Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

SITE ΠΕΡΙ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ http://www.eixe.org



Καινοτομικές λύσεις ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 
στα προβλήματα καταναλωτών και επιχειρηματιών
από χρέη σε τράπεζες
  • Αναλυτική εκπαίδευση, καθοδήγηση και προσωπικές οδηγίες με DVD
  • Άμεση και αξιοπρεπής διακοπή των πληρωμών προς τράπεζες
  • Αμεση απαλλαγή από τις πιέσεις και οχλήσεις τραπεζών
  • Δίκες ανακοπών και αγωγών με εγγύηση επιτυχίας
  • Δίκες χωρίς τα έξοδα παράστασης δικηγόρου *
  • Πλήρης απαλλαγή από άγχη και φοβίες
  • Επαναφορά κάθε μέλους μας στην κανονική του ζωή 
Εισαγωγική σελίδα


Το ΕΙΧΕ είναι ένας διεθνής οργανισμός εφαρμοσμένης έρευνας, μελέτης, διάγνωσης και ουσιαστικών παρεμβάσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση από καταναλωτές και επιχειρηματίες προβλημάτων από χρέη προς τράπεζες, εταιρίες χρηματοδοτικής μίσθωσης (Leasing) και λοιπές εταιρίες παροχής πιστώσεων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες καθώς επίσης και των προβληματικών συμπεριφορών και μεθοδεύσεων τραπεζών αμφισβητήσιμης νομιμότητας. Παράλληλα, το ΕΙΧΕ έχει δώσει και θεσμική διάσταση στο ρόλο του, έχοντας θέσει από την αρχή (1999) σαν πρωταρχικό στόχο του την εξάλειψη από την Ελλάδα όλων των παρανομιών των τραπεζών, την αυστηρή τιμωρία κάθε υπεύθυνου και τον τερματισμό της δράσης του υπερ-80ετούς καρτέλ των τραπεζιτών.


Παράλληλες δραστηριότητες του ΕΙΧΕ στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη εκτείνονται και σε άλλους συναφείς τομείς, με επίλεκτες διεθνείς συνεργασίας που σχετίζονται με την έρευνα και εκπαίδευση επάνω στη βαθειά σύγχυση στις ψυχικές ισορροπίες και τις συμπεριφορές που πηγάζουν από τις εσφαλμένεςαντιλήψεις περί χρήματος και τις υποκειμενικές επιλογές στις χρήσεις του. Οι επιλογές αυτές κύρια πηγάζουν από τα κρίσιμα ελλείματα ηθικής συγκρότησης και συνειδησιακού αυτοελέγχου του ατόμου σαν υπεύθυνου καταναλωτή και επιχειρηματία μέσα σε ένα περιβάλλον γενικευμένης διαφθοράςκαι πρωτοφανούςέκλυσης αρχών και αξιών που οδηγούν σε ηθικά αδιέξοδα, στη δυστυχία και στην κοινωνική αποσύνθεση και παρακμή.


Με έδρα στην Πολιτεία Delaware (ΗΠΑ) και με Πρόεδρο τον κ. Τάκη Χριστοδουλόπουλο, οικονομολόγο και πρώην ανώτατο στέλεχος τραπεζών, διαθέτει στελέχη με επιστημονικότητα και βαθειά γνώση του χρηματοπιστωτικού συστήματος καθώς και ειδικά εκπαιδευμένους από αυτή δικηγόρους. Ηδη συμπληρώνει 12 χρόνια πρωτοπορειακής και εξαιρετικά αποτελεσματικής δράσης στην Ελλάδα στην προάσπιση της νομιμότητας και των συμφερόντων των Πολιτών από τις αδικοπραξίες των πιστωτικών ιδρυμάτων. Στο διάστημα αυτό, έχουμε κάνει περισσότερες από 1.500 επιτυχείς δίκες κατά τραπεζών στην Ελλάδα όπου πλέον μόνιμα ακυρώνουμε τις δικαστικές ενέργειές τους (διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων) σε βάρος δανειοληπτών και εγγυητών.


Με τις δικαστικές αυτές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί με την παρέμβασή μας, έχουμε χαρτογραφήσει όλες τις παράνομες, αδιαφανείς και ασφαλώς δόλιες και εξαιρετικά βλαπτικές μεθοδεύσεις των τραπεζών με τις οποίες αυτές αποκτούν ωφελήματα πέραν των νομίμων, παραβιάζοντας βάναυσα το Σύνταγμα, την κείμενη νομοθεσία και τους όρους της αδειοδότησής των. Διαθέτουμε όλες τις ειδικές τραπεζικές και νομικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι οι απαιτήσεις των τραπεζών είναι εν μέρει παράνομες με αποτέλεσμα να μπορούμε, όχι μόνο να ακυρώνουμε τις δικαστικές τους ενέργειες κατά καταναλωτών και επιχειρηματιών αλλά και να διεκδικούμε και χρηματικές αποζημιώσεις με αγωγές κατά τραπεζών με το «ΠΑΚΕΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ» καθώς και «ΧΡΥΣΟΓΟΝΑ ΠΑΚΕΤΑ 1 και 2».


Από 1-1-2012, με την συμπλήρωση 12 ετών παρουσίας στην Ελληνική αγορά με τις γνωστές μεγάλες και μοναδικές επιτυχίες στην προσπάθεια κατά της τραπεζικής παρανομίας, το ΕΙΧΕ καθιερώνει μια σειρά από επαναστατικές καινοτομίες που περιλαμβάνουν :


1) Νέα δραστική μέθοδος για άμεση απαλλαγή από πιέσεις και οχλήσεις τραπεζών
2) Δίκες ανακοπών και αγωγών με εγγύηση επιτυχίας
3) Δίκες χωρίς έξοδα παράστασης δικηγόρου *(υπό προϋποθέσεις)
4) Άνοιγμα και λειτουργία νέων γραφείων για την διευκόλυνση των μελών μας


Συνοπτικά, κάθε καταναλωτής και κάθε επιχειρηματίας στην Ελλάδα μπορεί να αναζητήσει στο ΕΙΧΕ αξιόπιστη ενημέρωση, ασφαλή καθοδήγηση, υπεύθυνη προστασία και αποτελεσματική διεκδίκηση των δικαιωμάτων του έναντι αδικοπραξιών από πιστωτικά ιδρύματα. Από το 2009, η πολλαπλή αυτή στήριξη προσφέρεται και μέσω δικτυακού τόπου με ιστοσελίδες που προσφέρουν πλούσιο υλικό για τη σφαιρική κάλυψη όλων των αναγκών κάθε ενδιαφερόμενου. Στις διπλανές συνδέσεις με επιλεγμένες θεματικές ενότητες από το κεντρικό μενού του Δικτυακού μας τόπου, παραθέτουμε πληροφόρηση για το ΕΙΧΕ, τους στόχους, τον τρόπο λειτουργίας και επικοινωνίας καθώς και για τα επιτεύγματά του.


Οι επιλογές από την ιστοσελίδα αυτή σας παρέχουν άμεση πρόσβαση :


1) Στη συνοπτική ιστοσελίδα των καταναλωτών
2) Στη συνοπτική ιστοσελίδα των επιχειρηματιών καθώς και
3) στη κεντρική ιστοσελίδα


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και για το ενδιαφέρον σας στο ΕΙΧΕ και στις δραστηριότητές του. Θα είναι για όλους μας στο ΕΙΧΕ ιδιαίτερη χαρά να σας φανούμε χρήσιμοι στην αποτελεσματική συνολική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος τραπεζικών χρεών που ενδέχεται να σας απασχολεί.


http:///www.eixe.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ