Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκε ο "πτωχός" αποταμιευτής του 1.000.000 !!!

Ελύθη επιτέλους το "μυστήριο" σχετικά με τον - την βουλευτή που εβγαλε εις τας Ελβετίας 1.000.000 ευρώ.

Δεν ήταν βουλευτής αλλά ο σύζυγος της βουλευτού και αρχηγού της ΔΗ.ΣΥ κ. Μπακογιάννη - Μητσοτάκη - Κούβελου, ο οποίος έβγαλε στο εξωτερικό εννοείται με ...νόμιμο τρόπο το 1.000.000 ευρώ, συγνώμη δολάρια, για να αγοράσει όπως δήλωσε, ένα ...καράβι.
Είναι τελικά πολύ άτυχη αυτή η γυναίκα.
Δεν της έφτανε που της έσουραν τα μύρια όσα , όταν επι υπουργίας της, έφυγαν "εν χορώ και οργάνοις" όλοι οι "θερμαστές" της γερμανικής μιζομηχανής ,ζητώντας καταφύγιο στην στοργική αγκαλιά της μαμάς siemens.
Δεν της έφτανε που όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τη siemens, έτρεχε όλο το Μητσοτακέϊκο να πληρώσει τις "δόσεις" που ξέχασε να πληρώσει ο Κυριάκος.
Της "έτυχε" τώρα που ο Σαμαράς κάθεται στην καρέκλα της και που ο ελληνικός λαός τρέχει στα συσίτια της Εκκλησίας, να αποκαλυφθεί ότι στην οικογένειά της, περίσσευε ένα εκατομμύριο το οποίο αντί να το τσιμεντώσει ο άντρας της σε καμιά βίλα, προτίμησε να το κάνει ...καράβια.
Τώρα θα βρεθεί πάλι κανένας κακεντρεχής ζηλιάρης βρωμοέλληνας και θα πεί : "γιατί κυρά Ντόρα μας, δεν βγήκες απο την αρχή να πείς ότι τα λεφτά ήταν του άντρα σου και νομίμως τα βγάλατε στα εξωτερικά;Μπάς και το "κρέας" είχε πολύ "κόκαλο" και άργησε να βράσει ή χάλασε η κουζίνα που πήρατε απο τη siemens;"
Τελικά ο ελληνικός λαός είναι πολύ μα πάρα πολύ ψύχραιμος .


ΠΗΓΗ http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/02/1000000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ