Αυτό το έγγραφο εξηγεί αυτό για το οποίο μιλάω εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με την ικανότητα της νανοτεχνολογίας στις ενέσεις C19, καθώς και της νανοτεχνολογίας που εισπνέουμε μέσω των γεωμηχανικών χημικών ουρών και των τροφίμων να ελέγχει τον ανθρώπινο νου.
Όλες οι πτυχές της ανθρώπινης λειτουργίας μπορούν να τροποποιηθούν στον εγκέφαλο χωρίς ο αποδέκτης της τεχνολογίας να το γνωρίζει.
Αυτό σημαίνει ότι και η ψυχή μπορεί να τροποποιηθεί, όπως ακριβώς ανέφερε ο Yuval Noah Harari του WEF στην περίφημη αποκάλυψή του ότι η ψυχή και το πνεύμα θα αποτελέσουν παρελθόν.
Οι κβαντικές κουκκίδες, οι νανοσωλήνες άνθρακα (γραφένιο) και τα λιπιδικά νανοσωματίδια που δημιουργούν υδρογέλη είναι όλα τα συστατικά που
συζητήθηκαν προηγουμένως στις αναρτήσεις μου.Για το πλήρες άρθρο σύνδεσμος:
Έλεγχος του νου με τη χρήση της νανοτεχνολογίας
Περίληψη
Η επιχειρηματολογία του νου είναι μια σημαντική παράμετρος που είναι δύσκολο να αναλυθεί.
Με τα βασικά στοιχεία της τεχνικής, θα είναι ένα εξαιρετικά αδύνατο έργο.
Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητή μια τεχνολογία τόσο ισχυρή όσο η νανοτεχνολογία για την επίτευξη απεριόριστου συνδυασμού ή λειτουργίας και ιδιοτήτων των νευρικών κυττάρων.
Τα νανοσωματίδια αποτελούνται από διαφορετικά υλικά, μεγέθη και σχήματα. Μέγεθος που κυμαίνεται από 1-100nm, σχήμα σωλήνων, σφαιρών, μονών, διπλών ή πολλαπλών στρωμάτων, φουλερένια με ή χωρίς διακλαδώσεις και υλικά όπως άνθρακας, μέταλλο, κεραμικά, ημιαγωγοί, πολυμερή και λιπίδια.
Πώς μπορεί αυτά να ελέγχουν τον νού;
Η Nanotechnology αλλάζει το παιχνίδι στη φαρμακευτική βιομηχανία, το σύστημα χορήγησης φαρμάκων, τις κάψουλες μεγέθους Nano και τα ιατρικά εργαλεία.
Έχοντας αυτή την τεράστια γνώση, η νανοτεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ανάπτυξη νευρικών ιστών, προσαρμόζοντας επίσης συσκευές για παρεμβολές νευρωνικών δικτύων.
Η εφαρμογή στα νευρικά κύτταρα οδηγεί στη χαρτογράφηση εικόνας και στη παροχή θεραπείας. Η χαρτογράφηση εικόνας επικεντρώνεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα, ανοίγοντας επίσης το δρόμο για καινοτόμο τεχνολογία χαρτογράφησης εικόνας.
Εισαγωγή
Κατανοώντας την ενότητα της εγκεφαλικής δραστηριότητας, η νευροεπιστήμη έχει μια μακροχρόνια μόχλευση στην εγκεφαλική δραστηριότητα. Παρέχουν βιοσυμβατή απεικόνιση που προκαλείται από υπερήχους για την ανάπτυξη μη εγκλωβισμένων φαρμάκων [1]. Η εικόνα του τμήματος ελέγχου του νου του εγκεφάλο [1].
Ωστόσο, υπάρχουν δευτερογενείς επιδράσεις στον εγκέφαλο που χαρτογραφούν τις αλλαγές στο λειτουργικό δίκτυο, όπου τα φάρμακα στοχεύουν σε συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου.
Αυτή είναι η νευροδιαμόρφωση (τροποποίηση) του εγκεφάλου. Είναι επεμβατικό και επιτακτικό μέρος, που επιτρέπει τον έλεγχο διαφορετικών τρόπων επικοινωνίας [3]. Το παρακάτω σχήμα δείχνει τα νανοϋλικά που προκαλούν νευρική ανάπτυξη [2].
Διαφορετικές γενιές από την πρωτόγονη εποχή, μας βοήθησαν να κατανοήσουμε την κορυφή του εγκεφάλου και τις λειτουργίες του[8]. Η προσφυγή σε συνομηλίκους οδήγησε στην περίπλοκη κατανόηση της νοημοσύνης σε κάθε άτομο.
Η στήριξη από τους συνομηλίκους οδήγησε στην περίτεχνη κατανόηση της νοημοσύνης σε κάθε άτομο.
Έτσι, η νευροεπιστήμη εξελίχθηκε σταδιακά από την κατανόηση του επιπέδου νοημοσύνης στη χαρτογράφηση και την καταγραφή μοτίβων λεπτό προς λεπτό [7-9].
Ακόμη και η σκέψη έχει εξελιχθεί μέσω τεχνικών εγκεφαλικών κυμάτων που σχετίζονται με την ατομική συμπεριφορά.
Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η οπτικοποίηση του νου και των σκέψεών του κατά την καταγραφή των εγκεφαλικών κυμάτων [8].
Κατά τη διάρκεια του πειράματος συμβαίνουν πολλές δομικές και συμπεριφορικές αλλαγές συμβαίνουν στην τοπογραφία του εγκεφάλου. Οι φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν στον εγκέφαλο θα μπορούσαν να μετρήσουν για τις επεμβατικές και φαρμακολογικές τεχνικές για τη βελτίωση της μνήμης και της νοημοσύνης μας [9].
Το παρακάτω σχήμα δείχνει τον χάρτη της αύξησης του εγκεφάλου, του αποκωδικοποιητή μνήμης [10].
Συμπεριφορά εγκεφαλικών κυττάρων
Τα κύτταρα του εγκεφάλου δεν κάνουν διάκριση μεταξύ διδασκόμενων και αυτοδιδασκόμενων.
Εκπαιδεύονται να εκτελούν επαναλαμβανόμενες εργασίες, με κάποιες αναλύσεις [11].
Ορισμένες εργασίες έχουν έχουν ζητηθεί να εκτελεστούν υπό συνεχή παρακολούθηση της εγκεφαλικής δομής καθ' όλη τη διάρκεια της δοκιμής.
Συνεχείς αλλαγές συμπεριφοράς έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή του προμετωπιαίου φλοιού, αυξάνοντας έτσι τη φαιά ουσία [13]
Αλλαγές παρατηρήθηκαν επίσης στη δεξιά περιοχή του ιππόκαμπου και στην παρεγκεφαλίδα, δίνοντας έτσι μια ένδειξη για τη μετάβαση της κατανόησης του νου.
Η σημαντική αύξηση της φαιάς ουσίας υποδεικνύει επίσης ότι η μπορεί να εργάζεται προς την κατεύθυνση της αύξησης των νοητικών ικανοτήτων, των κινητικών δεξιοτήτων, των δεξιοτήτων πλοήγησης και επίσης της βελτίωσης της σκέψης σε συνδυασμό με τις δεξιότητες για γνώση και παιχνίδια [12].
Παρακάτω παρουσιάζεται νανοσωματίδιο μέσα στον εγκέφαλο για την ενεργοποίηση του ελέγχου του νου[14].
Focus 8-11 20/2/23 Στέφανος Δαμιανίδης
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.youtube.com/watch?v=T6wsgQmTCTQ
===========
ΣΟΥΧΑΡΙΝΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ 200223
https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BD%CF%84%CE%B9-200223/
ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ 170223
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.youtube.com/watch?v=pS-eRBFtqoU
==
Γκυστάβ Λε Μπον —- Ψυχολογία Των Μαζών
https://pernoampariza.files.wordpress.com/2013/12/gustave-le-bon-cf88cf85cf87cebfcebbcebfceb3ceafceb1-cf84cf89cebd-cebcceb1ceb6cf8ecebd.pdf
==
Η Ψυχολογία των μαζών τou Gustave Le Bon θεωρείται πλέον σήμερα
κλασικό σύγγραμμα κοινωνικής και πολιτικής ψυχολογίας. Δημοσιεύτηκε το 1895
ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ