Σελίδες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ξεκάθαρη προειδοποίηση Ρωσίας μεταφρασμένη στα Ελληνικά: «Οι συνέπειες για όσους επεμβαίνουν θα είναι πολύ πιο τραγικές»!!!

Σε μια αυστηρή προειδοποίηση προς την Ελλάδα και ειδικά προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε η Ρωσία δια μέσου της πρεσβείας της στην Αθήνα, λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση πληροφοριών ότι η χώρα μας προτίθεται να στείλει F16 στην Ουκρανία.

Η ρωσική πρεσβεία, ανάρτησε χθες δήλωση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, μεταφρασμένη και οπτικοποιημένη στα ελληνικά, με την οποία ο Πούτιν προειδοποιεί τις χώρες της Δύσης ότι «οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πολύ πιο τραγικές».

Συγκεκριμένα, η δήλωση αναφέρει:

«Η Δύση χωρίς καμία ντροπή δηλώνει ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας. Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Θυμόμαστε εκείνους που κάποτε έστειλαν στρατεύματά τους στη χώρα μας. Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πολύ πιο τραγικές».

Το γεγονός ότι η δήλωση αυτή ανασύρεται από την πρεσβεία της Ρωσίας προς την Ελλάδα, τη στιγμή που καμία άλλη ρωσική πρεσβεία στην Ευρώπη δεν έχει κάνει το ίδιο, είναι μια σαφής και ευθεία προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση που φέρεται ανεξέλεγκτα, παρά τις σχετικές διαψεύσεις του υπ. Άμυνας, ότι προτίθεται να προβεί στην αποστολή 32 μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία, σύμφωνα με το διεθνές δίκτυο Newsweek.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου