Ενοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία, στους δημοσίους υπαλλήλους και θα τους καλεί να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας»!!!

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ:
http://www.newsbomb.gr/bloggers/giorgos-hristoforidis/fytilies/story/113908/d-kazakis-i-astynomia-na-syllavei-ton-prothypoyrgo

Τέτοια σχιζοφρένεια ΑΠΑΤΗΣ και τυχοδιωκτικών τρικ εντυπωσιασμού των ηλιθίων και αφελών, δύσκολα συναντάς.

Η ΑΠΑΤΗ: Καλεί ο Καζάκης το κράτος και τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς (δηλαδή, το κράτος των ιμπεριαλιστών και τους νεοταξικούς μηχανισμούς του, μέσα εδώ είναι και το παρακράτος) να συλλάβουν τον ΕΑΥΤΟ τους και τα πολιτικά τους, εκτελεστικά όργανα!!!

Το κράτος αυτό το ελεγχόμενο από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος και από το παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών, το κράτος αυτό που αποτελεί τη μεγάλη βιομηχανία της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ του τρόμου των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), το κράτος που αποτελεί τις ΕΝΟΠΛΕΣ ορδές του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου εναντίον του ελληνικού λαού και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ των κουκουλοφόρικων προβοκατσιών, αυτό το κράτος καλεί ο Καζάκης να συλλάβει τα ηγετικά πολιτικά όργανα των αφεντικών αυτού του κράτους και του καθεστώτος συνολικά!!!!

Ο Καζάκης, δολίως και σκοπίμως (δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος), παρασιωπά και παρακάμπτει την κοινωνική φύση του κράτους και το ρόλο του.

Πολύ περισσότερο παρακάμπτει τούτο: Ότι οι μηχανισμοί του κράτους, σήμερα βρίσκονται κάτω από τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ έλεγχο των πλανητικών μηχανισμών του κεφαλαίου, κρατικών και παρακρατικών…

Διαβάστε πιο αναλυτικά για το Κράτος, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/181.mag


Μόνο η οργανωμένη ΕΞΟΥΣΙΑ του λαού, τα όργανα, δηλαδή, της αυτό-οργάνωσης του εξεγερμένου λαού, μπορεί να συλλάβουν τα όργανα της ευρω-χούντας, ΕΞΩ και ΕΝΑΝΤΙΑ στα όργανα του κράτους της πλανητικής χούντας και των εγχώριων «νταβάδων».

Γι αυτό ο Καζάκης δεν μιλά καθόλου και για τις προβοκάτσιες που οργανώνει αυτό το κράτος, με τους κουκουλοφόρους, τους εμπρησμούς, τις ποικίλες κτηνωδίες και τις τρομοκρατικές ομάδες, εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και των λαϊκών κινημάτων…

Όταν ζητάς από αυτό το κράτος να «συλλάβει» τους πολιτικούς του εκφραστές πώς να μιλήσεις για το κράτος και το παρακράτος της προβοκάτσιας και των τρομοκρατικών, δολοφονικών σκηνοθεσιών εναντίον του λαού;

Και μόνο αυτό το πυροτέχνημα της ΑΠΑΤΗΣ αποκαλύπτει τον πολιτικό χαρακτήρα και το ρόλο του Καζάκη…

Το τρικ του τσαρλατανισμού: Το κάλεσμα προς Παπαρήγα και Τσίπρα για να υπογράψουν την «έκκληση» Καζάκη προς το κράτος.

Εδώ ο Καζάκης σκηνοθετεί ένα προβοκατόρικο τέχνασμα στη στρατηγική της αυτό-προβολής του ειδώλου του.

Ο Καζάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι καμία ηγεσία υπαρκτού κόμματος δεν είναι δυνατόν να συνυπογράψει με έναν αυτό-αναγορευμένο «ηγέτη», κοινωνικά και πολιτικά ανύπαρκτο.

Πόσο μάλλον η ηγεσία του ΚΚΕ η οποία, τουλάχιστον, δεν καλλιεργεί αυτή τη θανάσιμη αυταπάτη για το καπιταλιστικό κράτος. Ότι, δηλαδή, αυτό το κράτος θα «συλλάβει» το «δοτό» πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο αυτού του κράτους…

Γιατί, λοιπόν, σκηνοθετεί αυτό το τυχοδιωκτικό πυροτέχνημα ο Καζάκης;

Πρώτον:
Θέλει να εμφανιστεί και να αυτό-προβληθεί, ιδιαίτερα στον κόσμο της Αριστεράς, σαν ΙΣΟΤΙΜΟΣ παράγοντας με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ…

Μέχρι τώρα φιλοτεχνούσε
-με σκηνοθετημένα σώου από τα ΜΜΕ των «νταβάδων»- το πορτρέτο του ισότιμου «αιρετικού» πολιτικού «συντελεστή» με τους παράγοντες του καθεστώτος: Σκηνοθετημένο πολιτικό σώου με τον Άδωνι Γεωργιάδη και στον ΑΝΤΕΝΝΑ με το Μιχελάκη, τον εκπρόσωπο της ΝΔ!!!

Για τον Καζάκη, τα προπαγανδιστικά «εργαλεία» των «νταβάδων» είναι, σχεδόν, καθημερινά «ξεκλείδωτα»!!!! Μέσα σ’ ένα χρόνο κι από το πουθενά έγινε ο σταρ των ΜΜΕ!

Δεύτερον:
Ο Καζάκης, γνωρίζοντας ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρνηθούν να «πλασάρουν» την ΟΥΤΟΠΙΑ της απάτης που τους σερβίρει, θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την άρνηση σαν ένα επιπρόσθετο «στοιχείο» δημαγωγικής προβολής του και πολεμικής εναντίον των δύο αυτών κομμάτων…

Εδώ, βεβαίως, καταγράφεται και η αντινομία του τυχοδιωκτισμού του. Από τη μια, ο Καζάκης, καρατομεί το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, σαν δεκανίκια του καθεστώτος και από την άλλη τα καλεί αυτά τα δύο κόμματα («δεκανίκια») σε «κοινή δήλωση» εναντίον του καθεστώτος!!!!

Ζήτημα 2ον: Αποδοχή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής

Έχουμε αναλύσει κατά κόρον και σήμερα απαστράπτει τούτο:
«Η προγραμματισμένη, νεοταξική «εισβολή» των αλλοδαπών αποτελεί το εργαλείο, το πρακτικό εργαλείο της αυτοκρατορικής εξουσίας για την άλωση των εθνών, την κατάλυση των κοινωνικών και ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων, την πολτοποίηση του πολιτισμού και των ιστορικών παραδόσεων, την υπονόμευση του συνεκτικού ιστού της Ορθοδοξίας, την κατάτμηση της Ελλάδας και εργαλείο των εμφύλιων αλληλοσπαραγμών.
Όσοι, λοιπόν μιλούν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και θορυβούν «πατριωτικά» χωρίς να θέτουν την πολιτική αιχμή των προβλημάτων, δηλαδή χωρίς να στρέφονται πρώτα και κύρια εναντίον του νεοταξικού «εργαλείου» (της αλλοδαπής «εισβολής»), αερολογούν στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη αποτελούν τις ιδεολογικές εφεδρείες του καθεστώτος».

Πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/154.mag
και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/164.mag


Ζήτημα 3ον: Το «πνίξιμο» των μεγάλων εθνικών θεμάτων

Μια άλλη στρατηγική επιλογή της Νέας Τάξης είναι η κατάτμηση της Ελλάδας σε ανεξάρτητα «δουκάτα» με την κατασκευή «μειονοτήτων» και «εθνοτήτων».

Στη βάση αυτής της στρατηγικής προωθήθηκε και το ανάλογο «συμβόλαιο»: Ο Καλλικράτης.

Στη βάση αυτής της στρατηγικής προωθείται η ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας, της Θράκης, ακόμα και της Κρήτης, καθώς και η αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια.

Πάνω σε όλα αυτά τα ΠΕΛΩΡΙΑ εθνικά ζητήματα ο Καζάκης σιωπά σκανδαλωδώς…

Το χειρότερο είναι άλλο: Το 2006 (εντελώς πρόσφατα δηλαδή) και σε μια εποχή που η Ελλάδα βομβαρδιζόταν από τα σχέδια του Νίμιτς για την αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ο Καζάκης μετέφρασε έργο Βρετανού πράκτορα που μίλαγε για τις «μακεδονικές φυλές», την «κατασκευή μακεδονικού κράτους», την «κατασκευή κρητικού κράτους», κλ.π…

Διαβάστε ΕΔΩ: http://press-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_194.html

Το 2006 (!!!) ο Καζάκης, ο επίδοξος «εθνικός ηγέτης», μετέφρασε βιβλίο βρετανού πράκτορα γραμμένο το 1906(!!!) για να τεκμηριώσει τα «επιχειρήματα» των Σκοπίων!!!!

ΠΗΓΗ
http://resaltomag.blogspot.com/2012/02/blog-post_5004.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »