Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ο καταλληλότερος ως πρωθυπουργός αγόρασε 2 οικόπεδα – Παρασκευή τέλος του έτους για να μη δηλωθούν – και χαρακτήρισε την περιοχή άβατο να μη τον ενοχλούν!

Στην αγορά δύο οικοπέδων στο Ζαγόρι και στο χωριό του Αγίου Μηνά έκανε το πρωθυπουργικό ζεύγος κι ύστερα όρισε την περιοχή άβατο να μη τους ενοχλεί κανείς. Η αγορά των οικοπέδων ήταν γνωστή στην περιοχή εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου, όταν η τελική συμφωνία είχε κλείσει μετά από επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Ζαγόρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα δύο νέα ακίνητα δεν είναι δηλωµένα στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού αφού αγοράστηκαν στις 30 ∆εκεµβρίου του 2022 (ηµέρα µάλιστα Παρασκευή), στην εκπνοή του έτους και µεταγράφηκαν στο υποθηκοφυλακείο το 2023.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του κτηµατολογίου, στις 30 ∆εκεµβρίου του 2022 ο Κυρ. Μητσοτάκης αγοράζει µε το υπ’ αριθµόν 1806 συµβόλαιο ένα οικόπεδο στον Άγιο Μηνά, έκτασης 412,70 τ.µ., το οποίο είναι εντός του οικισµού, άρτιο και οικοδοµήσιµο. Η αντικειµενική αξία του οικοπέδου είναι 7.488,03 ευρώ και ο Πρωθυπουργός δίνει 28.000 ευρώ για την αγορά.

Η τιµή ανά τετραγωνικό δηλαδή είναι 67,84 ευρώ.

Την ίδια µέρα, στο ίδιο συµβολαιογραφικό γραφείο στα Ιωάννινα, ολοκληρώνεται η αγορά και του δεύτερου οικοπέδου 248,06 τ.µ., και

δεν είναι οικοδοµήσιµο γιατί είναι τυφλό (δηλαδή δεν έχει πρόσοψη σε δρόµο). Παρότι το εν λόγω οικόπεδο δεν είναι οικοδοµήσιµο στοιχίζει πολύ πιο ακριβά, 43.000 ευρώ, δηλαδή τιµή ανά τετραγωνικό 174 ευρώ.

Η αγορά των δύο οικοπέδων µεταγράφεται στο υποθηκοφυλακείο στις 4 Φεβρουαρίου του 2023 και έτσι δεν δηλώνεται στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού για το 2022.

Συνέχεια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δόθηκε στη Βουλή με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο να αναρωτιέται αν το γενικότερο καθεστώς προστασίας της περιοχής συνδέεται με την αγορά οικοπέδων… Καθώς αμέσως μετά την αγορά των εν λόγω οικοπέδων χαρακτήρισε την περιοχή άβατο…

Αυτά βέβαια (αν κρίνουμε απο τις δημοσκοπήσεις), είναι φυσιολογικά για τον μέσο Έλληνα που έχει αποδεχτεί την απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη και έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε σουλτανάτο.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου