Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Masha and Dasha Krivoshlyapova

Vasileios Syranastasis

Με λίγα λόγια για όσους δεν έχουν καταλάβει τις αποδείξεις που μας έδωσαν δεκαετίες πριν δυο βασανισμένες ψυχές (βασανισμενες από "ιατρούς και επιστήμονες").

Masha and Dasha Krivoshlyapova 😢😢

Τα απάνθρωπα πειράματα "γιατρών και επιστημόνων" σε αυτά τα δυο "συνδεδεμένα δίδυμα" κορίτσια ΠΡΙΝ 7-8 δεκαετίες, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι όσα λέει η ευρέως αποδεκτή ιατρική επιστήμη για τα μικρόβια κα τις λοιμώξεις και τις ασθένειες είναι ΛΑΘΟΣ και Αν λάβουμε υπόψη ότι η χρήση των εμβολίων βασίζεται σε αυτές τις 4 βάσεις.

-Μόλυνση
-Μετάδοση
-Λοίμωξη
-Νοσηση (εκ μικροβίων)

Τότε αυτές οι δύο βασανισμένες ψυχές η Μάσα και η Ντασα, εφόσον απέδειξαν περίτρανα πως αυτές οι βάσεις πανω στις

οποίες στηρίζονται για να φτιάχνουν και να πουλάνε εμβόλια, είναι απλά ΛΑΘΟΣ τότε συνεπώς, κανένα εμβόλιο δεν είναι απαραίτητο και δεν έχει λόγω υπαρξης και χρήσης. Και η Ιατρική για τα λοιμώδη νοσήματα έπρεπε να είχε διαγραφεί και ξαναγραφει από την αρχή, δεκαετίες πριν.

Τα δίδυμα, μοιράζονταν το ίδιο αίμα.

Όταν η Μάσα "κολλαγε και πάθαινε ιλαρά" η Ντασα ήταν υγιέστατη

Όταν η Ντασα "κολλαγε και πάθαινε γρίπη" η Μάσα ήταν υγιέστατη.

Για κάθε "μόλυνση και ασθένεια' που συνέβαινε στην μια, η άλλη παρέμενε υγιέστατη.

Και η περαιτέρω απόδειξη στην αντίθετη κατεύθυνση.

Όταν όμως η Ντασα έπινε και μεθουσε, μαζί της μεθουσε και η Μάσα που ΔΕΝ έπινε.

Όταν η Μασα αρρώστησε και πεθανε από ανακοπή μετά από 17 ώρες πεθανε και η Ντασα λόγω δηλητηρίασης αίματος από τα τοξικά υποπροϊόντα του σώματος της Μάσα που αποσυντίθεται.

ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός που έχει "εκπαιδευτεί" με βάση ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ θεωρίες περι μικροβίων, λοιμώξεων και ασθενειών ΔΕΝ μπορεί να κατανοήσει και να εξηγήσει τα συγκεκριμένα αδιαμφισβήτητα δεδομένα που καταρρίπτουν συθέμελα ότι εσφαλμένο έχει διδαχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου