Σελίδες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Περί ανθρωποκτονιών εκ προθέσεως και περί συγκάλυψης.

Periklis Bozinakis

Περί ανθρωποκτονιών εκ προθέσεως και περί συγκάλυψης.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτό που διάβασα και που θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση παντού, να έχει προκαλέσει σεισμό. Ο ΕΦΚΑ, λέει, θεώρησε επισήμως τη δολοφονία του δημοσιογράφου Καραϊβάζ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ (!!!) Ειλικρινά, αδυνατώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω την εκτροπή που βιώνει η αποικία - παρ' όλο που το να βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις για το κάθε τι, ακόμα και για το εξωπραγματικό, είναι η δουλειά μου... "Εργατικό ατύχημα" η εκτέλεση συμβολαίου θανάτου! Να υπενθυμίσω ότι ο μακαρίτης δημοσιογράφος αστυνομικού ρεπορτάζ "σκάλιζε" υποθέσεις που οδηγούσαν στη σήψη και τις δαιδαλώδεις διαδρομές ξεπλύματος κακουργημάτων που εξέθεταν το Μαξίμου. Να υπενθυμίσω και την απόπειρα δολοφονίας του Χίου.

Και μιας και περί ανθρωποκτονιών ο λόγος, επιβεβαίωσα προσφάτως κάτι που ως καχύποπτος και συνομωσιολόγος υποψιαζόμουν από την αρχή: γιατρός που τιμά τον όρκο της (αλλά, δυστυχώς, φοβάται) έδωσε την πληροφορία ότι όχι απλώς υπάρχουν άλλοι γιατροί που χρησιμοποιούσαν πλαστό πιστοποιητικό "εμβολιασμού" τη στιγμή που εκβίαζαν προσωπικό και ασθενείς να γίνουν χρήστες των ενέσιμων (!!!) αλλά και ότι οι γιατροί αυτοί είναι πολύ περισσότεροι απ' ότι φανταζόμαστε. Η ίδια γνωρίζει αρκετούς. Να το ξαναγράψω με κεφαλαία; Αυτό που διαβάσατε έγραψα, δεν έχετε παραισθήσεις.

Εδώ έχουμε πρόκληση σωματικής βλάβης και δολοφονία ασθενών και υπαλλήλων από γιατρούς ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ! Έχουμε το πρότυπο του καθάρματος, του τέρατος, του αποκτηνωμένου χαφιέ, να φοράει άσπρη μπλούζα. Την απόλυτη κακουργηματική πράξη και ύβρη σε οτιδήποτε ανθρώπινο: ο "γιατρός" που έχει φροντίσει να προστατευτεί από το βιολογικό όπλο που τον έβαλε η χούντα να σπρώχνει, εκβιάζει ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ώστε να γίνουν χρήστες του και να καταστρέψουν το σώμα τους.

Στη δυσάρεστη φωτογραφία το εξ επαγγέλματος παράσιτο με τη συνεργό του και το ζευγάρι που κάνει παράνομες μπίζνες στην Κομισιόν. Μάλλον συζητούσε τις πιθανότητες να την κοπανίσει οριστικά στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου