Σελίδες

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Η κρυφή ιστορία της διαστελλόμενης Γης και η Συναρχία

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο πλανήτης μας δημιουργήθηκε αρχικά ακριβώς στις διαστάσεις που έχει τώρα, όπως και ότι το είδος μας είναι πάρα πολύ πρόσφατο σε σχέση με την παλαιότητα της Γης. Παρόλο που πολλές από τις παλαιές πεποιθήσεις που θεωρούνταν θέσφατα αναθεωρήθηκαν σιγά-σιγά με βάση πιο λογικά επιστημονικά επιχειρήματα, η πίστη ότι η αρχέγονη Γη δημιουργήθηκε στο σημερινό της μέγεθος διαιωνίστηκε, έως ότου έγινε ένα σημαντικό μοντέλο της επιστήμης. 

Σήμερα λοιπόν, οι νέοι διδάσκονται ότι η Γη δημιουργήθηκε πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια στο σημερινό της μέγεθος, και ότι στη γεωφυσική ισχύει η θεωρία των τεκτονικών πλακών. Ωστόσο, τα σύγχρονα γεωλογικά στοιχεία φαίνεται να αποδεικνύουν ότι η έννοια της σταθερής διαμέτρου της Γης μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη και ότι οι τεκτονικές πλάκες δεν ταιριάζουν παρά μόνον σε μία σφαίρα πολύ μικρότερη. 

Γιατί όμως αυτά αποκρύπτονται και ο κόσμος συνηθίζει σε μία εντελώς ψευδή κοσμοθέαση; Μα για τους ίδιους λόγους που όλες οι σημαντικές γνώσεις αποκρύπτονται σε όλους τους τομείς εδώ και χιλιετίες: οι επιπτώσεις τέτοιων γνώσεων οδηγούν σε επικίνδυνες για τις κυρίαρχες ελίτ σκέψεις που δεν πρέπει να τίθενται ποτέ από τους λαούς, προκειμένου να είναι χειραγωγήσιμοι.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου